ma pot vindeca vreodata de cistita?
Raspunsuri - Pagina 2

mirela2006 spune:
dragele mele ,am uitat sa specific ce-i drept ca tratamente am tot facut dar in urma antibiogramelor si a uroculturilor repetate .mereu acest bacil nenorocit e.coli.ultima data mi-a data am facut 15 gentamicine dar doar m-a calmat ca dupa ce am terminat usturimile au mai tot persistat ,ce-i drepr nu asa ca la inceput dar destul ca sa le simt si sa imi creeze o stare de siscomfort.in urma antibiogramelor rezulta ca bacilul este sensibil la nitrofurantoina si ampicilina dar acum nici astea nu ma mai ajuta. din cauza asta ma simt atat de pesimista si cred ca nu voi mai scapa de asta vreodata.nu va mai spun cate probleme imi creeaza si in viata mea sexuala...

Theiuta spune:
Eu am capat de o nenorocita de cistita care m-a chinuit 2 ani de zilesi care aparea din 2 in 2 luni astfel; facut tratament cu antibiotic conform antibiogramei .analiza a uroculturii= negativa.ecografie rinichi nu avem pietre si nisip care ar putea favoriza infectia.Bun, acum:IMUNOSTIM (echinaceea si gheara mitei)din luna in luna, cite 20 zile), ferit frig, urinat dupa fiecare contact sexual(inainte nu faceam asa), combaterea constipatiei, acupunctura si, nu in ultimul rind, sincer, am facut o novena de rugaciuni la Sf. Anton de Padova). M-a luminat Dumnezeu si mi-am ales acest tratament de cresterea imunitatii pentru ca nici un medic nu s-a gindit la asta. oti de indoapa cu antibiotice si atit.
Multumesc lui Dumnezeu ca in iunie 2006 am aniversat 2 ani de cind a murit cistitapoze cu Nicolas

Theiuta spune:
Draga mea Mirela.
Sint tablete de la Cosmopharm.Primele 5-6 luni am luat 20 zile/luna 10 zile pauza. Luam 3/zi. Dupa perioada asta, cind am vazut eu ca nu mai apare cistita, am inceput sa iau 1-2/zi ca intretinere, mai multe luni.
De atunci, alternez Imunostim-ul cu uleiul de catina.
Mai intreaba-ma si iti raspund cu placere.Sanatate!!!
Theiutapoze cu Nicolas

Marilen spune:
Timp de 18 zile, cate 1 bere (0,5 litri) pe zi. Asta pt. Escherichia coli. Tratamentul este recomandat de un doctor.

mirela2006 spune:
dragele mele ,am luat de la farmacie imunostim si am vazut si cordyang,extract de cordiceps.este acelasi medicament cordyceps pe care tu giulia mi l-ai recomandat?eu am citit prospectul la farmacie si facea referire cam catre alte boli. am stat un pic pe ganduri ca nu stiam daca e acelasi medicament de care tu imi spui.tot o firma chinezeasca era.nu am gasit insa si uleiul de oregano.vad ca mai multe femei s-au tratat pe cale naturista decat antibiotice,antibiograme,uroculturi....

adelyna spune:
Aoleu ne omoara E. coli.Si eu am tratat-o luna trecuta si a reaparut luna asta.Problema mea este ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.Stiti ceva care sa nu dauneze sarcinii.Am tot auzit de afine a se consuma zilnic.

paganel spune:
stiu ca o sa razi...dar incearca un albastru de metil si niste echinaceea... va merge cu siguranta si niste...injectii cu polidin, dor dar...trece