Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
Super Mariuca si Julian!!!
Gabb, promit ca imediat ce ajungem acasa reluam si noi toate lucrarile!!! De abia asteptam!!!
David stie ca e in vacanta si nu vrea sa faca nimic (nici sa puna mana pe creion)...spune ca va colora ori maine, ori acasa in America...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Gabbriela spune:
uite ce am mesterit eu astazi, asa sa mai imi treaca supararea, un locusor special cu poze si cu exlicati la fiecare lucrare, sa tin si o evidenta cumva... hmmm nu stiu cum sa fac sa fie mai bine si sa atragem pitici la lucru si mamici sa citeasca sa isi indrume pitici la lucru.. sper sa va placa
crig72 frumos a lucrat Mariuca, ma bucur, am crezut ca ati abandonat ideea
CristinaT cand vine piticuta de Oana din vacanta sugereazai si ei sa lucreze ceva din temele efectuate, aratai poze , punei la dispozitie materiale, poate o va atrage ideea.
sinzi abea apuc sa vad ce mestereste David cand ajunge acasa
katty tineti-o inainte cu lucrarile...
caprioara, sa nu uiti de atelier...
Anina_n pune si tu Kiki si pe verisoarele ei la lucru, faci poze cand ai timp si trimiti la albume...
toate cele bune!
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Anina_n spune:
Felicitari pt. lucrari ! Sunt absolut superbe !!!
Deocamdata, vremea frumoasa ne tine afara. Iar pe langa absenta aparatului foto digital, la noi mai este si absenta unui PC, pt. a vedea Cristina celelalte lucrari. Am sa incerc sa o stimulez, cumva, dar developarea si apoi scannarea pozelor va dura ceva timp, la noi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Mai am o propunere de tema pentru o saptamana libera: lucrari din legume (figurine facute din legume: pui, catei, etc). Titlu: Legume vesele. Cum suna?
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
light spune:
Io, fiindca mergem la mare, desi nu stam decat pana miercuri, o sa va prezint lucrarea noastra:MASINAMateriale folosite:4 cutii de chibrituri, betze chibrit, lipici, carton, hartie colorataMod de lucru:Am lipit 3 cutii de chibrituri pentru a construitractorul, am gaurit cutia din spate si am legat-o dea 4a cutie pentru a construi remorca, am lipit pefetele cutiilor hartie verde si pe cealalta parte,hartie albastra, am lipit cate un batz de chibrit pepartea de jos a latimii cutiilor pentru a creadispozitivul pentru roti, iar de o parte si de alta abetelor de chibrit corespunzatoare rotilor, am decupatroti din carton, am lipit hartie colorata si le-amgaurit, apoi le-am pus pe betele de chibrit.
fara drept de semnatura
Gabbriela spune:
nu am cutii de chibrituri, asa ca o sa pun pe Julian sa improvizeze, din plastelina poate...
toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
- Plato
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
nu am cutii de chibrituri, asa ca o sa pun pe Julian sa improvizeze, din plastelina poate...
toate cele bune
- Plato
Buna, sa nu imi spui ca nu se gasesc?
Foarte frumoase lucrarile voastre, am avut un pic de timp sa facem si noi ceva, o sa le trimit maine. Unul din cei 2 copii de care mai am grija a fost operat de chist hidactic si nu se simte bine, face febra...offff
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Gabbriela spune:
CristinaT sanatate copilului si astept pozele pe e-mail.
Pana acum in 5 ani de USA nu am gasit cuti de chibrituri ca in ro, numai din acelea care sunt lipitecateva bete de cutie si rupi bat sa le aprinzi, cutia arata ca un U.
- Plato
katty spune:
Frumos tractorul, Lucia, interesanta ideea! Dar n-am copil si n-are cum sa lucreze! E la sora mea, doar sa-i dau link-ul si s-o rog pe ea sa-l supravegheze, hi!hi!hi!
Multumesc, Nicole, am vazut ca ai trecut si lucrarea cu Legume vesele.
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
Gabbriela spune:
nimeni nu deseneaza sau creaza ceva masini?
noi astazi o sa punem ceva poze cu masini
- Plato