Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 20
Daconst spune:
quote:
Originally posted by ralu74
Apropo de branzeturi, ca veni vorba, branza topita e indicata ca mi s-a facut o pofta ?
Ralu 13+
Eu mananc branza topita foarte des,imi place la nebunie,mai nou.
Din ce am citit si am vazut pe aici,periculoase ar fi doar branzeturile nepasteurizate,adica de la tarani,dar cum in magazine toate sunt pasteurizate nu-i nici un bai.La fel si laptele din magazine e ok,doar din piata nu,iar la noi nu-i cazul.
Iar din branzeturile cele moi,doar mozarela sau camenbert ar fi periculoase,dar alea nu-mi plac.Asa ca sunt linistita.
Dana 15+
marinar spune:
neata
Ralu stiu ca branza totpita si in general branzeturile moi nu sunt prea indicate, dar daca mananci un cub de pofta nu cred ca se intampla nimic. azi mi-am cumparat lapte degresat pt ca aveam acasa lapte de tara dar nu m-a lasat sotul sa beau- am primit o carte Mama si copilul si acolo scrie ca nu sunt bune branzaturile ff grase, omul a citit si acum urmareste tot ce mananc. e asa grijuliu....
Marina
13+
marinar spune:
Gio imi pare rau ca ai plecat dejamagita de la T. asta nu pt ca sunt pacienta lui ci pt tine, ca nu ti-a explicat ce si cum, nu ti-a acordat atentia pe care ti-o doreai.
mie mi-a aratat tot ce se putea de fiecare dat, dar asta nu inseamna ca e perfect. bine macar ca ai un alt dr care sa te multumeasca, in care sa ai incredere.
Marina
13+
anis spune:
'neata
Nu e chiar asa cu listeria si branzeturile.Ar fi vb oricum de laptele de tara.
In fine eu sarcina trecuta cu listeria cu titlul de 160, am mancat la branza nene..si nu a mai crescut ..a ramas la acceasi valoare.
Listeria e periculoasa numai la o valoare f. mare.
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
quote:
Originally posted by anis
'neata
Nu e chiar asa cu listeria si branzeturile.Ar fi vb oricum de laptele de tara.
In fine eu sarcina trecuta cu listeria cu titlul de 160, am mancat la branza nene..si nu a mai crescut ..a ramas la acceasi valoare.
Listeria e periculoasa numai la o valoare f. mare.![]()
AniS13+
siIngrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Exact!!!NU e periculos cu branzeturile decit daca sunt din piata facute cine stie cum si laptele de la tarani.
Aici Listeria nu este o analiza obligatorie,pentru ca nu exista piata cu produse lactate.Totul se cumpara din magazine unde sunt pasteurizate si ambalate corespunzator.
Dana 15+
lizard spune:
Salutare tuturor. Spre rusinea mea nu am mai scris de foarte multa vreme, dar am citit absolut tot ce s-a postat pana acum. La fel ca majoritatea dintre voi carnea a cam disparut din meniul meu, la fel si dulciurile. Ma chinui sa beau apa chiar daca nu prea merge. Greturile au cam incetat dar isi mai fac aparitia din cand in cand asa ca sa nu uit ca e un bebe mic acolo. Luni pe 24 am programare la eco si parca nu mai am rabdare. sper din suflet ca totul sa fie bine. va tin la curent.
Va pupic pe toate.
angela.c spune:
ma primiti si pe mine in clubul vostru ? sunt o viitoare mamica de ianuarie (21) 2007.
Deocamdata suntem bine...sper sa si ramana asa,...doar ceva probleme cu tensiunea...a crescut...si/a facut de cap...dar am avut grija de ea.
Pupici tuturor mamicilor (actuale si in devenire)
13 +
oana_bucur spune:
Flavia...imi pare foarte rau. Te strang in brate si iti trimit un gand bun.
Eu si Noi
13+
oana_bucur spune:
Catalina si Terbitza felicitari ptr "albastrel" si "rozulica".
Pitilache si Ckristina bine ati venit printre noi.
Ckristina...
sunt si eu curioasa sa vad cand scap de partea cu "balonatul". Deocamdata ma tot insoteste mai tot timpul...inutil sa mai spun ca tencuiala casei mai are un pic si cade
.
Gio La multi ani! Taisiei tale. Sa va dea Dumnezeu sanatate sa va bucurati de ea si de cel de pe drum.
Ada eram decalata numai in coada mesajelor...in listutza eram bine.
Sabina sansele sunt mari ca sa se schimbe in timp situatia in bine...asa ca gandeste de bine.
Eu si Noi
13+
oana_bucur spune:
Angela.c bine ai venit. Sper sa iti fie comoda sederea printre noi.
Lizard si eu merg luni la doctorel...ne auzim dupa cu vestile bune.
Anis am si eu o aceeasi problema cu lungimea primului mesaj care imi apare la fiecare raspuns. Ma enerveaza deja scrollingul. Tinand cont ca solicitanta acestei variante, Megbeng, e in concediu putem sa il scurtam cum era!? Poti tu sa o faci? Si vedem dupa, daca se supara cineva.
Eu si Noi
13+