Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 26
katty spune:
Am vazut lucrarea cu omiduta si omuletul facute din legume. Sunt superbe!!!!Omiduta din ridichi m-a dat gata!
Multam'fain si pentru pozele cu tortuletele aniversare!!! Mi-au trezit multe amintiri cand le-am cautat si ales!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
omiduta este din rosi, si dupa ce am pozat Julian a si mancat omiduta .
daca fata a inchis contul atunci poti tu sa realizezi lucrarea, o sa ma duc sa modific lista.
iar de bufnita, cu totusi ca e numai o parare, dupa ce vin de la gradinita o sa schimb tema.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
katty spune:
Scuzii, Gabb, ptr. greseala. Am crezut ca sunt ridichi!!! Sunt rosii de-ale micute, nu?
Poze aici
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
da, rosi micute.. asta e... nu e nici un bai.
nu imi gasesc aparatul sa pozez lucrarea... poate la luat mike la servici... sorry fetelor.. ramane lucrarea aceasta si bufnita in alta perioada.
quote:
Originally posted by katty
Scuzii, Gabb, ptr. greseala. Am crezut ca sunt ridichi!!! Sunt rosii de-ale micute, nu?
Poze aici
varsta lui Andrei
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Io ma gandeam sa facem in preajma Halloween desene libere pe tema asta (adica dovleci, fantome, case bantuite...etc...)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
Io cu David am facut o fantoma (cu lipici si servetele)
http://family.webshots.com/photo/2361856510087737923RQSYNv
O oaie (cu vata)
http://family.webshots.com/photo/2904017060087737923fyqMSN
Nu am avut castane, dar am inlocuit cu plastilina!!!
http://family.webshots.com/photo/2037684770087737923gcsHOh
Si Fructele:
http://family.webshots.com/photo/2100175910087737923abkATe
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Caprioara spune:
Super Nicole, omida si omultetul! Si eu am crezut ca sunt ridichi .
Sanzi, si lucrarile voastre sunt super.
Noi nu am facut fructele din lipsa de timp, deci e ok sa schimbam cu bufnita sau cu altceva pentru Haloween.
pup you all,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
buna fetelor,
va propun un compromis, nu am chef sa tai saptamana lui nimeni asa ca saptamana asta, si pana in 31 octombrie veti lucra dublu daca doriti, in sensul ca pe langa lucrarile din lista va fi un album numit Halloween si acolo se accepta tot felul de lucrari despre si cu Halloween.
Album: 016-017. Halloween
Materiale pt Oita:
- foarfeca
- farfurie de carton
- carioci
- lipici
- vata
Mod de lucru
- se decupeaza formele,
- se lipes pe interiorul farfuriei,
- si se orneaza cu vata pe margini. Julian a lipit urechiile, fata, si vata=blana , Eu am decupat, pt ca el era sa isi taie un degetel
Materiale necesare pt bufnita
- o foaie de hartie "sau un tub de hartie igenica"
- hartie colorata sau alba pe care se deseneaza aripile, picioarele capul si ciocul
- foarfeca, lipici
Mod de lucru
- se ruleaza foaia si se lipeste sa se obtiuna un tub "in caz ca nu aveti tub de la hartia igenica"
- se deseneaza, coloreaza si decupeaza aripile, capul, picioarele si ciocul "colorati doar in caz ca nu aveti hartie colorata"
- se lipesc formele decupate pe tubul de hartie.
Materiale necesare pt paianjen
- acoarele, foaie de hartie
Mod de lucru
- se picteaza manutele piticului si se ia amprenta pe foaie, in asa fel incat degetele mari de la ambele foi sa formeze capul si restul degetelor picioarele iar amprenta palmii suprapusa sa formeze corpul paianjenului
Materiale necesare pt spiderweb
- lipici, sclipici
Mod de lucru
- piticu traseza cercuri de lipici dupa aceea presara sclipici peste lipici, cand s-a uscat se scutura foaia si lucrarea este terminata.
Lucrarile lui David (3 ani si 9 luni), baiatul lui Sinzi_ana:
stafie
oita
fructe
barcute
Lucrarile lui Julian (3 ani si 11 luni), baiatul lui Gabbriela:
oita
bufnita
spider web
paianjen
Sanatate si numai bine
katty spune:
Frumoase lucrari, mi-au placut toate, si in special Fructele si Barcuta lui David, si Oita si Bufnitoiul lui Julian. Bravo. Abia astept sa le incerce si Andrei.
O sa incercam sa fecm ceva si la Halloween.
Poze aici
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
buna,
am creat un cont numit AT_Piticilor, cu parola XXXX cu adresa de e-mail atelierul_piticilor pe yahoo.com si as dori ca acel cont sa poata fi folosit de orice fata care vrea sa lucreze lucrarile de la atelierul piticilor, sa poata faca singura schimbari la poze sau la ce mai e acolo si sa nu mai depinda intreg subiectul de o singura persoana. Cand contul e activat as dori sa trimit pe PM sau e-mail parola la cateva fete
Acuma se asteapta activarea contului
Sanatate si numai bine