Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 11
crisotexa spune:
Partea 3-a ...
Cristiana, normal ca mama ta s-a bucurat pentru tine. Pentru mine mama este cea careia nu pot sa-i ascund nici o bucurie sau un necaz. De multe ori am vrut sa o protejez dar nu am reusit si pana la urma, i-am spus orice. Si a fost intotdeauna langa mine. Minunat sa ai o mama
. Intotdeauna m-am gandit gandit cat de mult au de pierdut copii care nu au mama sau au o mama cu "anomalii". Dragostea asta neconditionata si constanta este divina... Hai ca bat campii....
Catalina, Dophin, asteptam vesti de la control.
Ralu, cinstit iti spun, eu intotdeauna m-am panicat la durerile ca de ciclu, din cauza colului incontinent (mai "flasc"}. Contractiile astea puteau duce la deschiderea sau scurtarea lui. In conditiile unui col "normal la cap", daca nu sunt de durata, cred ca e OK.
Sralu, si eu stiam ca daca ai - si la mine asa a fost - IgG pozitiv si IgM negativ, e bine. Adica ai avut boala (IgG pozitiv) si ai anticorpi si IgM inseamna ca nu e activa in momemtul de fata. Din cauza anticorpilor pe care ii ai si fatul de protejat.
Terbitza, Mediterana, bine ai venit in club. Tinem pumnii ca totul sa fie bine. O sa fie!!!
Am terminat ![]()
Pupa Crisa 12+
anis spune:
feteleeeeeeee,
Sunt fericita am repetat analiza de chlamydia si a iesit nehativ!!!!
Asa si trebuia sa fie, ca nu o avusesem niciodata, dr T a si zis ca e doar o chestiune de laborator...
Uff am scapat!
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Bravo, Anis.
Gio, atata vreme cat tu stii cum stau lucrurile la tine si in tine ceea ce aproximeaza ceilalti nu ar trebui sa te deranjeze. Oamenii fac in permanenta presupuneri si dau verdicte insa tine de puterea si echilibrul tau sa te asculti in primul rand pe tine si sa crezi in tine astfel incat ceea ce zic ceilalti, oricat de apropiati, sa nu te atinga.
Astazi mi-am calculat intamplator saptamanile si am realizat ca eram decalata cu vreo 2...asa ca am 13 nu 11 
Eu si Noi
13+
Catalina spune:
Dragele mele prietene,
Sunt tare fericita sa va impartasesc vestea ca voi avea un baietzel.

Nici nu sunt 10 min de cand am intrat pe usa de la eco dar nu puteam sa nu va zic. Pe sotz l-am trimis la bucatarie (face shaorma de casa ... ) si io hop pe aici sa va zic de bebe. Deci da, s-a vazut super clar, e baietel. Are 121 de grame si dupa cum zice dr e un copil normal. Se batzaia pe acolo dar tot i-a masurat nenea dr toate alea: capul, femurul, mi-a aratat coloana care e normala, stomacul, gura, ochii, inimioara facea frumos, ce sa mai, suntem bine. Putin spus.
Am avut o discutie putin cam inflacarata cu dl dr. insa. Pe marginea TT. Eu i-am spus ca nu as vrea sa il fac pentru ca fac acest copil indiferent si dansul s-a ambalat si a inceput sa discute despre conditia copiilor cu handicap in Romania si daca sunt sigura ca ma gandesc si la copil cand aleg sa aduc pe lume un copil cu handicap. Eu ii spuneam ca nu consider ca e alegerea mea daca sa termin viata unui copil daca o analiza nu iese bine si ma rog, discutia a devenit destul de apriga.
Intr-un fel are dreptate si dansul, acestor copii le este foarte greu pentru ca lumea ii respinge dar eu raman la convingerea mea ca aceasta alegere (daca sa il tin sau nu) nu imi apartine. Din pacate tati cam inclina cu nenea dr.
Oricum, rationamentul cu care m-a convins sa merg maine la TT totusi a fost ca, chiar daca ma hotarasc sa il tin, tot ar fi bine sa stiu la ce sa ma astept. Si a conluzionat cu un zambet ca oricum, sa stau linistita ca voi avea un copil normal, frumos, sanatos si destept. Imi place nenea dr, imi inspira calm si siguranta si apreciez ca se implica in discutii, chiar daca nu suntem intotdeauna pe aceeasi lungime de unda.
In orice caz, maine ma duc la TT si sa repet urocultura si mi-au zis de la CMU ca in 48 de ore e gata.
Va pup pe toate si va urez o noapte buna.
Catalina 14+
Helenutza23 spune:
buna fetelor. vad ca ati scris o gramada, de vreo 2 sapt nu am mai prea citit, am fost in concediu si mi-a fost si inca imi este rau. cand vad ca sunteti prin s13 si inca va e rau... uf! io de abia in 9+ si speram sa scap...
spuneti-mi va rog, voi ce lichide consumati? eu de cand au inceput greturile nu mai pot bea apa, imi face greata si vomit. mamanc fructe, pap ciorbite si in ultimul timp mi-am facut compot de piersici dar acum si de ala mi s-a luat... de sucuri din comert nici nu vreau sa aud, sunt dulci si numai gandul imi face greata. si la mine e important sa am aport de lichide ca mi-e teama de o infectie urinara de care am suferit ff mult timp si sper sa nu ma pricopsesc si acum.
va pup si sper sa va lase gretzurile cat mai repede.
9+
Helenutza23 spune:
Catalina te felcit pt baietzelul vostru, sa fie sanatos si voi la fel, sa va bucurati de el!
roandre spune:
Wow, au aparut deja fetite, baietei! De abia astept si eu momentul sa aflu ce e bb (desi in sinea mea sunt convinsa ca e tot fetita)!
Eu de 2 zile ma simt f rau, greata continua si vomit de simt ca nu mai am deloc putere. De vineri ma doare si f tare capul de simt ca-mi explodeaza...asa ca toate s-au adunat.
Maine merg la dr si sper sa vad ce face bb mic!
Pupici
kachi spune:
Fetelor iar am experimentat azi o durere de cap, d-aia care trecea doar seara la culcare.
Si pt ca tot eram la birou, am zis sa bag o cafea. Eu inainte beam vreo 2 pe zi, nu ceva exagerat, dar mergeau excelent cu tigarica.
Anyway, am renuntat la cafea de cand cu bb, ca asa a zis nenea dr.
Si mi-am facut un nescafe 3 in 1, varianta strong. In juma de ora mi-a trecut si am revenitla viata. Am putut si eu sa-mi fac treaba ca omu.
Deci parerea mea este ca durerile astea sunt de la tensiunea scazuta.Imi pare rau ca nu am avut cu ce sa o masor la servici.
Sper sa va ajute si pe voi un nes cand sunt asa dureri mari, ca eu eram chiauna de cap.
Felicitati pentru bebelusii la care ati aflat ce sunt! Sa fie sanatosi in continuare!
Va pup,
Carmen
12+
kachi spune:
Scuze, uitai...
maria_irina din cutreierarile de pe net, parca la prima sarcina cica il simti pe bb la 16-20 saptamani, la urmatoarele mai devreme.
helenutza desi n-am avut greturi sau
, in perioadele cu caldura mare din buc, mi-a mers tare bine cu nestea green (care e si un pic mai amarui) sau varianta green de la lipton care e un picut mai dulce. Si cred ca si cofeina din ele face bine, ca nu m-a durut capu'.
Carmen
12+
wannajo spune:
Buna burticutze!
Va multumesc mult pentru ajutorul si recomandarile voastre. Voi incerca toate variantele naturiste (chiar si ulei de masline
)ie...intr-adevar imi creeaza un mega-disconfort
. Am inceput si eu cu tarate si sper sa reusesc sa revin la normal!
Azi am fost tare sacaita de niste crampe (eu cred ca de la stomac..de la constipatie. Inca imi este nasol...sper sa ma simt mai bine maine.
romaria si eu am dureri mari de cap din cand in cand. Am observat ca la mine sunt de la scaderile de tensiune (si asa de felul meu am tensiune mica). Fiind o mare cafegioaica inainte de a ramane insarcinata...am incercat sa beau o cafea si surpriza
...am descoperit ca asa imi treceau durerile de cap. Vezi sa nu fie si la tine tot de la tensiune.
TERBITZA, Felicitari!!! Bun venit si sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa!
maria_irina, eu stiu ca de pe la 16 saptamani ar trebui sa-l simti pe bebe!
Catalina, felicitari pentru eco, sa aveti un baietel sanatos! 
Deja incepem sa aflam si ce sex vor avea bebeii. De la cate saptamani se poate observa prima data sexul lui bebe?
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare, fetelor cu greturi sa scapati cat mai rapid de senzatiile acestea si sa le inlocuiti cu o stare de liniste si veselie!
we_10 weeks & 1 day