Reduceri la tzoale !!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am fost la Dika aseara dar nu m-am lipit de nimic. Si era o coada...

Iar vis-a-vis la Terra Nova erau reduceri de pana la 70%, dar coada te descuraja din start: enorma.

Trebe sa ai rabdare si timp pentru asa ceva.

Mai asteptam ponturi.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pe la Mall-uri a fost cineva? Ar trebui sa fie reduceri si acolo. Zara, Mango, Yokko. Sunt copil daca imi imaginez ca acolo nu o sa fie aglomeratie asa mare? Cred ca da.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Daca nu-s si prin locul de bastina, ma catar in masina si vin si io...

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am fost io la Yokko de la Romana aseara, dar nu erau reduceri afisate, iar cand a intrebat cineva a spus vanzatoarea ca doar la cateva produse sunt reduceri, care mie nu mi-au placut.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Zara e in mall-ul nou. La Mango au reduceri, dar se are ca au adus zdrentele din toate tarile vecine, ca altfel nu se explica mormanele de lucruri-multe cu defecte- in care toata lumea scarmana ca la un second hand.
Sint reduceri si la Motivi si lucruri dragute.

ce veste trista , in anii trecuti mi-am luat lucruri super.

cine a fost la Zara?
doar 25% reduceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am trecut aseara pe la Mussete ( nu stiu daca am scris coret) la Unirea si erau reduceri cam de 50 % si am vazut incaltari dragute si in tendinte.Mi-au facut cu ochiul niste pantofi / sandala si pantofi inchisi ...Sper ca maine sa am timp sa merg ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by clyo

quote:
Originally posted by Natasa

Zara e in mall-ul nou. La Mango au reduceri, dar se are ca au adus zdrentele din toate tarile vecine, ca altfel nu se explica mormanele de lucruri-multe cu defecte- in care toata lumea scarmana ca la un second hand.
Sint reduceri si la Motivi si lucruri dragute.

ce veste trista , in anii trecuti mi-am luat lucruri super.

cine a fost la Zara?
doar 25% reduceri?

Poate cu multa rabdare gasesti lucruri dragute si acum, dar eu nu ma bat cu nimeni ca sa apuc o bluza sau un sort, nu stiu sa-ti spun exact! Erau mormane (nu e figura de stil) de haine, unele murdare, altele cu defecte, unele bune, altele de acum 5 ani si prin ele se luptau femeile sa apuce ceva. Fire pasnica, m-am dus in alea in care lumea nu se lupta! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Natasa, esti mortala
preturile cum erau?

am si io un fix: la zara nu a fost nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Preturile erau pe masura aspectului :) Mici! La Zara am fost eu, dar la barbati, ca am cumparat un cadou de acolo si ca sa-ti faci idee, un tricou care inainte era 900.000 acum era 750.000, camasile aveau si ele reduceri de citeva zeci de mii de lei :) Nu stiu daca la dame era mai bine ca n-am mai intrat sa nu-mi fac singe rau-bugetul se terminase la alte magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La Leonardo stiti ceva au reduceri???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput