Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

AELITA FELICITARI SI O BEBELINA SANATOASA noi aflam luna viitoare asa ca mai avem de asteptat.

MAMI14+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

va multumesc mult,fetelor !! sunt chiar fericita ! imi doream atat de mult fetitza!

va doresc sa aflati si voi cat mai repede,e o experienta atat de minunata ! a fost si tati si el a zis ca plangea fetita,eu nu cred ca plange,dar deschidea gura maaare si se stramba la un moment dat .ca si cand ar plange,sau o casca ?? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

FELICITARI AELITA!!!!!!!!!!!!!!!Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea toata viata

Am ajuns si eu la medic astazi, dupa o luna de asteptare. De vazut nu l-am vazut inca, asta o sa se intample maine la ultra sunete, insa i-am auzit bataile inimioarei....Doamne ce sentiment!!!!
Altfel cica ar fi bine toate deocamdata, astia aici nu fac toxoplasma zic ei ca nu e necesar, chiar se uitau la mine tare ciudat cand i-am intrebat, parca venisem de pe alta planeta...ma rog.
Iar translucenta nucala se face abia intre saptm 15 si 20. Pe langa vitamine prenatale pe care tre sa le iau toata sarcina, mi-au mai dat si fier dar si calciu......baga Doamne baga....
Poate s-or indura astia sa imi zica si mie cum e bb maine la ultra sunete....si cum am vesti vi le impartasesc.

Sa aveti o zi frumoasa si mai putin calduroasa

Ralu 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Pepsi, imi pare tare rau pentru pierderea ta. O sa te ajute Doamne Doamne sa treci peste. Acusica ne ajungi din urma! Ai sa vezi...

Pentru cele care ati aflat ce aveti in burtici... "Felicitari felelor!" Deci pana acum sunt doua fetite si un baietel...
Si noi mai avem asa de mult... Sper ca luna viitoare aflam si noi.

Fetelor, care mergeti la dr T si care ati luat/luati pregnyl, utrogestanul l-ati intrerupt? Cand am fost ultima oara la el am uitat sa intreb si de utrogestan... mi-a zis cand sa intrerup pregnylul, dar utrogestanul nu stiu... Avand in vedere starea de euforie in care eram... v-am povestit, dar nu a mai citit nimeni cred... era la sfarsit de capitol...
Si inca ceva, voi ati fost la el fara programare? sau mai bine zis inainte de ziua in care erati programate? la cabinet?

Pana una alta abia astept sa mergem la mare, sa ma balacesc un pic in apa si sa ma falesc cu burtica .
Pupici la burtici! Aveti grija de voi!
Loredana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, sa iti traiasca fetita, sa creasca mare si sa se nasca atunci cand trebuie, sanatoasa. Super!

Despre carnetul de gravida pot sa va spun ca eu l-am primit de la medicul de familie. Dr. Radoi insa cred ca are alergie la el. Nu vrea sa il vada si mi-a zis ca el nu a mai vazut unul pana acum, ca auzise de el dar ca nu a vazut. Ma rog. M-a pus sa imi fac eu un dosar cu toate cate imi da, analize, ecografii, etc si m-a laudat ca sunt organizata (deh, defect profesional plu 7 ani de analize la activ si tratamente, isi spun cuvantul).

Cred ca principalul este sa ai toate la zi cu tine cand mergi la cabinet.

Fetele, am si io o intrebare. Maine sunt singura acasa si ma gandeam sa inhatz o prietena si sa ma duc si io la strand (ca la mare nu cred ca mai ajung in concediul acesta :-( ). Voi ce ziceti, o fi ok? Nu m-as gandi sa intru in bazin (desi tare mi-ar prinde bine un inot) ca e strand de cartier (in Titan) dar macar sa shed putin la soare si sa mai trag un dush din cand in cand. Voi ce ziceti, o fi vreo problema?

Pana atunci astept cu infrigurare rezultatul de la TT pentru ca trebuia sa iasa in 48 de ore (l-am facut marti) si pana ieri nu venise rezultatul. Sper sa fie totul bine.

Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,daca nu ai probleme,poti merge linistita la plaja.Eu am fost si la mare si acum merg in fiecare we la plaja si suntem ok!

Aelita,felicitari pentru fetita.Sa fiti sanatoase amandoua!
Si eu imi doresc fetita,dar parca simt ca e baiat.

Aventura,distractie placuta la mare si sa faci poze cu burtica sa o vedem si noi.

Ralu,stai calma ca asa a fost si la mine cu toxoplasma si mai mult m-am speriat ca am insistat s-o fac si mi-au iesit ambele valori de Ig pozitive ceea ce nu e bine,cica.
Dar ei au spus ca am anticorpii si toxo am facut-o mai demult.Deci au considerat ca nu-i pericol.In Ro se face tratament daca ai toxo,aici cica e periculoasa daca o faci in timpul sarcinii.Oricum e un procent f,f mic de fete care fac toxo in timpul sarcinii si plus de asta cica nu se stie inca daca tratamentul pentru toxo nu e mai daunator decit faptul ca ai toxo.
Am citit si pe net,pe paginile nemtesti si m-am calmat ca dupa ce auzisem pe forum am plins o zi intreaga ca eu am toxo.Eu zic sa mergi pe mana dr ca stiu ei ce stiu.

Dana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Aelita, felicitari pt fetitza!!!!

lore, eu am intrerupt utrogestanul o data cu pregnylul, in sapt 12 (asa mi s-a spus).

catalina, bafta la TT sa ne spui si noua cand iei rezultatul.

anis, fetitza mea pe la 9-10 luni a avut o perioada (chiar daca nu eram insarcinata)in care vroia doar la mine, ii era frica de straini si daca plecam de langa ea era jale. am citit prin carti ca e normala faza asta. pe de alta parte,si fetitza mea de 3 ani care e total independenta de felul ei si n-avea nici o treaba pana acum sa ma dragaleasca, acum vine la mine, sa o iau in brate, si se tot alinta. stie ea ce o asteapta. varianta cu bona e un lucru bun, daca nu ai ajutor mai ales. e bine sa se obisnuiasca cu ea inainte sa apara bb 2.

eu nu am si n-am avut carnet de gravida, dar sarcina trecuta am fost numai la medsana si toata fisa mea de acolo dr o trasese la xerox si mi-a dat-o cand am plecat sa nasc. acolo scria absolut tot ce se intamplase in timpul sarcinii. d'aia mi se pare total neprofesionist sa nu ai tu ca dr o evidenta ceva a tratamentului si istoricul unei gravide, sa nu scrii nicaieri datele de la eco daca tot o faci de fiecare data....in alte parti unde am fost la eco mi-au scris frumos ce au vazut acolo. asa mi se pare normal. in fine...

va pup, vb

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna gravidutzelor!

Aelita, felicitari pt fetitza! sa fiti sanatoase!

fetelor, vroiam sa va intreb ceva si anume cand mergeti la ginecolog va face de fiec data control ginecologic, adica va pune pe masa? ca eu am oroare si medicul de familie a zis ca nu ar trebui de fiec data sa faca acest control daca nu sunt probleme....

a, si voi examenul secretiei vaginale l-ati facut? ca eu nu am apucat inca pt ca prima data aveam decat o sarcina de vreo 6 sapt si nu am vrut control . acum insa o sa fac macar pt ca sa imi ia proba....

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Helenutza,
in mod normal, daca nu sunt probleme, nu trebuie control ginecologic de fiecare data.

eu am facut inainte sa raman insarcinata papanicolau, secretie si culturi din col. si tin minte ca secretia si culturile le-am repetat la sarcina trecuta in trim. 3, inainte sa nasc.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

Aelita, felicitari ptr fetita!
Ckristina, eu sunt foarte incantata de Euroclinic.
Noaptea trecuta m-a terminat durerea de cap. Nu pot sa zic ca acum mi-e bine, dar dupa 2-3 ore de somn parca s-a mai diminuat. V-ati confruntat cu asa ceva? Stiti un remediu in afara de pastile?

Mergi la inceput