Atelierul Piticilor

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Am facut aseara o bucata din tema Mironei: barcutele.I-a placut tare mult lui Matei sa le faca(i-am aratat eu cum se face la prima si apoi le-a facut singur pe celelalte doua).
Restul il vom face cand avem toate materialele.

Pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ce haios a iesit catelul (mie mi se pare ca seamana cu un catelus Chiuaua, dar poate fi si-o caprioara) lui Matei, de la legume vesele!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

barcute, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni) , baiatul lui caprioara. Matei a lucrat 2 barcute in intregime singurel... si una a lucrat mami.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Gabb, ti-am trimis si eu 2 lucrari din urma, sper ca vor fi ok!
Campii cu flori (lalele) si Pomi fructiferi.

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Lucrarea saptamanii fructe, fiecare sa deseneze, decupeze, decoreze, plastelina cusaturi , nu conteaza ceva cu fructe sa apara...
spor la lucru

pom fructifer, lucrare realizata in intregime de Andrei (4 ani), baiatul lui katty
campi cu flori, lucrare realizata in intregime de Andrei (4 ani), baiatul lui katty

peisaj. lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni), cu ajutorul lui mami caprioara

omulet si omiduta, lucrare realizata de Julian (3 ani si 11 luni), cu ajutorul lui mami Gabbriela

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gabb, nu pot sa vad lucrarea cu omidutza...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Nici eu n-am putut vedea lucrarea cu omiduta!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

rezolvat cu poza cu omulet si omiduta.

tort de botez- Andrei, baiatul lui Katty
1 year old- Andrei, baiatul lui Katty
tort de la mot- Andrei, baiatul lui Katty
2 years old- Andrei, baiatul lui Katty
3 years old- Andrei, baiatul lui Katty
4 years old- Andrei, baiatul lui Katty
4 years old - tortul nr.2- Andrei, baiatul lui Katty

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

vreau sa va propun o lucrare cu o bufnita, care ar merge de Halloween, dar deja totul este programat... saptamana asta deja a inceput, ce doriti sa fac, anulez lucrarea de saptamana asta si propun o noua tema, sau... va rog veniti voi cu idei.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabbriela

vreau sa va propun o lucrare cu o bufnita, care ar merge de Halloween, dar deja totul este programat... saptamana asta deja a inceput, ce doriti sa fac, anulez lucrarea de saptamana asta si propun o noua tema, sau... va rog veniti voi cu idei.

Sanatate si numai bine

Eu sunt PRO bufnita!!! Asteptam si alte opinii! Fructe merg si alta data! Sa vedem ce facem cu lucrarea anei-maria222, ca am vazut ca si-a inchis contul. Poate o contactez sa ne dea explicatii, daca nu mai vrea o sa le fac eu!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput