Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 12
pitilache spune:
Mai este loc pe listuta voastra?
UM 16.05.2006 si DPN 22.02.2007
Stare generala rezonabila avand in vedere conditiile... "usoare" sperieturi datorita unor sangerari de scurta durata acum o saptamana cand am crezut ca s-a terminat... dar spre marea bucurie a noastra totul este ok.
va pup pana la urmatoarea reintalnire.
Messa spune:
Helenutza , si eu cu ciorbite, ca la fel, inexplicabil, de la apa mi se face rau. Si zeama de gogosari murati 
pitilache, bine ai venit 
bits spune:
Catalina sa va traiasca baietelul si sa vina cu bine la parintii lui
!felicitari!
octy
13,KENZO(1nov 2004)
dolphin9913 spune:
CATALINA FELICITARI
Iti doresc un bebe sanatos si o sarcina cat mai usoara DOAMNE AJUTA
fetele si eu am niste emotiii , mai am o ora si plec la doct.
Bun venit noilor mamici si sarcina usoara 
MAMI
14+cu YULIA ( 2002)si BEBE
Daconst spune:
Neatza burtici!
Bun venit feteor noi si sarcini usoare!
Kachi,la cafea nu trebuie sa renunti de tot pentru ca pina la 3 cafele pe zi s-a demonstrat ca nu afecteaza bb.Deci o cana pe zi poti bea linistita.Eu m-am lasat de cafea anul trecut din cauza stomacului si am avut niste dureri groaznice de cap si nu eram gravi.Deci daca v-ati lasat de cafea acum,asta e cauza durerilor de cap si nu sarcina.Eu mai beau capucino cind am pofte,dar in rest ceaiul verde e sfant,il beau zilnic.
Catalina,felicitari pentru baietel sa fie sanatos!
Eu stiu ca de la 12 sapt se poate vedea sexul bebelusului,daca vrea si el sa ne arate ca de multe ori stau intorsi cu fundul si nu vezi nimic.![]()
Doplphin,iti tinem pumnii la dr,sa vii cu vesti bune.
Helenutza,si eu am greturi de la apa,desi in rest nu,dar nu tot timpul.La mine apa e diuretic si trebuie sa o beau in fiecare dimineata.IN rest mai beau suc de mere ca ajuta si la constipatie.
Dana 15+
roandre spune:
Bun venit noilor mamici si sarcini usoare!
La mine durerea de cap nu e de la cafea pt ca nu am baut niciodata...deci nu cred ca ar trece cu cafea. Poate o sa incerc si asta in disperare de cauza ca am niste dureri de simt ca-mi explodeaza capul.
Am si ceva dureri de burtica de azi dimineata iar greata si vomiatul sunt la ordinea "orei"....si eu care credeam sapt trecuta ca am scapat de per asta grea!
Sexul bebelusului se poate afla de pe la 16 sapt sau mai devreme dc exista un eco performant si un dr bun care sa stie sa vada ce trebuie vazut.
Miscarile se simt cam din sapt 16 la prima sarcina iar la a doua ceva mai devreme...am sa vad cat de devreme le voi simti la sarcina asta!
Pupici
cristiana70 spune:
Dragele mele,
ma bucur enorm pentru cele care au aflat ce bb-i au, fetite si baietei! De-abia astept sa treaca inca cinci saptamani, sa pot afla si eu ce am in burtica! Si cand ma gandesc ca inainte de a fi gravida faceam pe desteapta, ca pe mine n-o sa ma intereseze nici cat negru sub unghie...
Am crezut ca scap fara greturi, dar se pare ca ar fi prea frumos sa fie asa, am si eu greturi si dureri de cap, dar din fericire nu vars. Si ma cam abtin de la mancare, am senzatia ca tot ce mananc se opreste cu orele in capul stomacului, si nu mai pleaca nicaieri de acolo. Saptamana asta implinesc zece saptamani, inca cateva si sper sa fiu mai vioaie. Trebuie sa gasesc o alternativa la cafea, nu-i mai suport nici asteia mirosul.
Gio, multumesc tare mult ca m-ai pus pe listutza, care oricum e dar numai mica nu e. Ma gandesc la ce dimensiune va ajunge forumul nostru, ca doar mai avem multe sa ne spunem pana la anul, cand ne vine sorocul. Imi pare rau pentru felul in care te trateaza oamenii, e imposibil de inteles ce simte o gravida daca nu esti in pielea ei. Eu ii povestesc tot timpul lui iubi ce simt, cum ma simt, nu are cum sa ghiceasca altfel. Iar celor de la servici le cer doar sa dispara cu tigarile din jurul meu, fiind barbati se conformeaza imediat. Saptamana trecuta am avut o clienta atat de parfumata incat am crezut ca-mi dau matele afara, am pasat-o unui coleg si am terminat. Ce puteam sa-i spun: du-te doamna, si scapa-te de dulcegaria asta, ca face ala micu revolutie in burta? O sa-i fac bunului meu coleg o statuie, o ora si douazeci de minute a rezistat cu ea.
Va imbratisez pe toate, sa va simtiti bine astazi.
cristiana 9+
aelita spune:
azi i-am ascultat pt prima data inimioara !m-am emotionat tare .
foarte ciudat se aude ..
joi merg la ecograf si sa-mi tineti pumnii sa aflu si eu sexul ,cred ca deja ar fi cazul,in 17 saptamani !
terbitza bine ai venit si sa va traiasca fetita !!
mediterana,bine ai venit !
toate am trecut prin asta ! ai s avezi cum ai sa te linistesti ! nu are de ce sa ti se mai intample la fel,asa ca fii optimista !
tzuchi cum e enborm de mult ca te-ai ingrasat 2 kg in 8 saptamani? E normal ,un kg pe luna !Mergi bine !
maria irina eu inca nu am simtit ,si am implinit 16 sapt si cateva zile. dar toate fetele mi-au spus ca e ceva ce nu ai sa pierzi si nici nu ai sa confunzi ! asa ca ce ai simtit,nu e.toate spun ca e UNIC !
gio cine din jurul tau iti spune asa ceva ????
am mai auzit si eu,dar nu la mine :)) acum cativa ani aveam o prietena gravida,si ei i-a fost f f f rau,si toata lumea comenta,si nu stiu de ce doar eu o aparam,desi nu aveam habar de sarcina.si culmea e ca vorbeau femeile care aveau copii.si eu pe ele nu le inteleg cu comentarii de genul : "eu la nu stiu cate luni munceam si faceam si dregeam,asta se preface,ce,nu mai sunt femei gravide ?"
de ce trebuie sa te inteleaga doar o femeie care a avut sarcina toxica?eu nu avusesem nici o sarcina,dar intelegeam ca poate fi si altfel,doar e logic .
asa ca nu te enerva si spune-le in fatza ce ai de spus si tu despre ei !
crisotexa haha cad ca mustele :))) dar asista si la cezariana ?eu ctiam ca nu .
anis , ma bucur ca a iesit bine analiza ! eu nu pot sa cred cate greseli se fac de laborator..ca va tot aud..ar trebui facut ceva..denuntati .
catalina AI AFLAAAAT ??? L-AI VAZUT ??? BRAVOOO !!! SA-TI TRAIASCA BAIATUL !!
Cum sa iti spuna asa ceva medicul ca alegi sa aduci pe lume un copil handicapat ???? Si asa daca era,desi nue cazul la tine sa te sperie!!! dar si asa de-ar fi,doamne fereste,cum sa se bage un medic peste decizia unei mame ??? Deci mamele care stiu adevarul si decid sa il faca ,sunt vinovate,dupa el.
Nu are dreptate deloc! Asa ceva e alegerea mamei,e viata ei si a copilului ei, nu se baga un medic.El doar spune care sunt riscurile si cu asta basta.Daca societatea nu e pregatita,sa se pregateasca,asa cum o fac alte tari!
Plus ca nu inteleg de ce sa te sperie pe tine acum ,cand nu are de ce!!
aveti grija,durerile de cap sunt date si de tensiuena ridicata,asa ca inercati sa va dati seama inainte de a face mai rau.
eu nu de multe ori am fost pe cale sa beau cafea,ca ma durea capul,dar mi-am luat tensiunea inainte si EXPLODAM!
poti bea cafea,bineinteles,ne-au spus la spital ca o cafea dimineata nu face nimic.
helenutza ceaiuri ai incercat ?
mie imi e rau toata ziua daca beau lapte.am tot incercat,si e dezastru.desi acum nu am greturi de doua luni,zac toata ziua dca beau lapte.desi ,lapte cu orez,merge...cine mai intelege ?
wannajo dupa 12-13 saptamani,cu putin noroc se poate vedea.la mine,la 13 nu se vedea .
pitilache BINE AI VENIT !ma bucur ca nu ai patit nimic si ca au fost doar sperieturi si ca totul e bine !
16+
gio spune:
Buna fetele,
mersi pt raspunsuri. incerc sa nu pun tot la suflet, insa sunt intr-o perioada destul de naspa. in fine, intai de la ai mei am avut parte de "tratamentul" cu pricina, cand m-am dus la ei ca nu ma puteam da jos din pat. acum de la consoarta. asa ca nu prea pot sa nu-i bag in seama. incerc![]()
catalina, felicitari pt baietel!!! de-abia astept sa ajung si eu la eco asta. cat despre discutia referitoare la TT (eu voi alege sa nu-l fac, doar daca ma convinge cumva ecografistul ca trebuie musai). copiii cu handicap au intr-adevar mult mai putine sanse in ro decat in alte parti. dar in alte parti parintii au fost cei care s-au luptat si au razbatut. daca ii vezi ce mentalitati au si ce siteme au reusit sa creeze..cum se duc toti la munca, indiferent daca au down sau altceva... la noi in tara faci analize casa faci avort dupa. eu am lucrat cu o mamica din alta tara care a aflat ca are bb down si s-a informat tare mult pe tema asta inca din timpul sarcinii. nici nu s-a pus problema sa avorteze. in fine, discutia e cu dus si intors.
cum a spus dr, eu sunt convinsa ca bbii nostri vor fi bine!!!
super ca puteti bea cafea; eu una nu am reusit. vedeti cu ceaiul verde; o prietena s-a trezit ca avea contracti isi nu stia de la ce. dupa a citit ca acest ceai poate produce contractii.
pitilache, bine ai venit!!!
wannajo, la iosup am vazut ca au aflat sexul cel mai devreme la 11 sapt. mai devreme cred ca nu se poate disitnge.
roandre, sa ne spui cum a fost la dr. ti-au trecut greturile la mare, nu? si dupa aia au revenit in forta...? eu asa am patit: la mare a fost bestial si dupa...
trebuie sa ma fac "frumoasa" pt petrecerea de diseara..am un chef
..dar na, trebuie sa distram copilul. nici nu-mi vine sa cred cand au trecut 3 ani....
va pup
...I want a permanent vacation...