FIV 80
Raspunsuri - Pagina 7
danutza_c spune:
Adelia alin, sa inteleg ca ai facut protocolul lung daca ai inceput in ziua 21 tratamentul?
Eu am facut protocolul scurt si nu stiu exact cum e la cel lung dar incerc sa fiu alaturi de tine ca stiu cum e sa fii singur acasa si sa nu ai cu cine vorbi si nu stii ce se intimpla. Am vazut si eu ca Oana a spus ca e normal dar cred ca daca totusi iti vine, maine sa suni si sa-l intrebi pe doctor.
adelia alin spune:
Fetelor daca nu o iau razna in noaptea asta inseamna ca sint tare!
Imi vine sa ma duc la mama,dar o sa-i disper si pe ai mei cu siguranta.
Stie cineva daca e normal ce mi se intimpla?Cineva care a trecut prin asta,care a patit la fel?Eu acum sint sigura ca fivul nu-mi va reusi,pentru ca pe un endometru mai mic de 7 e super greu sa s fixeze ceva.Si ca s anu zic ca si foliculii aia s-ar putea sa plece la plimbare.
Banuiesc ca protocolul asta a fost super lung dn moment ce l-am inceput pe 18 mai.Nu?
adelia alin spune:
Rectific.....l-am inceput pe 8 iunie,ziua 21 si mi-a venit ciclul pe 16 iunie.Si acum imi vine iar
M Oana spune:
Adelia stai nitel sa cugetam, sa ne linistim, ne tragem putintel sufletul din gandurile negre si sa incercam sa gandim POZITIV.
Daca te linisteste, apeleaza la o gurita din ultimul produs afisat, mai ales ca o faci in scopuri nobile, de recapatare a optimismului. Deci ........
Eu nu am experienta in FIV, iar Danutzu' meu a mers numai pe protocol scurt.
Daca insa medicul a zis ca e bine, ma gandesc ca stie ce spune. Noaptea totul pare muuuult mai negru decat e in realitate, asa ca incearca sa rezisti acestei nopti si sa vezi ce vei mai rade cand vei afla rezultatul POZITIV, de aceste ore nesuferite din noaptea asta cu pete.
adelia alin spune:
Multumesc frumos de incurajari,de baut nu as bea ca cine stie ce mai provoc(in organism),dar cred ca mai bine ma culc ca s auit de tot.Ca treaza nu pot gindi pozitiv nici daca ma bate cineva.La cum ma simt acum pina dimineata ma loveste sigur ciclul si sa vedeti atunci nebunie.Doctorita a zis ca e bine,dar era bine la acel moment,acuma nu stiu daca ar mai fi la fel de bine.Dar cum ziceti si voi,noaptea e oricum neagra de la Dumnezeu,si daca ma mai uit si eu la ea mai rau se innegreste.
Sper sa ma gaseasca dimineata in stare buna.Dar daca aveti explicatii nu m-as supara sa mi le dati.Asta asa ca sa nu ma umflu de plins degeaba.
Oana-Dana tu in a cita zi de tratament esti?
Chiar ti-a zis doctorul ca-i bine(sau ma rog,ca nu-i rau)daca ti-a venit ciclul?Nu l-ai intrebat ce se intimpla cu endometrul si cu foliculii in cazul asta?Ca banuiesc ca si tu punctia si et-ul tot in perioada 25-29 iulie le faci,nu-i asa?
va pupic si va multumesc inca o data
Tabitha spune:
MOana: ai facut f. bine ca ai facut eco de control dupa inseminare, ca sa stii daca ai ovulat. Iata ca la mine Moisa nu a avut rabdare si nu a mai vrut sa ma vada si in ziua 14, asa cum am insistat eu. As mai fi facut o IAD, nu altceva... Si eu tare tind sa cred ca am ovulat in ziua 15 dimineata, mai ales ca la mine foliculii sunt f. mari pe ciclu nestimulat, ca pe cel stimulat sunt uriasi. Asta e. Cel putin stim care ne sunt sansele si poate ca luna viitoare va fi altfel. Merci de explicatii.
Sheritra spune:
Neata gagici!
Oana, ce ovulatie ai avut si tu! Devreme, cu dimineata in cap! Uite-asa ratam noi startul si tinta. Ma bucur si te felicit pt decizia de a incepe deschiderea dosarului, o sa te linistesti si o sa ramai natural, sa vezi de un-i asa!
Am ratat eu pe Mr.N, dar tot nu va scapa de mine, ma tin ca scaiul si nu ma las. Saptamana asta musai sa-i arat outele mele si sa stabilim cum le facem, ochiuri sau omleta.
Daca nu i le arat lui Cocei vineri, si tot le arat eu cuiva, poate este cu noroc. Pleaca deochiul!
Am intrat la regim, vai de fundul meu, seara sa-mi iau gandul de la stomacul care face scandal ma apuc de treaba, am o basica mica pe un deget.
Vedeti, pt copii ce nu facem noi, chiar si buba. Mi-a pupat-o al meu sa treaca, de dimineata se umflase insa. Trebuia sa-i dea mai multi pupici.
Am muncit pana la zece seara, la unspe fara eram in pat moarta de somn, de dimineata stateam triumfatoare pe cantar ca barza pe stalp, un-mi venea sa ma mai dau jos. Daca o tin asa toata saptamana slabesc de ajung piele si os si basici bineinteles!
toate fetele-fivoasele!
Sheritra
Moniland spune:
Adelia nu ar trebui sa-ti vina M. Si eu am facut protocolul lung, adica am inceput in ziua 21 a CM si mi-a venit M in timpul tratamentului (cred inainte de stimulare). Dar cum ai zis si tu daca vine M atunci endometru s-a dus. Cel mai bine suna medicul. Probabil nu este bine sustinuta mucoasa uterina.
Monica
Oana-Dana spune:
Adelia dr. mi-a dat calciu efervescent pentru mentinerea ednometrului la aceeasi grosime.
Eu am inceput stimularea cu menogon pe 11.07.2006.
Dr. spune ca era rau daca imi venea la o data aiurea , insa mie mi-a venit exact la 28 de zile
Pa acum plec la Bucuresti la dr.
Mai vorbim, sun-o pe dr. ta
cristinici spune:
Danutza ma bucur ca ai aparut pe la noi si chiar vreau sa ne tii de pumnii in toamna, sa ne porti noroc.
Lachi chiar daca nu ne scrii stiu ca esti cu inima la noi.
Puiramy merci de informatie, sper sa ma timp sa ajung pe acolo.
Tabitha de aparut nu ai mai aparut demult , dar vad ca de perseverat, perseverezi. Bravo!
cristinici