Atelierul Piticilor

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bun fetelor,

observ ca urmatoarea saptamana este lucrarea facuta de Adnana - nepotika mea.
Cedez cu placere aceasta saptamana - sa putem/puteti face ceva pentru sezon.

Sunt si castane si ghinzi si nuci multe in acasta perioada - frunze uscate - pentru tablouri, etc.
GAB - ti-am trimis un mail la atelier cu o eventuala tema pentru toamna.

Puteti muta temele a.i. sa ramana pe pozitii anotimpurile, sarbatorile si alte evenimente ... iar restul lucrarilor (fara un specific anume) intercalate.

Pupici.

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu pot sa cedez cele doua saptamani cu lucrari, sau sa le amanam (Legume vesele si Peisaj cu flori uscate), ptr. lucrarile de toamna!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by katty

Si eu pot sa cedez cele doua saptamani cu lucrari, sau sa le amanam (Legume vesele si Peisaj cu flori uscate), ptr. lucrarile de toamna!

Poze aici

varsta lui Andrei

Dar Katty, toamna sunt multe legume, se fac conservele. Lucrarea asta se potriveste pentru toamna foarte bine. Poate cea cu flori uscate sa o amanam, desi si asta ar merge...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Asa e, Caprioara, dar legume (cartofi, morcov, telina, ardei, varza etc. putem gasi si mai incolo), iar florile, daca deja le avem uscate (cum deja le am eu), pot sta inca ceva timp. Cum vreti. Eu doar am propus!!! Vedem ce zice si Nicole.

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

asa... arici e la rand ... caprioara apucate repede de tema
toamana ... mirona dezvolta ideea cu toaman, daca nu ai cu cine lucra tema trimite o poza si o lucrez eu cu julian.
legume vesele .. katty ramai pe ideea cu legume vesele.. acolo se pot invata asa frumos despre culor, rosu este morcovul, galben este pepenele, daca le unim ne da portocaliu care este portocala.
rosu este rosia, albastru este cerul daca le unim ne da mov care este vanata... stai pe pozitie si lucreaza vegetalele...
cerc cromatic ... vreti un subiect pt el intr-o saptamana?

conifere, lucrare realizata de Matei (4 ani si 8 luni), cu ajutorul lui mami Caprioara
masca, lucrare realizata de Matei (4 ani si 8 luni) cu ajutorul lui mami Caprioara
bufnita, masca lucrara de Julian (3 ani si 2 luni), cu ajutorul lui mami Gabbriela

Mirona am primti propunerile pt lucrari de toaman... o sa realizez una si o sa o prezint cu explicati si poza ... sti metoda.. ti-am explicat pe mail.

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Gabbriela, Bogdan a facut la gradi o casuta din hirtie colorata. Nu e cine stie ce, dar el e incepator inca . Se poate incadra undeva ?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Nicole, OK, ramane asa cum ai zis tu!!! Eu cred ca le-ai organizat bine asa cum sunt acum!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

OK, eu ma apuc de arici.
Deja am cules cojile de castane aseara.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Karina

Gabbriela, Bogdan a facut la gradi o casuta din hirtie colorata. Nu e cine stie ce, dar el e incepator inca . Se poate incadra undeva ?

Karina + Bogdanel

sigur ca da , ii caut si ei un loc, cel mai apropiat se pare ca e in ianuarie, daca vrei sa il faci mai repede eu cedez unul din zilele mele... spune cap pe und evrei.. in zilele fetelor nu ma pun pune sa schimb.. numai ale mele...

perfect caprioara astept lucrarea...

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela
sigur ca da , ii caut si ei un loc, cel mai apropiat se pare ca e in ianuarie, daca vrei sa il faci mai repede eu cedez unul din zilele mele... spune cap pe und evrei.. in zilele fetelor nu ma pun pune sa schimb.. numai ale mele...

Nu-nu-nu, nu vreau sa schimb nimik ! E f. bine in saptamina 30, poate s-o intitulam "Casa mea" ? A facut-o la gradinita, el abia acum incepe sa descopere toate minunatiile .

Mergi la inceput