Reduceri la tzoale !!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cum subiectul e din nou in actualitate in ianuarie, hai sa spunem fiecare ce stim.

House of Art si Eros au deja reduceri. La fel Meli-Melo.

Dika oare cand o sa aiba?

Atept vesti de la voi.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

stiu ca reducerile incep masiv de la 15 ianuarie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

zara a inceput reducerile, am trecut ieri pe acolo dar...am ramas dezamagita;zara din grecia si spania au preturi muuuuuuuuuult mai mici la tricouri, in perioada reducerilor, de ce oare?
deci la zara gasiti tricouri la preturi de 30, 50, 60 ron;
o mare bataie de joc la mango unde cica de asemenea sint reduceri dar nu te poti atinge de nimic( camasi subtiri 90 ron si multe maieuri!!!)
la flo&jo gasiti reduceri, mi-am luat un trening cu 1 mil, din acela de catifea, calduros si arata super bine, o camasa de 60 ron si mi-au dat bonus o sapca din blana sintetica pt k am facut cumparaturi de 140 ron!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si la Stefanel sunt reduceri cam de 30% la multe produse.

de Musete ce stiti? au inceput reducerile?
Dika m-ar interesa si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Revin cu vesti de pe front.

Dika are deja reduceri. Am fost in pauza de masa si am vazut o coada... nu am luat nimic de aici.

Au reduceri si la Rinascimento, daca tot dati pe la Romana, merita sa intrati. Eu mi-am luat o rochita neagra pe corp, din stofa si cu bretelute. Merge si la birou si la ocazii.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Terranova, reduceri de 70%! Pe bune!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si aici au inceput ieri reducerile dar era o aglomeratie... si in unele mgazine erau mormane de haine in care cautau toti ca la sh.
E drept ca preturile sunt mici, mai ales la CA si HM, dar la Zara nu aveau decat 10-15°/° si mie acolo imi place ca au masuri mici.

Bafta la afaceri bune

SARBATORI FERICITE
LA MULTI ANI

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ynutza spune:

am fost si eu asa putin prin magazine.
|Inca nu sunt reducerile fabuloase.
Am fost in mall in vitan dar nu am vazut mare ingramadeala de oameni prin magazine.
Eu am cuparat de la office shoes niste incaltari de la caterpillar ca era cu ceva reducere.
la incaltari avea la skechers la pretul uneia care era 2 mil doua perechi...si cizmele erau mai dragute in rest la pantofii sport aveau cam un singur model si ala in mai multe culori.
deci ceva reduceri sunt la office shoes dar acum depinde de gusturi...eu sunt mai sportiva.
Va anunt pe unde mai gasesc ceva interesant.

Sunt clipe cānd toate le am...
T#259;cute, duioase psihoze -
Frumoase pove#351;ti ca visuri de roze...
Momente cānd toate le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetelor,
vin si eu la raport:
-am fost azi in Citty Mall si reduceri mai consistente am vazut la Melli Melo-50%-pe bune,la Office shoes-1 platesti/2 primesti si in general 20-30-40% la restul;
la Benvenutti-in jur de 40-50%,dar ramasesera masurile extreme:35 sau 40;la Kenvello stiti ca sunt de multisor,la Tina R-cam 20-30%.
-dupa ce m-am plictisit in Citty,am dat o fuguta si in mallul din Vitan.Aici un picut mai animata atmosfera,dar tot slabut la cap.reduceri-Mango cca 40%,dar multe maiouri,camasi si tricouri,blugi in jur de 110Ron,fuste de blug dragutele foc-110Ron(mi-am luat si eu 1),la Musette,cindva preferatele mele,marfa era jenibila(nu vreau sa jignesc pe nimeni)urate foc si scumpe rau;daca anul trecut mi-am permis 4 genti,3 per.de cisme si vreo 4 de pantofi-la reduceri evident,anul asta nici nu te puteai atinge,au cam dat chics cu colectia asta!
Mai erau reduceri la Mottivi,Irina Schrotter-chiar 70%,la Champions,Lotto,Puma,House of Art.
Dar,una peste alta,nu prea meritau pretul nici cu reducerile aplicate.
Au dreptate fetele care-au remarcat preturile din alte tari de la Mango,Zara,H&M,branduri internationale care in ES,GR,NL,BLG sunt la nivel de 10-12E reduse.Si calitatea e calitate,nu stai sa tai atele cu forfecuta cind ajungi acasa!
Nu prea se merita sa mai cumperi din RO.

Eu sunt un mare fan al reducerilor,dar anul asta m-au cam dezamagit!

Spor la cumparaturi si vindeti-ne si noua,celor impatimite,alte ponturi!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Fetelor, nu merita! Afara, o bluza de la ZARA era 10 EURO la reduceri, aici cu tot cu reducere o bluza este 600.000 lei. Yokko cere 2.000.000 pe un sacou care este 100% poliester. Totusi, nu suntem o tara de fraieri! Au impresia ca ne pot vinde orice, oricum!

Mergi la inceput