Reduceri la tzoale !!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Mi-am luat si eu un maieu de la Motivi redus, problema mea e alta: ei zic ca e redus cu 50%, adica de la 59 RON la 39.5, dar eu stiu sigur ca inainte de a pleca in concediu (adica la mijlocul lui iulie) l-am vazut si mi-a placut, dar era 45 RON si mi s-a parut mult atunci. Deci, de ce ne mint astia, n-ar fi mai simplu sa zica: reduceri 30% si sa fie pe bune?!? Unde se poate reclama asta oare... Si nu e prima data cind observ, acum un an am patit la fel cu pantofii de la Madonette, ii vinam de mult, si cind i-au redus vezi-doamne cu 50%, de fapt era vreo 10% fata de pretul cu care fusesera in sezon.

Reduceri pe bune au la Meli Melo, acum 2 saptamini nu m-am indurat sa dau 50 RON pe un colier, iar azi l-am luat cu 25.5 RON. Si toate sint reduse, chiar merita.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si eu mi-am luat o fustita super nice din House of art la incredibilul pret de 10 ron , un maieu simplu de vara din terranova si asta ieftin 11 ron si un top absolut superb rosu tot din terranova cu 25 ;)
si mai erau acolo reduceri super :))

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

eu am fost la rinascimiento, un magazin care tare mi s-a lipit de suflet dar de care nu prea ma puteam apropia in mod normal. m-am ales cu o bluza alba gen ie, 290.000 de la 1,3 mil, si pantaloni albi de in, 790.000 de la vreo 2,7 mil. si as mai fi cumparaaat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by madalinad

eu am fost la rinascimiento, un magazin care tare mi s-a lipit de suflet dar de care nu prea ma puteam apropia in mod normal. m-am ales cu o bluza alba gen ie, 290.000 de la 1,3 mil, si pantaloni albi de in, 790.000 de la vreo 2,7 mil. si as mai fi cumparaaat...

madalina
serban

unde este magazinul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

In Timisoara stie cineva unde sunt reduceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

in mall cam peste tot,la rinascimiento ;) si in alte locuri de prin centru :))) in Timisoara

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Multumesc ingerash.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu mi-am luat o rochita rosie frumoasa foc de la rinascimento, de la orhideea (in buc ), redusa la jumatate. Plus, tot asa, tricouase de la terranova.

Si am vazut niste papucei la Bata, la Orhideea - REDUSI - aproape 2 mil, la feeria (in baneasa) 1 milion 600, iar din Grecia i-am luat cu 26 de euro. In Gr inteleg ca erau mai ieftini (nu stiu de ce, taxe, eu stiu), dar la noi, la distanta de 5-10 km, diferenta de 10-15 euro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu m-am umplut de tzoale cu reducerile astea am fost in mall si mi-am luat 2fustitze o rochitza 2perechi pantaloni 3/4 un maieu o geanta si nici nu mai stiu ce...multe oricum ....daca m-am saturat si eu

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am fost aseara la plaza romania si nu am gasit nimic. Numai uratenii scumpe. Am fost dezamagita. Singurul loc unde am vazut pantofi draguti (de ex.) era la Leonardo si erau si ff ieftini. Pusesem ochii pe niste pantofiori ascutiti, maro cu baretutze dar nu aveau masura mea. Deh!

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 8 luni si de fetita 11 luni

Poze Mara si Matei
Poze Praga

Mergi la inceput