Atelierul Piticilor

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

fiecare din cei ce au lucrat lucrari pt atelierul piticilor au primit un e-mail cu parola si explicatii cum sa foloseasca acest cont. Va rog sa il cititi...
Nicole

spor la lucru si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

am uitat sa adaug:
- chiar daca exista acest cont, fiecare din voi trebuie sa isi prezinte lucrarea in ziua de luni in saptamana in care incepe... contul e creat sa puteti edita subiectul, si la blog sa editati ... si sa nu mai depindeti de mine cu lista...
nicole

spor la lucru si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Salut!!!!

Ne primiti si pe noi in club? Mi se pare tare interesant cum va jucati voi si piticii, vrem si noi sa ne alaturam.

Numele meu este Alina iar puiul meu este David si are 3 ani si 3 luni

Hai ca mai citesc sa ma pun la punct cu regulile si daca ne primiti venim si noi cu lucrari. Abia astept!!!

Alina si David-Nicholas (3,3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Salina, bine ai venit, nimeni nu trebe sa te accepte in acest club, efectiv lucrezi cu piticu lucrarile ce s-au efectuat pana acum.. gasesti pe prima pagina si albumele, si link spre explicati pt fiecare lucrare si dup[aia trimiti pozele la adresa de e-mail, vor fi puse pe album si gata... spor la lucru si distractie placuta cu piticu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Lucrarea de saptamana asta se numeste:

"Copaci Toamna"

link:
Copaci toamna

Materiale necesare:
- frunze uscate
- optional: castane in coaja (sau ghinde, sau ce mai gasiti)
- scoarta de copac
- coala de hartie
- lipici
- carioci

Mod de lucru:- se merge in parc cu cupilul si se aduna frunze uscate si cat mai frumos colorate, precum si niste scoarta de copac
- se lipeste pe coala de hartie scoarta de copac in forma de trunchi
- se lipesc apoi si frunzele pe post de coroana a copacului si apoi castanele
- se lipeste o frunza galbena si rotunda pe post de disc solar
- se deseneaza cu cariocile iarba si norii, precum si razele de la soare

Spor la lucru!

Am facut si noi fructele, din plastilina, dar nu le-am facut poza inca. Poate maine...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

OK, am inteles! Am primit si emailul de la At_piticilor. Parerea mea e ca era bine organizat Atelierul asa cum era, dar probabil era si volum mare de munca ptr. tine, gabbriela!!! Asa ca...ne vom ocupa si noi...

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

eu n-am mai postat de mult aici nu ca nu am mai lucrat ci pentru ca nu am avut cu ce fotografia lucrarile.Am ramas in urma dar cand vom putea vom mai completa si noi albumele.Am pregatit ceva pentru toti prietenii de Halloween
http://family.webshots.com/photo/2468114890065090328kKbwAw
distractia a fost mare dupa ce am finalizat lucrarea.Mariuca astepta cu nerabdare musafirii ca sa-i speriem cu paianjenul si eu eram franta dupa ce am decupat ceea ce se vede.la lipit in schimb am avut ajutoare

Mergi la inceput

Iata ce s-a mai lucrat:

vrajitoare, lucrare realizata ca model de Caprioara (deja a facut si Matei,o sa pun poza maine)

bufnita, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni), cu ajutorul lui mami Caprioara
stafie, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni), cu ajutorul lui mami Caprioara
oita, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni) - baiatul lui Caprioara -> Matei zice ca nu e oita, ca e norisor
fructe, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni) - baiatul lui Caprioara

toamna, lucrare realizata de Julian (3 ani si 11 luni) - baiatul lui Gabbriela

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Si iata ce mai avem nou:

vrajitoare, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni), cu ajutorul lui mami Caprioara
dovleci, lucrare realizata de Julian (3 ani si 11 luni), cu ajutorul lui mami Gabbriela

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am vazut lucrarile noi, (vrajitoarea si dovleacul) sunt f.f. frumoase! N-am putut sa vad paianjenul lui Crig72.
Caprioara, eu am trimis prin email poza cu explicatiile ptr. lucrarea de saptamana viitoare la Atelierul Piticilor.. Le pui tu aici (adica in album) cand va fi cazul? Ca eu nu prea stiu cum...

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput