Reduceri la tzoale !!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

La Terranova am vazut in week-end niste pantaloni f misto dar din pacate ei au max pana la M iar eu sunt L asa ca.....
Am vazut si la Leonardo niste cizme super ( nu stiu daca erau la reducere dar se cumpara la greu).Eu , ca de obicei , am gasit ce-mi placea dar nu-mi veneau la gamba iar care imi veneau erau oribile.

Cred ca de abia de acum incep reducerile pt ca au nevoie de tot felul de hartii si aprobari pt a reduce preturile ( am vazut odata la TV ca cica nu le reduci asa de "capul tau" ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

La Teranova au si marimiea L,cel putin aici eu am vazut.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Scuze,marimea L,am vrut sa scriu.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Eu am intrat si mi-ai spus ca nu au nimic L , ca toate sunt S si M .Sa fie o coincidenta oare ? sa fi luat toate grasutele tot ce-au prins ?
Am probat un M la niste pantaloni "raiatzi" 3/4 si nici vorba sa imi vina si am murit de ciuda ce erau super misti si doar 500.000 lei vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna!
Mi-am luat si eu niste chestii, printre care o camasa de la Promod cu 100ron, iar la ei pe site este 13euro. Cam asta e diferenta la toate produsele, de ce oare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Am fost sapt trecuta in Plaza si in afara de o bluza de la Promod cu 30 Ron restul nu meritau ca erau prea scumpe.

Tot reducerile de la MIniprix m-au multumit, si am gasit si zara, si c%a si h&m, mi-am luat un hanorac de la infinity si in plus pt tot familionul.

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu mi-am luat vineri de la promod o haine superba de piele...redusa de la 1000 ron la 500 . sunt super fericita de ea.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

ce se mai aude cu musete?

zilele trecute se "lauda" o vanzatoare ca nu sezonul asta o sa mai fie "pomana" ca anul trecut, cu reduceri asa de mari

am vazut o geanta draguta dar nu dau atatia bani pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, as vrea sa imi spuneti cum sunt preturile in H&M, C&A, asa informativ, ca sa fac o comparatie cu ce este aici.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Olim, eu nu stiu sa exista magazine H&M sau C&A in RO.

Mergi la inceput