Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 24

Gabbriela spune:
ei na bazdici acuma.. cool off fetelor... Da sunt cam grele pt piticu meu lucarile, poate pt alti pitici nu sunt grele.. so ce daca... continuam cu lucrarile, cand va creste si va prinde mai multa abilitate in manute va recupera si el.. pana atunci se limiteaz ala ce poate si stie.
Deci.. cool off .. continuati sa prezentati lucrari, sa realizatati lucrari si sa indrumati pitici la lucru sa le dezvoltam imaginatia.. si cautati lucrari mai usor de realizat pe viitor
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Caprioara spune:
Edit pentru post gresit pozitionat:
da, asa este Gabb, unele lucrari sunt cam grele pentru pitici...
Matei insa a fost foarte incantat de ideea de a face aricii din castane sau ciupercutele, mai ales ca trebuia sa lucreze si cu plastilina. Si cred ca ii va place sa faca si barcute din coji de nuci, si poate si copaceii. O sa-i arat pozele.
Insa acum este nerabdator sa facem un copac cu frunze colorate, ca toamna. Am cules dimineata niste bucatele de scoarta de copac din care vom face trunchiul si cracile (le lipim pe o coala de hartie) si apoi vom culege frunze cat mai frumos colorate si le vom lipi de craci (chiar daca vor fi disproportionat de mari). Si nu e greu de facut...
Gabb,
Ti-am trimis deja pe mail tema cu peisaj de toamna (de fapt am numit-o "Copaci toamna") cu explicatiile. Noi am facut-o aseara. Daca pana atunci fac niste poze mai bune le trimit.
Nu a fost grea de loc, o sa vedeti cand ii vine randul.
Mirona,
Deja am cules castane aseara pentru tema ta. Trebuie insa sa mergem sa cautam ghinda si nuci, ca nu avem prin casa. Apoi o sa incercam si noi sa facem omuletii si barcutele (cel putin). Si stai linistita, ca nu se supara nimeni pe aici, ce astea sunt motive de suparare??? Noi aici trebe sa fim ca surorile, nu ? Asa ca te dulce si hai sa facem si in continuare lucrari frumoase cu piticii.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

katty spune:
De luni e lucrarea mea, cea cu Legume vesele, n-am uitat, o pregatesc in weekend si le pun luni pe site, sau ii trimit pozele Gabbrielei.
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei

Gabbriela spune:
Fetelor am editat lista... fiecare sa isi verifice lucrarile si sa imi trimita poza cu lucrarea cu 1 -2 zile inainte de saptamana ei sa le pod da acces la albume.. daca poza ajunge mai repede e ok. Lista nu va mai fi schimbata, tot ce are numele pus in rosu asa va ramane... daca vreti alte saptamani de lucru sa prezentatilucrari va rog sa va anuntati aici sau pe adresa de e-mail, cu tema care o doriti sa o prezentati si saptamana care vreti sa prezentati tema.
Ana_marie222 tema ta nu va mai fi schimbata, unele pesoane asteapta dupa acea tema de mult timp si e tot mutata, sorry ... te rog pana vine saptamana cu lucrarea ta sa o realizei.
Caprioara verifica lista, cateva din lucrarile care urmeaza daca nu ma insel deja ai poze cu ele, te rog sa mi le trimiti pe adresa de e-mail.
o sa revin ceva mai tarziu cu pozele de la ultimile lucrari ce le-am primit pe e-mail.
masina, lucrare realizata in intregime de Liviu (4 ani si 4 luni), baiatul lui Lucia_mirela
fluturas1, lucrare realizata in intregime de Liviu (4 ani si 4 luni), baiatul lui Lucia_mirela
fluturas2, lucrare realizata in intregime de Liviu (4 ani si 4 luni), baiatul lui Lucia_mirela
pt ca nu avem castaten, coji de castane noi am realizat lucrarea putin altfel:ariciul si ciupercuta, lucrari pictate in intregime de Julian (3 ani si 10 luni si 4 saptamani) - baiatul lui Gabbriela
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

katty spune:
Gabb, ti-am trimis si eu azi poze de la lucrarea saptamanii (Legume vesele) + explicatiile de rigoare. Scuze de intarziere, dar am avut casa in santier si toate erau bagate care pe unde erau, copilul l-am dus la sora mea, etc.
O sa fac lucrarea viitoare de pe-acum ca sa nu mai depasesc termenul!
Poze aici
varsta lui Andrei

Gabbriela spune:
015.Album cu legume vesele , lucrare realizata de Andrei (4 ani), baiatul lui Katty, mami la ajutat la lucrare.
Explicati lucrare Legume vesele - lucrare propusa de Katty:
materiale necesare:
Procedura e foarte simpla:
Se ia un "cos" de legume diferite.
Eu am avut, de fapt am insirat pe masa:
- scobitori
- vinete (2)
- o conopida,
- telina (cu tot cu frunze)
- gogonele / rosii
- ridichi
- cartofi (i-am spalat)
- ciuperci (mai mici si mai mari)
- praz
- verdeata (patrunjel si leustean)
- am folosit masline (ptr. ochi)
- orice leguma este prin casa!
Mod de lucru:
Mi-am luat copilul alaturi, si i-am propus sa facem din legumele alea figuri cat mai hazlii.
Sanatate si numai bine

Caprioara spune:
Buna fetele,
Am facut si noi ceva cu legume si i-am trimis pe mail lui Gabb.Matei a ales legumele din care sa facem animalul si le-am montat cu scobitori (l-am ajutat, ca nu-i usor sa le infigi). Se uita el pe satelit la un post pentru copii la niste desene care se numesc "Vegimals", asa ca de acolo am luat ideea. Nu stiu ce animal ne-a iesit pana la urma, hi, hi, poate ne spuneti voi cu ce seamana (ied, girafa ?????). Oricum, e haios si e cu legume. Om mai face si altele cand oi ajunge in piata sa mai iau special pentru asta ceva legume...
Inca nu am gasit ghinde ca sa facem tema Mironei. Poate deseara o sa facem macar barcutele, ca nuci am gasit, desi cam micute...
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

katty spune:
Uitasem la explicatii sa trec ca e nevoie de scobitori, dar s-a inteles si asa! Va pup!
Poze aici
varsta lui Andrei

Karina spune:
Noi din pacate n-am facut inca nimik
Dimi pleaca la gradi si se intoarce seara la 18-18.30 cind pleaca cu bunicii pe afara. Iar in we am fost la gratar.
Dar am reusit sa invatam sa facem puzzle-uri simple

Gabbriela spune:
caprioara, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni), cu ajutorul lui mami. (baiatul lui Caprioara)... mie mi sa parut ca seamna cu o caprioara cand m-am uitat la poza mai mult .. frumos imi place, o sa lucram si noi ceva.
karina si la al meu pitic ii plac puzzle are de 24 de piese, si sunt din lemn toata ziua mestereste la ele, imediat ce le aranjeaza imi zice ca trebe stricate sa le mai faca o data.
uite aici , poate o sa ii placa si la a ta fata.. julian e topit dupa astea jocuri si numara int imp ce traseaza. JOCURI
katty nu e bai, o sa modific eu acuma. si o zi superba
Sanatate si numai bine