Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

....iete o mamicuta timisoareanca....acum vazui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

quote:

Am o intrebare....gravidutzele nu ar trebui sa aibe si ele un "carnet de gravidutze"??Am citit ceva ce spunea Tzuchi dar nu mi-a fost clar

Nu stiu cum e in Ro, dar aici la prima intalnire cu moasa ti se iau toate detaliile, tot istoricul bolilor si ale tale si ale sotului, date despre copii si alte sarcini si se trec toate intr-un "carnet" (parca e un caiet studentesc), pe care-l il iei dupa tine de cate ori te duci la spital si la moasa pentru analize; toate analizele si scanurile se trec in acest carnet. In plus mi-au dat si un pregnancy plan, unde am la cate saptamini sa ma duc la control si ce analize imi fac si unde.

Azi parca e mai bine cu temperatura, cred ca avem 30 de grade, ieri noaptea a fost infernal, dupa ce ieri ziua s-a depasit recordul la caldura aici in UK. Si adorm pe la 8 seara,asa am scapat de greturile de seara, insa nu stiu unde incape atata somn! Am atatea de facut seara si eu pic ca o musca de la ora 8!
la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Tzuchi....acum am vazut unde locuiesti.....daaaa, si eu am avut un asemenea caiet cum spui tu in Germania, caci acolo am nascut-o pe Andreea....dar am fost aici la contol si nici vorba de asa ceva....poate ca am fost doar o singura data??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna fetele!

in legatura cu caietul gravidei:exista si in ro asa ceva,doar ca la noi casa de asigurari distribuie un numar foarte mic de astfel de caiete medicilor de familie (ca eu una de la el l-am primit),deci...
caietelul cuprinde info despre sarcina in general,apoi se trec date despre mama,tata,mediu de trai,lucru,etc,boli,riscuri si apoi se trec observatiile de la toate vizitele medicale obligatorii in timpul sarcinii,inclusiv ecografii si observatii despre nasterea in sine.eu il gasesc foarte util,pacat ca nu se sinchiseste nimeni sa imi scrie in el...(datele raman trecute doar in fisa pe care o ai la cabinetul medicului respectiv)
printre altele,am reusit sa imi fac si eu programare la eco morfologica,pe 1august (o sa deja 18 saptamani),la iosup .abia astept ....maine ar fi tb sa merg sa imi fac analize dar am glezna luxata asa ca stau cuminte si ma duc sambata viitoare (urasc lipsa asta de timp........................)

pup!

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pako si roandre, credeam ca doar mie mi se pare cu faptul ca cea mica se tine rau dupa mine.Numai mami mami vrea, si nici la tati nu vrea.

Zilele astea am adus si o bona, bine e in perioada de proba, pare ok femeia.sa vedem..sper sa nu fac vreo gafa si sa sufere pitica, dar am zis s-o i-au usurel, pt ca ,chiar o sa am nevoie de ajutor.Chit ca stau acasa, numai eu ma ocupam de Ingrid si de cand cu burtica imi e fffff greu.

Oana la urmatorul capitol o sa refac lista.Chiar sa ii dau alt aspect.Sper sa fie ok!

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

fetele!

Azi am fost la Dr. la eco, BB e super, a crescut, are manute si picioruse, si e foarte activ. Ionut, sotul meu a vazut si el filmul cand a ajuns acasa si a ramas inmarmurit .

Dr. T a fost foarte dragutz, foarte vesel, a stat si mi-a aratat si explicat pe larg. Sunt foarte fericita!!

Mi-a calculat si mie DPN - Anis, te rog mult completeaza-mi si mie restul datelor: DN 28.03.1978, DPN 16.02.2006, Bucuresti, Elias, Dr. Dan Tutunaru.

Maine plecam la mare!!!!!!

Ah, si sa nu uit, mi-a dat liber la gimnastica pt. gravide, o sa merg saptamana viitoare..am gasit un club care face Pillates pt. gravide..

Aventura 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Azi am fost si eu la doctor, i-a ascultat doar inima lui bebe si atat. Peste 2 saptamani o sa fac eco morfologica. Azi mi-a mai luat sange pentru TT. I-am spus ca vreau cezariana si nici nu vrea sa auda....astia nu-ti fac aici decat daca este un motiv anume. Offf

Am pus pana acum la 4 luni 2 kg....dar aveam un surplus de vreo 8 pana sa raman gravi:))
Pupici la burtici,
Romaria, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

E FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Ce ma bucur pentru tine ca sti si esti fericita
Aelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravoooo aelita!felicitari si sa va traiasca!

am fost si noi la doctor astazi.placenta care ma chinuia si prin somn e inserata cum trebuie,lichid este suficient pt varsta asta a sarcinii iar bebe a fost magnific de frumusel pt ca l-am vazut la 3D.e mai maricel cu 5zile dar e ok din t.p.v.

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput