Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

bun venit noilor gravidutze!!!

Terbitza sa va traiasca fetitza!

Cata sa va traiasca baietzelul!

vai sunt asa curioasa, acum ca ati inceput sa aflati ce bb-i aveti parca nu mai am rabdare pana in august cand merg si eu la eco.

Anis felicitari pt analize.

eu nu am mai varst de multisor si sunt fericita dar au revenit arsurile...

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, trimiteti-mi PM, ca sa aduc listuta la zi.Si fetele noi si cele care ati aflat ce e bb, sa pun asta in lista .ok??

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Gio LA MULTI ANI micutei TAISIA!sa creasca mare si sa va bucure toata viata!

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Fetelor, va multumesc tare mult pentru primirea pe care mi-ati facut-o!
oana_bucur, sper din tot sufletul sa ne sustinem reciproc pana pe 29 ianuarie.

wannanjo, eu am aflat sexul lui BB la Iosup, la 11 sapt si 3 zile. Dr. a parut f sigur pe el cand ne-a comunicat ca avem o fetitza. Chiar a insistat sa nu iesim din cabinet pana nu ii spunem si numele :)

Ultima data cand am mers la medicul din Constanta mi-a recomandat sa evit cruditatile pt ca eu am o gastrita urata si se pare ca din cauza ei apareau varsaturile. Am mancat supe, piure de cartofi, gratar, compot si ma pot lauda ca nu mai am probleme. Zilele astea chiar am riscat si am mancat si salate si pepene si nu mi-a mai fost rau.
Problema este ca de cateva zile ma chinuie durerile de cap; noaptea merg la
de 4- 5 ori si nu mai apuc sa ma odihnesc iar ziua imi vine sa dorm cu capul pe birou. Cred ca BB ma antreneaza de pe acum pt noptile albe ce vor urma; dar nu conteaza, important este ca samburelului sa ii fie bine.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Catalina felicitari pentru baietel, sa creasca sanatos, frumos si voinic .
Noi suntem bine, nu putem tine pasul cu voi la scris sub nici o forma, dar va citim zilnic.Burtica a incepu in sfarsit sa se vada usor usor, greturile sunt f rare , la fel si starile de , iar la nenea vom merge prin 31 iulie cand vom avea 16 saptamani si 3 zile si speram sa aflam si "cine" se ascunde in burtik.
Va doresc la toate sarcini usoare in continuare si va dulce.

Cristinna 14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Scuzati multimea de maimutzoi dar abia acum invat sa ii folosesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

am revenit si dupa un somn bun

bebe e bine are 66de gr (ce mic e nu?) iar sexul nu sa aflat astazi asa ca pe data viitoare cand ma voi duce peste 4 sapt
am o tuse de cateva zile vad ca nu mai scap de ea , simt ca mi se intoarce stomacul pe dos cand tusesc.
Pe bebita il simt sigur cand se misca mai ales seara cand stau linistita in pat. O sa pun si poza de la eco zilele astea.

ma duc sa-mi fac ceva de papica va pupic o zi buna

MAMI14+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Acum am vazut listuta schimbata.Nu imi place deloc.Nu se mai intelege nimik, de abia descifrezi DPN, totul e incolor...de abia ma gasesc pe lista...
Daca va place voua asa..asa sa fie...dar pt mine e tare greu sa lucrez pe ea..unde sa mai pui alte date...ca oricum arata ca o insiruire fara oprire ,in care nu iese nimik in evidenta.

Plus ca daca primul mesaj la inceput de capitol se pune intreaga lista, se pierde mult din raspunsuri.Primul mesaj ar trebuii sa fie ceva scurt.
Gata mi-am spus parerea.

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Anis, nu stiu cine a pus primul mesaj, dar daca l-ai fi vazut...cum arata lista, era groaznica. era doar alb-negru, linkurile nu mai erau ..dezastru. chiar nu a aparut persoana care a pus-o asa pe prima pagina.

A fost facuta asa, dupa ce ne-am consultat. Fetele au zis ca e ok, si ca e mai bine fara emoticoane (ocupa mai putin spatiu).

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Gio...e ok..daca nu trebuie tu sa completezi..eu acum am adaugat date..si am innebunit...Din simplul motiv ca din punct de vedere tehnic se repeta multe chestii ...bolduri...etc..in fine
Eu am fost plecata cateva zile si nu stiu exact ce s-a intamplat, de regula eu deschideam alt capitol..fiindca n-am mai fost cine stie ce a iesit.
Icoane..or sa fie ca ne plac sau nu.Mie una imi plac f tare.
Acum asa cum arata e o lista f trista ...parca e o lista de inventar.

Daca voua va place e ok...n-are importanta ca mie nu-mi place..ma supun majoritatii..dar ocolesc sa adaug date ca ma enervez..

AniS 13+

Mergi la inceput