Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 8
Gabbriela spune:
peisaj cu conifere, lucrare realizata de Andrei, baiatul lui Katty
Iacata lucrarea lui Matei (Baiatul lui Caprioara) Peisaj cu conifere
Sc mai mult dupa ce vin de la condus... si modific si in lista unde trebe pus link.
PS: katty vezi ca ai e-mail de la mine trimis...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
katty spune:
Am vazut, Nicole, si emailul tau dar mult dupa ce am scris mai sus! Am avut probleme toata dimineata cu net-ul si am preferat sa intru aici decat pe e-mail.
Iar acum ca am vazut si lucrarea lui Matei, pot zice de-adevaratelea ca e super-adevaraciune, Caprioara! Bravo!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
Caprioara spune:
Vai fetelor, multumim de laude, dar nu e chiar asa...
A ta Nicole e chiar super. Io nu m-am gandit sa fac brazi din conuri (nici nu aveam ce-i drept). O sa vedem ce strangem de pe unde mergem (desi e la mare) si cand om avea timp mai facem.
Insa Matei va pleca si cu bunicii la Rucar (la tara adeca- avem noroc ca-i la munte, hi, hi) si o sa mai chiulim un pic din aceasta cauza... dar promitem ca recuperam dupa aceea.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
Caprioara inca nu am pus lucrarea lui Julian la album, pt ca nu e terminata, numai ieri am coborat de la munte cu conurile.. asa ca acuma inca lucram la plansa... lucrarea cu conuri din album e a lui Andrei (katty), si cea decupata, o cunosti, e a ta adica Matei
quote:
Originally posted by Caprioara
Vai fetelor, multumim de laude, dar nu e chiar asa...
A ta Nicole e chiar super. Io nu m-am gandit sa fac brazi din conuri (nici nu aveam ce-i drept). O sa vedem ce strangem de pe unde mergem (desi e la mare) si cand om avea timp mai facem.
Insa Matei va pleca si cu bunicii la Rucar (la tara adeca- avem noroc ca-i la munte, hi, hi) si o sa mai chiulim un pic din aceasta cauza... dar promitem ca recuperam dupa aceea.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
peisaj cu conifere - Lucrare realizata in intregime de Julian, de la pictat conuri, la lipit pietre, si pictat rau si lipit conuri, nu ma intrebati de ce unul e in mijlocul la apa ca nu situ, acolo a zis el ca trebe, si puntea a zis ca nu trebe... deci asta e
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
- Plato
katty spune:
Hello, imi place lucrarea lu Julian, se vede ca a lucrat cu pasiune. A iesit super-super! Bravo!!
Poze aici
Gabbriela spune:
katty multumim
Eu am scost la imprimanta lucrarea efectuat ade tine si i-am aratat, dupaia la-m intrebat pe el ce vede acolo in pagina, mi azis de apa, de pietre, de conuri, l-am pus sa mi le arate pe masa (in fata lui am aranjat conuri 3 la numar, pungulit acu pietricele, lemnisoare pt punte, culori, carioci, acoarele, foaie alba, lipici) ... dupa ce mi-a aratat tot, m-am instalkat frumos pe canapea si m-am uitat la TV, el lucra la masuta, singurel a facut tot.. un con e alb, dar nu l apus in plansa a zis ca e "TOO BIG"... si asa a lucrat piticu meu singurel.
PS: Nu pot sa cred ce audienta scazuta la lucrari este, lipsa de poze pt albume, mamicile nu scriu nimic la subiect... sunt dezamagita rau...
Toate cele bune
- Plato
CristinaT spune:
Gabbriela, imi plac nespus temele facute de copilasii vostrii, va citesc, dar din pacate nu am nimic de adaugat. Noi nu am facut nici o tema.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
crig72 spune:
va salut si eu dupa ceva timp
Gabb nu trebuie sa fii dezamagita.Din pacate nu toate dispunem de acelasi timp liber.Mi-au placut lucrarile voastre si am admirat talentul piticilor si mamicilor.Voi propune si eu cateva teme si sper sa avem o expozitie cat mai frumoasa.Eu una sper ca subiectul sa reziste si in limita timpului sa tinem legatura.
Am trimis si eu un mail azi pe adresa piticilor cu operele noastre.
Inimioara e pentru voi toate si pentru copilasii vostri.
Peisajul de conifere a fost pentru mine o adevarata distractie.Nu avem conuri ca deh la munte n-am ajuns cam de multisor dar salvarea noastra a fost tot plastilina.Asa ca sper sa va placa brazii ,casuta care de fapt e casuta bunicii din Scufita Rosie,cei doi copii care sunt prieteni si mergeau in vizita la bunica Scufitei,ursuletii rataciti, soarele zambaret, norii cu ochisori si serpii
revin cat mai curand
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Gabbriela spune:
Lucrarile lui Mariuca:
1. Inimioara cu dedicatie
2. camion
3. macara
4. pisica
5. ursulet
6. peisaj cu conifere
Super Mariuca
- Plato
katty spune:
Crig72, m-a topit definitiv Inimioara din scoicute a Mariucai. La fel, mi-a placut mult si peisajul cu conifere! E foarte frumos din plastilina! Si a prins bine bine de tot ideea. Si Lego-urile, dar primele doua cel mai mult!
Poze aici