Heloo,
Vedeti ca au inceput reducerile
!!!
O colega mi-a zis ca la Dika (Piata Romana) aseara era o fericire, toate fetili cumparau in draci...
Mai postati aici care mai stiti pe unde merita sa ne lasam economiile contra a ceva de calitate la pret redus.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M-am "comis" si eu la Dika, si am luat jumate tzeapa, in sensul ca fiind imbulzeala asa mare mi-am luat o fusta pe neprobate, care mi-e micaaaaa
Costumul de baie e, insa, perfect.
Au si la Promod si Zara, chestii dragutze si mai ieftine
V
veni, vidi, Victorie!
si io m-am comis la Dika: o fusta alba, un costumas de in si o pereche de pantaloni bej-maron, sunt f mandra de achizitii 
la zara nu am ajuns dar am inteles ca sunt reduceri de numai 25%.
de mango ce stiti?
aaa, am mai lasat ceva bani si la musette 
La Dika cat sunt reducerile?
De Yokko stiti ceva?
Dar la Madamme?
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Multam de informatie. Chiar ma intrebam cind vine perioada asta fericita de shopping.
I'm on my way 
pupici
Kya - viitoare mamica in asteptare
bucurestencelor...ce va pasa...
la noi la capatu tarii nu sunt reduceri la nimic!
offf...vreau si eu la ZARA,MANGO...
Fetele, unde este magazinul Dika la Romana?
Si ce inseamna reduceri acolo? Dati-mi un exemplu de pret, cele care ati cumparat deja!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Dika e chiar la gura de metrou de la coloane, linga gang!!!
dar Zara unde este??? recunosc ca am fost la Zara doar in alte tari, dar loco nu, spre rusinea mea!!!
Zara e in mall-ul nou. La Mango au reduceri, dar se are ca au adus zdrentele din toate tarile vecine, ca altfel nu se explica mormanele de lucruri-multe cu defecte- in care toata lumea scarmana ca la un second hand.
Sint reduceri si la Motivi si lucruri dragute.
Zara e in Mallul din Militari / Drumul taberei... Plaza Romania, Bd. Timisoara, nr 26, sector 6
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">