Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 24
marinar spune:
neata
Aventura ma bucur ca bb e bine. distractie placuta la mare.
Aelita felicitari pt fetitza. cred ca esti asa fericita!!!
Lore si eu am terminat cu pregnylul dar utrogestanul nu l-am intrerupt. mi-a zis sa merg in continuare pana la urmatoarea vizita, ad in august. ai putea merge la T si fara programare dar mai bine o suni pe asistenta lui inainte.
Marina
13+
Catalina spune:
Dragele mele, multumesc de raspunsuri si urari. Cum am rezultatul de la Triplul Test imediat va zic. Sper sa si inteleg. Dar va zic cuvant cu cuvant.
Vreau sa va spun ca de cand am ramas gravida nici un doctor nu mi-a facut control ginecologic (apropos de intrebarea ta Helenutza). Nu stiu daca e normal dar ma gandesc ca daca vroiau, faceau ei ... ;-)
Va pup
cristiana70 spune:
Aelita, felicitari pentru fetita, va doresc sa fiti sanatoase amandoua, si sa o duci cu bine pana la termen! Eu mai am ceva de asteptat, dar imi doresc foarte mult sa am fetita, spuneti-mi, e adevarat ca daca ai fetita te simti rau, si ca daca e baietel nu ai atatea gretzuri si varsaturi? Soacra-mea tot ii da inainte ca o fi baiat, nu stiu ce sa cred. Exista ceva semne "babesti" de stabilire a sexului?
Helenutza, nici mie nu mi-a facut control ginecologic, strict ecografia, mi-a facut carnetul gravidei (dar cred ca si l-a tiparit in mod particular doctorul, caci are antetul cabinetului). Plus analizele. E adevarat si faptul ca control am facut in ianuarie, cu papanicolau si tot tacamul, acum, sincera sa fiu, nu-mi doresc nici cat negru sub unghie pa masa ginecologica, n-am suferit-o niciodata. Cred ca nici nu ma va supune la asa ceva daca nu apar probleme.
Catalina, nici eu nu cred ca plaja ar putea sa-ti faca probleme, dar ma gandesc ca e de mers dimineata, pana nu da caldura. Aici la noi, in Arad, ne asteptam la 38 de grade azi, eu la ora asta as disparea din fata soarelui, si asa sunt alba. Sper ca bb va mosteni pielea lui tati, care se bronzeaza cat ai clipi.
cristiana 10+
Helenutza23 spune:
aha, deci cam asa sta treaba cu controlu' ginecologic.
fetelor, ce stiti de bubulina? eu am fost in concediu si am pierdut cel putin un capitol... vad ca nu mai e nici in lista...
9+
Messa spune:
A propos de tuseuri... eu ma intreb ce se poate simti "la mana" si nu se vede la eco?
n-am facut nici un control "la masa" pana acum, ca nu am vrut si medicul a zis "ok, cum vrei" - si am inteles ca nu e neaparat nevoie, decat daca sunt probleme. Mai ales ca eu sunt "Miss Pudoare" (radeau amandoi medicii de mine - "da, gata, am inteles, nu e bulevard, nu trece toata lumea pe acolo" ![]()
![]()
![]()
) si prefer sa evit cocotzatul pe masa daca nu este neaparat necesar. Plus ca urasc mesele alea cu "craci" si pozitia e asa idioata ![]()
![]()
Alinus25 spune:
Fetelor, eu sunt tare suparata
. Am fost ieri la dr. de familie si mi-a spus ca prea multe ecografii nu sunt bune pentru sarcina. Cica maxim 2 ar trebui facute pe tot parcursul sarcinii, asa au spus niste dr. speciliasti americani. Eu am facut pana acuma 3, dar mie nu prea imi vine sa cred ca este adevarat. Voi ce parere aveti?
Nunta noastra
monu spune:
Alinus, eu iti pot spune cum am facut eu. la Alexia am facut echo in fiecare luna iar bb nu are nimik. doar e putin atomica
(a se citi plina de energie). si la bb2 la fel intentionez sa fac echo - in fiecare luna. basca ca in luna august voi face 2 echo la un interval de o sapt!
Asa ca, fiecare cum crede ca e mai bine pentru ea.
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
anis spune:
Aelita felicitari pt fetitaaaaaaa!!!! 
Alinus25, e o parere cu eco.Unii dr zic asa, altii nu.Eu am facut la prima sarcina eco din 2 in 2 sapt, cum mi se parea ca e ceva in neregula tup la dr...si am nascut o fetita f sanatoasa !
Desi n-am voie sa va zic, sper sa fiu iertata...bublina ne-a parasit din pacate, sper ca Doamne Doamne sa=i trimita repede un alt ingerash!
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."