ma pot vindeca vreodata de cistita?
Raspunsuri - Pagina 3

joker spune:
Cistita
Cistita este o inflamatie a vezicii urinare, care se manifesta prin nevoia frecventa de a urina. In general, mictiunea se limiteaza la citeva picaturi, insotita de o senzatie de arsura si, adesea, de dureri localizate in partea de jos a abdomenului. In anumite cazuri, la aceste simptome se adauga si hemoragii. Temperatura ramine normala, aparitia febrei semnalind trecerea spre o infectie mai evoluata a cailor urinare.
Cistita atinge mai mult femeile decit barbatii. La barbati, simptomele sint mai usoare si, adesea, boala trece fara a fi observata. In cazul femeilor, germenii prezenti in vagin si anus pot urca in vezica, provocind inflamarea mucoasei. Iritata, vezica urinara se contracta, ceea ce explica nevoia de a urina des. In 90 la suta dintre cazuri, responsabila de aceasta infectie este o bacterie numita Escherichia Coli, care se inmulteste in urina stagnanta. Cistitele pot fi, in majoritatea cazurilor, primitive, dar si secundare unor alte afectiuni: neoplazice, tuberculoase, litiazice, imunologice, parazitare, endocrine, postmaritale, virale sau fungice.
Un caz particular il reprezinta cistita fara germeni patogeni. Se poate intimpla ca, desi simptomele de cistita sa fie prezente, examenele urinare sa nu arate nici o infectie. Mai frecventa la persoanele virstnice, aceasta iritatie a vezicii se datoreaza unei sensibilitati a mucoasei in perioadele de stres. In acest caz, medicamentele antiinflamatoare pot calma iritatia.
S-a constatat ca iarna, datorita hainelor groase pe care le purtam, organismul se supraincalzeste si acest lucru favorizeaza boala. Cistita este favorizata si de raceala. Vara, datorita nehidratarii corespunzatoare, mai ales la femei, germenii prolifereaza, iar cistita se declanseaza. Alti factori, ca raporturile sexuale, care faciliteaza patrunderea germenilor, frigul, umezeala, stresul, boli precum constipatia sau igiena insuficienta pot favoriza, de asemenea, infectia.
Frecventa cazurilor de cistita creste odata cu virsta dar infectia poate aparea in orice perioada a vietii. O femeie din trei se imbolnaveste de cistita. Graviditatea este o perioada-cheie, deoarece uterul se mareste, favorizeaza retentia de urina si inmultirea peste masura a bacteriilor. Cistita mai este frecventa la femeile aflate la menopauza, care nu fac tratamente hormonale substitutive. Si persoanele predispuse la constipatie pot face cistite cronice. Nu trebuie omis un lucru: cistita este o afectiune usoara, dar, netratata, poate antrena complicatii, cum sint pielonefritele. Aceste afectiuni se manifesta cu dureri lombare, febra, uneori frisoane, urina tulbure. De aceea, un consult medical, inca de la primele simptome, este obligatoriu.
http://www.sanatateata.com/afectiuni/cistita.htm
aici da si medicatia mai amanuntitJoker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

mirela2006 spune:
Fetelor am inceput sa iau imunostim pt cistita si vad ca ma simt foarte bine ,simptomele au disparut complet si o sa urmez tratamentul asat timp de cateva luni de acum inainte.incercati si voi .3 capsule pe zi ,timp de 20 de zile apoi pauza 10 zile dupa care reluati.va doresc sanatate maxima .poate ma ajuta cineva sa iau legatura cu distribuitorii de la tianshi pt cordiceps.va rog mult.

arinna spune:
Si eu infectii repetate cu E coli...de pe la 20 de ani..acum am 39..acum o luna am facut urocultura si iar a iesit, sensibil doar la ciprofloxacin...nu aveam simptome...cand a debutat am lesinat pe strada..am stat in spital de doua ori din cauza asta...Si la multe antibiotice- peniciline-sunt alergica, am putine variante...
Acum am venit in Canada, stie cineva ce se gaseste pe aici pentru asta? Cu afinele stau bine, imi plac mult...:)
E adevarat ca America se sperie mai tare de E coli si o considera ceva grav? Sa stiu si eu la ce sa ma astept cand o sa ajung la medicul de familie caruia cred ca o sa-i fac capul calendar la cate am...Adica sotul, ca eu inca sunt muta in ale englezei...
Oricum analize trebuie sa fac ca nu e de stat cu ea...
Nu uitati: foarte multe lichide, cativa litri pe zi!!!
Nu m-am gandit sa iau niste albastru de metil la mine, si eu mai foloseam...era bun si Cistenalul dar cica nu se mai fabrica in tara...
........................
Knowledge is power!

giulia71 spune:
quote:
Originally posted by arinna
Si eu infectii repetate cu E coli...de pe la 20 de ani..acum am 39..acum o luna am facut urocultura si iar a iesit, sensibil doar la ciprofloxacin...nu aveam simptome...cand a debutat am lesinat pe strada..am stat in spital de doua ori din cauza asta...Si la multe antibiotice- peniciline-sunt alergica, am putine variante...
Acum am venit in Canada, stie cineva ce se gaseste pe aici pentru asta? Cu afinele stau bine, imi plac mult...:)
E adevarat ca America se sperie mai tare de E coli si o considera ceva grav? Sa stiu si eu la ce sa ma astept cand o sa ajung la medicul de familiecaruia cred ca o sa-i fac capul calendar la cate am...Adica sotul, ca eu inca sunt muta in ale englezei...
Oricum analize trebuie sa fac ca nu e de stat cu ea...
Nu uitati: foarte multe lichide, cativa litri pe zi!!!
Nu m-am gandit sa iau niste albastru de metil la mine, si eu mai foloseam...era bun si Cistenalul dar cica nu se mai fabrica in tara...
........................
Knowledge is power!
Pai eu zic ca te-ai dus acolo unde se gaseste leacul lui -extract din fructe de crranberry.
Mie mi le-a adus sotul din State ()sub forma de pastile, am luat si Kordiceps(pentru intarirea imunitatii) de aici si uite ca n-am mai avut probleme...
Asa ca iti doresc succes!
Sa auzim de bine ;)

iuliana spune:
Draga Mirela, am suferit de cistita 7 ani de zile si nici un antibiotic nu m-a vindecat total. Ma apuca groaza cind ma gindeam ca vreau si eu copii si o sa o duc din cistita in cistita pe timpul sarcinii. Noroc de o persoana de pe acest forum (tot timpul ma gindesc la ea si ma rog sa ii dea D-zeu sanatate) care mi-a dat un tratament cu ceaiuri din plante romanesti...totul natural, fara nici un antibiotic etc. De cind am facut tratamentul asta (timp de o luna) si sint 4 ani de atunci, nu am mai avut niciodata cistita, am facut si 2 copii si nu am mai avut nici o problema.
Cine doreste tratamentul, sa imi trimita adresa de email pe PM si cu cea mai mare placere trimit emailul.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7

DARAEL spune:
quote:
Originally posted by crengu75
Cum se ia albastru de metil?
Albastrul de metil se ia simplu: se pune o sticla de 10 ml intr-o bere de 0,5 litri (aceea de care zicea Marilen, sau, ma rog, doctorul ei

Cel mai greu va fi pentru arinna – sa-i explice „terapia minune” medicului de familie din Canada si Zburatorului

Chiar daca nu scapati de „cinstita” macar va faceti manga

ATENTIE !!!! Sa nu cumva sa incercati recomandarea de mai sus – sper ca tot poporul si-a dat seama ca este o gluma

Sanatate tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Selene spune:
Iuliana,
am incercat sa iti trimit PM, dar mi s-a spus ca nu accepti mesaje private! Poti te rog sa imi trimiti un mail cu tratamentul la mail_pt_me@yahoo.com
Multumesc!!!!
Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?...
NICHITA STANESCU

arinna spune:
Crengu, eu luam 5 picaturi de doua ori pe zi,timp de o saptamana, pe zahar, altfel "arde", dupa care beam si apa..."ca la carte" nu stiu cum se ia da oricum dezinfecteaza si face bine...
........................
Knowledge is power!

ligeea spune:
Si eu am avut o perioada acum doi ani -la scurt timp dupa ce am nascut cand aveam usturimi si o data sau de doua ori am facut pipi cu sange si ma durea de muream . Am tot luat hapuri de diferite modele si cam degeaba . Eram bine o luna si apoi iar. Intr-una din cize eram in Germania si acolo nu-ti dau antibitoic fara reteta nici daca-i pici cu ceara. Aveam asigurare si eram pregatita sa ma duc la spital ca nu se mai putea . Mi-era frica sa ma duc laWC aveam tot timpul senzatia de mictiune
La farmacista aia mi-a sous ca pana ma duc la spital imi da niste pastile homeopate , sa iau 2 la 6 ore si sa beau multa apa . Mi-a zis ca in primele 2 zile n-o sa-mi dau seama de diferenta dar , daca nu e afectat si rinichiul trebuie sa-mi treaca.
Pastilele se numesc ARCTUVAN scrtie pe ele FujisawaDeutschland Gmbh si ti le recomand cu multa incredere . Eu le-am luat si de atunci n-am mai avut nimic, niciodata . Am facut tot tratamentul de 10 zile . am baut apa cate 3 l pe zi . Mi-am mai cumparat si la viitoarea iesire de ,,Doamne fereste sa le am in casa , dar nu a mai fost cazul. Din pacate nu mai am deoarece le-am dat unei prietene , am gasit doar blisterul vechi pe care il pastrez si acum .
Eu nu stiu ce fel de cistitta am avut ca n-am facut analiza si nici ce contin exact pastilele , doar ca sunt homeopate , din plante .Nu mi-au facut nici un rau , doar tin minte ca aveai gura uscata si iti era sete .
Roaga pe una din fetele din Germania sa ti le expedieze cu plata ramburs , sunt ieftine cca 10 EURO
bafta