Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 22
Gabbriela spune:
DONE... este pe lista ... astept poze cu lucrarii din urma si din saptamana asta.. mai trimite-ti, da?
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Am trimis si noi lucrarile din urma!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Gabbriela spune:
ma duc acuma sa verific.. revin cu link-uri..
cami cu flori, lucare picata de David, baiatul lui sinzi ana
peisaj de vara, lucrarea lui david, realizata cu ajutorul lui mami
peisaj de vara 1, david a desenat tot, mami a decupat numai mainile...
super lucrari David
ARICI...
am deschis albumul cu arici, caprioara sa pui instructiunile cum se lucreaza ca e saptamana cu tema ta...
Astept lucrari pe adresa de la Atelierul Piticilor
PS: nice job Matei
o sa apar si eu maine cu lucrarile din urma, dar cu julian mi betegut nu are chef de nimic si nici eu sincer nu am chef de nimic ... imi bubuie capatana...
voi ce scuze aveti de sunteti in urma cu lucrarile?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Caprioara spune:
Familie de arici si ciupercute Arici
Materiale necesare:
- camasi de castane (din acelea cu tepi)
- castane
- plastilina (diverse culori)
- plansa de lucru
Mod de lucru:
- se merge in parc cu cupilul si se aduna castane si camasi de castane (cu tepi cat mai frumosi)
- se curata castanele de camasi (daca nu sunt deja curatate)
- ciupercuta: se face din plastilina piciorul ciupercutei, se lipeste o castana pe post de palarie a ciupercii, apoi din bucati mici de plastilina se fac petele de pe palaria cipercii; iarba se face tot din plastilina; la sfarsit se lipeste ciupercuta pe iarba
- ariciul: se ia o camasa de castana (atentie sa nu va raniti in tepi) si se umple cu o bucata de plastilina, in asa fel incat, in partea unde va fi capul ariciului, sa iasa afara din carapace; se modeleaza apoi capul, care vine un pic deasupra peste partea exterioara a carapacei, cu botul usor alungit; se monteaza patru labute si o codita mica; ochii si boticul se fac din sfere mici si negre de plastilina, pe care le atasam pe fata ariciului; la labute punem tot asa cate o sfera neagra (sau alta culoare, insa sa fie mai inchisa) in varf
-se aseaza pe plansa dupa inspiratie aricii (noi am facut o familie de arici: mama, tata , un aricel si o aricica) si ciupercutele, ca sa iasa un ansamblu placut la vedere.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
Nicole,
Iti trimit inca o masca facuta de Matei: pisoiul Smokey, facuta dupa jucaria lui cu care l-am si pozat. A fost foarte incantat sa fie ca prietenul lui de plus .
Caprioara & Matei
Mirona spune:
Foarte frumosi aricii si ciupercutele. Extraordinar de frumosi.
Gab mie imi stii scuza - nepotika mea e departe departe ... iar eu stau sa nasc ... nu am cum sa mai ajung la ea sa mai lucram pentru atelier - si asta vre-o cateva luni bune.
Dar recuperam noi la anu.
Voi continuati in acelasi stil ... ca va ajungem noi din urma (ea fiind mai maricica ... face mai multe lucrari deodata).
you all - si mamici si pitici
Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Gabbriela spune:
pisoiul, lucrare realizata de Matei (4 ani si 9 luni), baiatul lui caprioara
mirona abea astept sa nasti,s i sa fie totul bine si sa vad poze cu bebeleina ta
Sanatate si numai bine
kro spune:
Buna !
Noi (eu si fetele mele) va urmarim de mult timp si chiar am realizat cateva lucrari din urma pe care le-am trimis la adresa Atelierului. Sper sa fi ajuns cu bine !
Felicitari tuturor pt. idee si pt. lucrari ... sunt toate f. frumoase !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Gabbriela spune:
bine ai venit la atelierul piticilor
lucarile au ajuns cu bine la atelier (sunt superbe), acuma le prelucrez, sortez, pun prin albume si dupaia pun link aici la subiect.
Mai asteptam si altele
quote:
Originally posted by kro
Buna !
Noi (eu si fetele mele) va urmarim de mult timp si chiar am realizat cateva lucrari din urma pe care le-am trimis la adresa Atelierului. Sper sa fi ajuns cu bine !
Felicitari tuturor pt. idee si pt. lucrari ... sunt toate f. frumoase !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Lucrari FELICIA (6 ani si 4 luni) : fata lui kro
- ALBINUTA - lucrare cusuta in intregime de Felicia (timp de mai multe saptamani, cateva X-ulete pe zi), eu doar i-am facut sablonul (am facut pe o bucata de carton o albinuta formata din X-uri si am facut gaurelele)
- CAMPII CU FLORI - lucrare realizata in intergime de Felicia
- FLUTURAS I si Fluturas II - lucrari realizate in intregime de Felicia
- PEISAJ CU CONIFERE - lucrare realizata de Felicia cu ajutorul meu
- POMI FRUCTIFERI - lucrare realizata in intregime de Felicia
- TABLOU CU SCOICI - lucrare realizata in intregime de Felicia
Lucrari ALESSIA (2 ani si 2 luni), fata lui kro:- toate realizate de ea cu ajutorul meu.
FLUTURAS 1 si FLUTURAS 2
POMI FRUCTIFERI
Sanatate si numai bine
Caprioara spune:
Bine ai venit, Kro.
Sunt foarte frumoase lucrarile voastre, bravo !!!
Caprioara & Matei