Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu am sesizat Anis asta la Alexia mea. De cand sunt insarcinata vrea numai cu mine, eu s-o imbrac, eu s-o dezbrac, eu s-o duc la baie, eu, eu, eu...

Fetelor, voi v-ati programat pt eco morfologica? daca da, unde si la cine?

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

hello burticutelor!va citesc de ceva vreme ca am si eu burtica ce 14 saptamani si sunt...nu stiu cum sa zic la mai mult decat fericita.
e prima data cand va scriu si vreau sa ma bagati si pe mine in seama.
vorbeati de constipari si de balonari...uf!!le am pe amandoua.prima o rezolv cu supozitoare cu glicerina sau o piersicuta dimineata pe stomacul gol,dar a 2a ...noroc ca are al meu simtul umorului...ca s balonata din primele zile de sarcina.mi s a intamplat sa scap un vantulet in timpul sexului si...ce rusine,piere cheful..dar acu am voie orice nu?ca s gravida!accept orice,bb sa fie sanatos.
am si eu o pb!n am reusit sa ma las de fumat.voi fumatoarelor ati reusit?cum?n am avut nici un fel de greturi,chiar daca mi le as fi dorit ca cica nu mai suporti tutunul.
va pup pe toate si va doresc sarcini ussoare si bb sanatosi
doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ckristina, bine ai venit si felicitari pt burtica !
probabil a doua ta problema vine de la prima :)) asa ca da-i bataie cu supozitoare sau piersici sau ce stii,ca altceva nu stiu ce ai de facut.sau verifica alimentatia.
eu nu am probleme, dar mananc f putin si nu multe alimente pe zi,nu prea le amestec .de obicei,la o masa mananc un singur fel,nu fac mutle amestecuri .
incercati sa mancati des si putin.
nu prera beau sucuri de nici un fel,doar apa .laptele ma balona si pe mine,dar in loc de alte probleme hazlii imi facea rau .
daca nu amestecati alimentele intr-o zi,va puteti da seama ce nu va face bine,si renuntati la ele.
si apa multa multa multa !

cu fumatul ,am avut noroc cu greturile,probabil,ca nu mai suportam nici mirosul altuia,la inceput.apoi,greturile au trecut,nu ma deranjeaza acum pot sa fumeze 10 insi langa mine .dar daca apuc sa fac pauza,eu nu mai fumez.
m-am lasat de mutle ori in viata asta.si daca apucam sa ma las,o tineam asa mult si bine.
de data asta sper sa fie definitiv si sa nu ma mai apuc niciodata.
cred ca daca acum ma abtin,o sa o o fac si mai tarziu.sper!

daca nu te poti lasa,incearca sa le reduci cat poti.

sarcina usoara in continuare !!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ckristina, eu nu m-am lasat de fumat, dar am trecut la "paie" (virginia slims) si am redus de la doua pachete pe zi la cam o jumatate de pachet. Am vrut eu sa ma las dar uite ca n-am reusit, asa ca am fumat cu tot cu gretzuri. Sigur ca e mai bine sa te lasi, daca poti, dar daca nu, macar rareste-le si fumeaza super-ultra-lights.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Pepsi Doamne saracuta de tine!stiu cum e si-ti doresc din tot sufletul un bebe cat mai curand posibil!

Sabina stai linistita ca asa am avut si eu la sarcina cu Ken si s-a ridicat destul de tarziu placenta(sapt 26) dar a fost ok pana la urma.se spune ca din 200gravidute 1 are cu siguranta placenta jos inserata si cel mai frecvent e la a doua sarcina.si eu traiesc acum cu frica asta.daca e jos placenta nu mai pot pleca in Romania.sa de-a D-zeu sa fie bine pana la urma

Aelita in cazul Aiskai daca placenta nu se ridica operatia de cezariana e inevitabila si se mai poate solda cu extragerea uterului sau extirparea partii in care a fost inserata placenta.iti dai seama ca un al 3-lea bebe nu mai poate veni.da sa speram ca totul va fi bine pana la urma.

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by bits
[Aelita in cazul Aiskai daca placenta nu se ridica operatia de cezariana e inevitabila si se mai poate solda cu extragerea uterului sau extirparea partii in care a fost inserata placenta.iti dai seama ca un al 3-lea bebe nu mai poate veni.da sa speram ca totul va fi bine pana la urma.

sper sa nu fie asa la Aiska ...
tin pumnii si sper din suflet ca totul va fi bine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici!

Pepsi,ce veste proasta...of,ca nici nu stiu ce sa zic.Imi pare tare rau,ai grija de tine si sper ca macar copilasul care-l ai sa te ajute sa treci mai usor peste.

Ckristina,bine ai venit si sarcina usoara.Vad ca te confrunti cu aceleasi probleme ca si noi,deci in mare e ok,cu sarcina!

Aiska,nu prea pricep eu mare lucru din ce probleme ai dar sper sa treci cu bine de ele si sa ajungi cu bine la sfarsitul sarcinii!Iti tinem pumnii sa fie bine pina la urma.

Dana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis, in cazul asta esti o fericita.

echo morfologica - 17 august - iosup.

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru urari. Si noi speram ca totul sa mearga bine. Ieri am fost si am facut si TT, ce o fi, o fi, am repetat si examenul de urina ca am avut infectie urinara si sper sa fie bine. Va las sa stiti rezultatul.

Pepsi, imi pare nespus de rau pentru necazul tau. Mi se pare groaznic. Si eu am trecut prin asta, dar la o varsta mai frageda a copilului si stiam ca ceva nu e in regula de la sangerari. Daca nu ai avut simptome, imi inchipui ca a fost groaznic sa te ia si pe neasteptate. Doamne ajuta sa iti revii cat se poate de repede din acest necaz.

Catalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Pepsi, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta...pacat ca trebuie sa se intample asa...noi te imbratisam.

aiska
, iti tinem pumnii sa se ridice placenta. stiu ca diagnosticul de placenta praevia se pune mai tarziu ai ai toate sansele sa fie bine pana la urma.

ckristina , bine ai venit!!!

roandre, ma bucur mult ca sunteti bine!! azi mergem si noi la eco, am niste emotii..sper sa fie bine bb.

la mine faza cu tigarile s-a rezolvat f repede: nici sa nu le mai vad. oricum fumam f putin. la Taisia m-am lasat de tot si am mai fumat dupa alaptat cand dadeam examenul de licenta si dupa aia sporadic. cand am pierdut sarcina ma luasem iar, la serviciu, dar acum sper sa fi renuntat definitiv. oricum nu-s bune...

eu pt eco asta cu pliul nucal m-am programat la o dr de la spit. titan, ca tot ma intrebam la cine sa merg, la iosup sau la herghelegiu. luni aflam si noi ce si cum. eco morfo cred ca o voi face la hergehelegiu la euroclinic ca sa stau impacata, dar oricum mai e pana atunci.

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput