Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 15
ralu74 spune:
Pepsi, Doamne ce tragedie..... felul in care ai descris cele intamplate m-au cutremurat. Imi pare nespus de rau , nu am cuvinte.
Cand citesc mesaje ca stea mi se face o frica de o simt in gat![]()
Ralu 13+
anis spune:
Pepsi imi pare tare rau..si multa putere sa treci mai departe.Dominic cu siguranta o sa te ajute.
Aiska, printre colegele de anul trecut de gravidate au fost cateva ca tine si li s-a ridicat placenta.Eu zic ca cel mai important e sa fii linistita la cap, si sa te menajezi.
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pitilache spune:
Draga Pepsi, imi pare tare rau pentru pierderea ta. Am trecut si eu prin asa ceva acum doi ani si jumatare si stiu ca usor nu este.
Dar sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma.
Ai grija de tine!
pitilache spune:
Pepsi, am uitat sa te intreb unde stai in Canada. Daca cumva in Montreal, poate ne vedem.
Numai bine!
roandre spune:
Pepsi, asa de rau imi pare...
Am fost astazi la doctor si bb e bine dar din pacate nu mergea sa scoata ecograful si poza (era o rasnita de ecograf). Totul e bine, bb se zbenguie si inimioara ii bate tare-tare.
Despre durerirle de cap am intrebat si dr zicea ca probabil e de la tensiunea scazuta caci in sarcina, in primul trim tensiunea are tendinta sa scada. Dar cum eu nu am baut nici inainte cafea, se pare ca asta nu ar fi un remediu. Tre sa indur si sa sper ca o sa treaca repede.
Acum ma voi duce la dr peste 2 sapt sa fac bitestul (se masoara translucenta nucala si osul piramidal), la 13 sapt.
La 18 sapt va trebui sa fac eco morfologica dar inca nu mi-am facut programare si tare mi-e ca nu mai gasesc loc.
Pupici!
monu spune:
Pepsi 

cuvintele sunt de prisos pentru a descrie prin ce treci. mult curaj si puterea de a uita durerea pe care o ai acum in suflet.
Ola, si noi am fost azi la echo si la gineco
BB este bine. L-am vazut la echo si e dragut foc (adica am vazut o gamalie care statea ghemuita ca are doar 9 sapt si 4 zile dar e mai mare ca dezvoltare cu 2 zile). I-am vazut manutele, parca le tinea la cap si la un moment dat am avut senzatia ca a miscat o mana. Mai mult nu s-a vazut ca e mic si mi-a facut si echo cu sonda. Are 3.03 cm si 164 batai de inimioara / minut. AAAA si este embrion unic, iar colul meu este lung si inchis spre deosebire de data trecuta cand m-a stresat ca era mic. La dr a fost bine am mai vorbit de una alta despre bb2. Mi-a dat sa iau Magneziu, in afara de acid folic pe care il iau de ceva timp. Si am vorbit si despre triplu test dar dupa echo de la 14 sapt. si in functie de cum va arata pliul nucal - parca asa se numeste.
Triplu test se face doar la particular? Ca ma gandesc ca nu se fac gratis.
Dureri de cap - a zis ca sunt ok. Mi-a recomandat paracetamol sau cateva guri de cafea.
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
anis spune:
Monu ma bucur ca bb este bine.
triplul test se face de ex si la spital la Giulesti, dar tot contra cost.Atat la particulari cat si spitale se plateste, difera doar pretul.
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
Anis ce faci cu Ingrid cand va trebui sa ii faci ROR? Noua nu ne da voie nenea gineco
9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
aelita spune:
pepsi-FLAVIA,imi pare tare rau ! stiu ca nu te pot ajuta cuvintele noastre,dar suntem aici ,impreuna,si la bine si la greu .ai grija de tine si incearca sa depasesti momentul cat poti de repede...imi pare tare rau ..
de ce atatea fete de la noi ????
poate ne spui si ce ti-a spus medicul,si daca ai avut ceva simtome..poate e de ajutor pt alte mamici .
aiska,nu prea inteleg ce e la tine..si daca nu se ridica ce se intampla?cum nici eczariana nu se poate ???????????
tu nu te stresa de acum! ai vazut cate greseli se mai fac,stai linistita si vezi pe parcurs,nu se poate,trebuie sa fie o medtoda sa fie totul bine !
joi merg si eu la ecografie .
16+
anis spune:
Monu, n-am apucat sa vb cu dr ei pediatra.Dar eu am avut si rubeola si oreionul si rujeola in copilarie si nu cred ca va fi ceva interdictie.Am inteles ca nu se mai importa infarixul....ce idioti...ca era asa de bun...
Eu iar am niste arsuri de imi vine sa ma urc pe pereti.
Imi zicea cineva ca bb mik ,adica Ingrid simte ca mama e insarcinta si vrea mai multa afectiune etc.Vreau sa va zic ca de vreo sapt ma capiaza numai cu mine vrea sa stea, tot timpul numai la mine.Fetele cu bb de 1 an ,1 an si ceva, ati sesizat ceva schimbari de astea?
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
INGRID