ma pot vindeca vreodata de cistita?

dragele mele, ma confrunt cu o cistita nenorocita de vreo 5 ani cred ,am tot facut injectii ,antibiotice ,neoxazol,nitrofurantoina ca sa ma calmeze dar asta reapare iar si iar si iar.daca cineva a facut un tratament care intradevar a dat rezultate va rog spunet-mi si mie?ati incercat la medsana? acolo nu am ajuns dar e urmatorul pas care vreau sa il fac. astept vesti de la voi.
Raspunsuri

Gabbriela spune:
tratamente naturiste
alt tratament aici trebe sa cauti in lista care e in ordine alfabetica...
sper sa te ajute la ceva
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">

I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Natasa spune:
Trebuie sa vezi din ce cauza tot reapare. Fa-ti analize, sa nu ai Chlamidia-netratata multa vreme, boala asta are ca efecte -printre altele-si cistitele astea frecvente.

Kya spune:
Daca nu ai scapat de ea, inseamna ca s-a cronicizat. Du-te la un medic nefrolog bun, care sa descopere cauza.
Eu am avut vreo 2 episoade (stiu ce insemna si te compatimesc sincer ), si am luat ciprolen la greu. Doctorul mi-a spus ca trebuie sa scap de ea de tot, ca altfel se tot intoarce.
Good luck!
Kya - viitoare mamica in asteptare

White Pisana spune:
Eu am scapat de cistita cu ulei de oregano (tratament recomandat de Allure la un subiect similar din primavara). Intr-adevar foarte eficient: cateva picaturi sub limba dimineata si seara, dupa care trebuie sa beau putina apa pentru ca gustul era foarte puternic. Am folosit o sticluta mica, de 5 sau 6 grame, ulei concentrat de oregano. Eu nu am luat-o din Romania, dar stiu sigur ca se gaseste si aici (mi-a spus cinvea care lucreaza la un plafar ca a trimis inapoi toate sticlele ca nu exista cerere pentru asa ceva).
Eu am avut o forma urata de cistita, care ceda dupa tratament cu antibiotic si in doua saptamani aparea din nou. Ajunsesem sa merg la baie din ora in ora iar daca eram pe strada iti dai seama ca era teroare.
Eu te sfatuiesc sa incerci si tratamentul asta (merci Allure! ) pentru ca da rezultate de durata. Ai insa grija cand cumperi, ca in RO se gasesc si sticlute cu ulei obisnuit in care a fost adaugat un anume procent de ulei de oregano. Este infinit mai gretos si nu stiu cat de eficient. Sper totusi ca vei gasi ulei de oregano ca atare, nu in alte combinatii. Sanatate multa!

diana2004 spune:
Mama mea s-a confruntat cu aceeasi problema si dupa n cure de antibiotic a facut un trat cu UROVAXOM , 1 cpr /zi timp de 10 zile ,3 luni consecutiv .Se gaseste in farmacii si creste imunitatea tractului urinar la infectii.

mirela2006 spune:
de la administrator: majusculele sunt echivalentul zbieretelor pe internet.
VA MULTUMESC MULT DE TOT CA ATI FOST ATAT DE RECEPTIVE MESAJULUI MEU.MAINE MERG LA DOCTOR PT O SERIE DE INVESTIGATII MAI AMANUNTITE LEGATE DE ACEASTA PROBLEMA DEOARECE NICIODATA NU AM TRATAT CU ATATA SERIOZITATE ASTA.VREAU SA IMI FAC SI PRIMUL CONSULT DUPA SARCINA .O CISTITA FOARTE URATA AM FACUT CAND ERAM IN LUNA A3 A DE SARCINA SI NICIUN MEDIC AICI NU VROIA SA IMI PRESCRIE ANTIBIOTICE DEOARECE SANT CONTRAINDICATE IN PRIMUL STADIU DE FORMARE.DIN CAUZA CA NU PUTEAM SA URINEZ NORMAL (ASTA M-A TINUT CAM 2 SAPTAMANI,USTURIMI IS FRECVENTA DE URINARE LA FIECARE 5 MINUTE)AM FACUT O CRIZA RENALA CA MA AJUNS DIRECT LA URANGENTA LA SPITALUL POLIZU.M-AU INTERNAT DE URGENTA SI M-AU TRCUT IMEDIATPE PERFUZII.CREDEAM CA O SA PIERD SARCINA DAR M-A AJUTAT D-ZEU SI AM DUS-O CU BINE PANA LA SFARSIT. A TRECUT DE LA ULTIMA CRIZA DE ATUNCI APROAPE 2 ANI.
O SA INCERC SI EU TRATAMENTUL CU ULEI DE OREGANO SI SPER SA AIBA EFECTE BENEFICE SI IN CAZUL MEU.TE ROG PISANA SA IMI SPUI MAI EXACT CATE PICATURI .O SA VA TIN LA CURENT CU ACEST TRATAMENT POATE ASA MAI AJUTAM SI ALTE DOAMNE CARE SE CONFRUNTA CU ACELEASI PROBLEME CA SI MINE.VA MULTUMESC MULT.

corinadana spune:
Draga mea mergi si vezi de nu ai tu vreo ANEXITA si degeaba ti tratezi cistita aia ca niciodata nu vei scapa de ea! Vezi cu anexita intai!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

cataghe spune:
N-ai precizat daca tratamentele pe care le-ai facut au fost in conformitate cu rezultatele unei uroculturi cu antibiograma sau "dupa ureche" (a ta, sau a medicului care te-a tratat). Daca nu ai facut urocultura, asta e primul pas. Daca ai facut si ai facut tratament tintit pe microbul respectiv, atunci trebuie investigatii mai amanuntite pt a vedea daca nu este o cauza care iti favorizeaza infectiile astea (de exemplu vreo malformatie a aparatului urinar sau alta afectiune care nu lasa vezica sa se goleasca complet la fiecare mictiune). Si eu iti recomand sa mergi la un medic nefrolog, cistita se poate trata si nu trebuie sa te chinui asa. Insa ca reguli generale evita frigul si e recomadabil urinatul dupa fiecare act sexual - prin factorii bacterizici pe care ii contine urina "spala" tractul urinar nepermitand bacteriilor antrenate pe uretra in timpul actului sexual sa ascensioneze si sa se multiplice.
Trebuie intr-adevar vazuta si sfera genitala, insa in primul rand pt o infectie vaginala gen Trichomonas, care de asemenea poate da cistite foarte urate care nu raspund bine la antibioticele uzuale pt infectii urinare.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

giulia71 spune:
Pe langa raspunsurile profesioniste pe care le-ai primit o sa iti impartasesc cate ceva din experienta mea. Sunt veterana in cistite cu E.Coli.
Am facut zeci de tratamente cu antibiotice facute ca la carte dupa anti-biograma, apoi repetata urocultura la un interval scurt dupa tratament, etc fara un rezultat pozitiv pe termen lung.
Adika dupa cateva 7-8 saptamani simptomele reveneau si in urocultura reaparea nesuferitul de E. Coli.
Iar spitalizari, tratamente, vaccinuri...degeaba!
Am descoperit nitrofurantoina care o luam la indicatia medicului imediat ce apareau ceva simptome de cistita.
Apoi nu s-a mai produs si ca atare am luat-o de la capat.
Necazu de data asta a fost ca microbul a devenit rezistent la mai toate antibioticele, ramasesera vreo 2 si alea erau injectabile brrrr!
Doctorul nefrolog care imi cunostea "istoria", si care e un doctor f bun mi-a zis sa incercam si altfel.
M-a pus in legatura cu cei care distribuie produsele Tianshi (departe de mine gandul de a face reclama) si mi-a recomandat Cordiceps pentru 2 luni-sunt niste pastile naturiste pentru cresterea imunitatii si ...surpriza mi-a mers foarte bine. Am luat Cordiceps imediat dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotice.
Intre timp am aflat dupa net si de Cranberry fruits -pastile pe care mi le-a adus sotul din USA.
Vreau sa-ti spun ca nu am mai facut cistita din aprilie 2005, pentru mine e o perioada extrem de lunga din moment ce faceam din 6 in 6 saptamani.
Iau periodic Cranberry, in special seara.
Acum doua saptamani am avut o usoara usturime si am luat 3 zile Cranberry doza maxima. Mi-am facut urocultura si a iesit negativa.
Sper sa nu te fi plictisit cu istoria mea, dar ti-am spus-o incercand sa te ajut.
Ah, daca nu gasesti Cranberry in Romania se poate inlocui cu Urinal .
Sa auzim de bine ;)

White Pisana spune:
Buna Mirela! Am vrut sa iti trimit PM, dar nu este activat. Eu luam 4-5 picaturi dimineata si 4-5 seara.
Spre sa gasesti si sa te ajute.