Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 21
Helenutza23 spune:
buna fetelor!
azi am fost sa imi recolteze sange pt analize. a fost super nasol, am vomitat inainte de pleca de acasa, acolo mi s-a parut ca mi-a luat muuult sange, curgea in valuri
. in concluzie azi sunt naspaaa.
ieri m-am dus la dentist sa imi refaca o plomba pe care mi-a pus-o un alt dentist acum vreo luna si care mi-a lasat spatiu intre masele si simteam intruna gustul pastei cu care a obturat canalele.
in continuare sunt ingrijorata ca nu pot sa beau lichide. in rest pot spune ca pap, inclusiv carnitza. si dimineata un ou, il prefer prajit cu brazica. dar ma termina starea de greatza.
in rest sunt fericita de bb din burtica, am facut programare si la Ion Ionutz, medicul meu ginecolog, si la ecografie pe 28 aug la Iosup (parca asa il cheama, are nume complicat pt starea mea de acum
)
va pup si ... sper sa scapam de starile astea cat mai repede
9+
TERBITZA spune:
Oana, Aiska, multumesc mult ptr urari!
Oana, am si eu o nelamurire: daca tot avem acelasi DPN, eu trec 12 sapt, tu ai trecut 13; cum e corect?
Eu am scapat de 
, mai am greturi din cand in cand insa sunt suportabile. Nici nu indraznesc sa ma mai plang ca e muuult mai bine fata de primele luni.
Ieri am vorbit cu o colega de-a sotului meu care a facut eco la Iosup, BB a fost initial fetitza si apoi la urmatorul eco a fost baietel.Ce ar fi sa se fi inselat si la noi?
Nu ar fi o problema dar....ce o sa zica baietelul nostru ca il alint cu nume de fetitza?![]()
La sfarsitul saptamanii sper sa termin curatenia in casa, ne-am apucat sa ne renovam bucataria si balconul si de o luna avem santier in casa pt ca mesterii sunt taaaare neseriosi.
Saptamana viitoare botezam, adica sotul meu va tine finutza in brate si eu lumanarea pt ca nu vreau sa fac efort prea mare; pana acum nu am reusit sa ma ocup de cumparaturile pentru botez insa sper ca in urmatoarele zile sa rezolvam si problema asta.
12+ sau 13+.....va rog sa ma luminati si pe mine:)
oana_bucur spune:
Terbitza o mica diferenta tine de faptul ca UM la mine e 23 aprilie fata de tine 24...saptamana 1 incepe cu exact 24 ...si acum sunt in a 13-a saptamana...Am mai calculat o data ca sa fiu sigura.
Dar si tu esti in sapt 13 incepand cu data de 18 iulie. E posibil ca tu sa fii calculat de la sfarsitul ultimei menstre!?
Eu si Noi
13+
TERBITZA spune:
M-ai luminaaat; de cand cu sarcina sunt tare aiurita!Si eu socoteam tot de la prima zi a ultimei menstruatii insa ....complicat de explicat...in mintea mea, saptamana incepea cand de fapt ea era deja incheiata..sper ca intelegi ceva...are BB o mama tare zapacita!
ckristina spune:
stie cineva sa mi spuna o maternite privata in Bucuresti si niste tarife.nu sunt deloc multumita de doctorul meu si nu stiu unde sa merg.
aveti poze cu mirese gravidute?am nunta in sept si nu stiu ce model de rochita sa mi iau.
va pup si fug la munca!
14+
gio spune:
ckristina, maternitati private sunt euroclinic si cei de la CMU (ei se folosesc de spatiu de la Elias). Preturile variaza intre 1500-2000 de euro. vezi ca probabil au oferte pe net.
...I want a permanent vacation...
Catalina spune:
Ckristina, incearca sa cauti maternitatea de la CMU. Mi se pare ca sunt in alianta cu spitalul Elias. Am inteles ca o nastere naturala e undeva la 1500 de euro si 1800 cezariana. Asta numai nasterea propriu zisa. La Euroclinic e si mai scump, dar te poti uita si acolo. In rest nu stiu daca mai exista maternitati private. Exista saloane private in spitale dar tot in jegul lor ajungi pana la urma.
Vezi si tu, succes!
Cat despre rochie, eu nu am fost gravida la nunta mea dar am avut o rochie care avea un fel de corset (nu f strans) in partea de sus, pana sub sani si apoi, chiar de unde se termina corsetul se largea rochia, era mai vaporoasa. Mie mi s-a parut ca ma facea mai inalta. Cred ca merge si la o gravidutza. Acuma, bineinteles, depinde cat de gravida vei fi atunci ca nu prea poti sa o faci cu mult timp inainte avand in vedere ca masurile ti se vor schimba tot timpul pana nasti.
Inca o data, succes!
Messa spune:
Felicitari, ckristina! Poti incerca o rochie "princesse" cu talie foarte inalta, decolteu mare si fara cercuri - cam cum purtau elfele in Lord of the Rings, ceva in genul asta www.maskworld.com/pix/costumes/replicas/big/MR-100454-elfen-hochzeits-kleid-elven-wedding-dress-elvish-elfisch.jpg" target="_blank">(click aici) dar cu talia croita imediat sub sani. Sau ca asta www.rivendellbridal.com/files/annarie11606front.jpg" target="_blank">(click aici) si www.rivendellbridal.com/files/annarie11606front2.jpg" target="_blank">(click aici).
Ar mai fi o varianta de croiala care merge pentru o gravidutza www.aradani.com/elvesofaradan/pics/arwenwhite.jpg" target="_blank">(click aici) dar parca e cam fada...
adela2006 spune:
nu stiu cum e la voi dar eu simt ca ma topesc de caldura : am tot citit de translucenta nucala la ultimul eco dr mi-a dat o foaie cu datele mele si a lui bebe ( tn = 1.5 cu valori normale 0.1-6.0 mm)ptr TT ; e prea mica valoarea ? abia peste o sapt merg la analize ; stie careva sexul lui bebe noua ne-a zis ca nu se vede poate la urmatorul control ; mi-am facut programare la gimnastica de gravide chiar daca nu dau nimic jos macar sa nu mai pun asa mult va pup
pako spune:
Buna ziua
Nici eu nu sunt mare bautoare de lichide....e chiar un chin pentru mine....eu care nu beau decat poate un pahar de apa pe zi.La prima sarcina am avut putin lichid amniotic.
Pitilache, Ckristina, Angela, bine ati venit la noi...sarcina usoara si bb sanatosi!
Flavia, imi pare enorm de rau.....iti doresc refacere usoara!
Anis, sa stii ca aceiasi senzatie o am si eu cu mandra....parca e tot timpul dupa mine...nu fac un pas fara ca ea sa nu fie in spatele meu....dispar 1 minut incepe sa ma stige.E valabil si cand e tati acasa.
Am o intrebare....gravidutzele nu ar trebui sa aibe si ele un "carnet de gravidutze"??Am citit ceva ce spunea Tzuchi dar nu mi-a fost clar.