Reduceri la tzoale !!!!
Raspunsuri - Pagina 4
anda141 spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Ce m-a necajit este ca la Yokko, nu este nici un fel de reducere !!! EU pe astia chir ii pandesc....
Pai la Yokko eu nu am vazut niciodata reduceri. Mizeaza pe faptul ca este cam singura firma cu haine elegante si de bun gust.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
nuschu spune:
Si eu am fost vineri la Plaza si subscriu la ce-au spus fetele: dezamagitor ! Cu chiu cu vai am gasit o pereche de pantaloni la mng; la promod am vazut niste fuste dragute, dar reducerile sunt "zgarcite": de la 180 la 140 RON.
La zara reduceri mici (adica preturi inca mari), produse multe, pentru cine are rabdare sa cotrobaie.
Numai la madonette am vazut cateva perechi de sandale care meritau atentia, in jur de 100 RON.
Eu imi caut papuci/sandale de mers la job. Dar tare ma tem ca raman cu buza umflata, ca eu cand imi caut ceva, nu gasesc niciodata, la mine e spontan.
A, anul trecut mi-am cumparat diverse chestiute la finalul reducerilor, la sfarsit de august si (inca) am gasit destule si erau la a treia reducere, cu preturi f. mici. Poate pt ca Plaza era mai putin popular atunci... ? Desi nu mi-am luat numai de la Plaza.
Pisica, zambind 
Caprioara spune:
Anda,
la Yokko sunt reduceri, eu mi-am luat anul trecut un sacou si un compleu de la ei, plus 2 maieuri si o bluza ce merg pe sub sacouri; anul asta insa deocamdata au putine lucruri la reducere (m-am uitat la Romana) si nu sunt anuntate, trebe sa te uiti bine; mie nu mi-au placut...
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Rexanne spune:
In vechend am fost la House of Art...erau reduceri cu 50% la niste lucruri chiar frumusele, dar pentru ca nu eram focusata pe persoana mea, ci pe cea a jumatatii mele, ne-am proptit la House of Art pentru barbati din Unirea, unde aveau reduceri de 70%pentru domni...ca sa nu se simta discriminati...:)
tangerine spune:
aproape toate magazinele din carrefour baneasa au reduceri; si sunt chestii super faine, inclusiv rosii :)
eu mi-am luat o pereche de pantofi super eleganti italienesti argintii..mmmm cu reducere, of course
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
hanuc spune:
eu mi-am cumparat lucruri foarte frumoase de la Miniprix,mai ales joi sau vineri cand baga marfa ...la preturi super convenabile.In fiecare luna cand vin prin Bucuresti mai imi imbogatesc garderoba cu cate ceva.Pupici!
Lemoni spune:
ma bag si eu in vorba aici la voi si in canada sunt reduceri asa de mari de nu poti sa crezi,am cheltuit in ultimele zile si inca nu ma opresc, singurul lucru ma intreb chiar avem nevoie de lucrurile astea sau le cumparam numai asa ca sunt in reducere?
Uff parca sunt disperata.
andira spune:
De ieri am vazut reduceri si la magazinul meu preferat, Mark&Spencer. Ii pandeam de cand au inceput reducerile. Au reduceri de pana la 50%, azi am fost si mi-am luat 2 perechi de pantaloni.
Dar pt ca oricum au preturi mari, nu te poti atinge chiar de orice.
Mai ochisem o pereche de panatloni, frumosi si exact pe masura mea, dar de la 303 ron erau 250... mai astept, poate mai scad...
anacami spune:
Buna!
Au inceput reducerile si la Yokko- eu am fost ieri seara la mag. Unirea. Pentru inceput aveau tricouri si fustite de vara cu red. 50% (de la 1 mil la 500.000). Era o doamna care dadea indicatii vanzatoarelor, in sensul ca le spunea ce sa reduca si ce nu (ex. "pe astea nu, ca sunt din noua colectie"...).
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Trin spune:
Fetele,
imi spuneti si mie unde este acum magazinul MEXX?? Era unul pe Calea Victoriei, dar s-a inchis. Mai e in alta parte???
Mercic!