Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 20
Gabbriela spune:
nu e bai katty le trimiti cand ai timp, eu am deja op masca acolo de la o alta fata, daca vreiii dau drumu la album cu acea masca si cand primesc de la tine masca ta o sa o pun pe ea prima in album si pe lista cu lucari.
astept si torturile..
gata albumul este sus.... katty astept sa imi trimit poza..
mi-a trimis Lucia Mirela un desen de a lui Liviu super, nu se incadreaza decat in saptamana 26 de lucru mult mult timp de acum incolo... ce ziceti vreti sa il vedeti ? chiar daca nu e la saptamana de lucru?
copilutu asta are talent zic eu
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
sinzi_ana spune:
Eu vreau sa vad desenul lui Liviu!!!!
Poate mutam un pic temele saptamanii si il facem sapt asta!!
Eu am fost super ocupata cu gradi sapt asta...si David a fost racit...dar recuperam...ca de obicei
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Gabbriela spune:
desenul lui liviu sunt iepruasi si oua de pasti.. nu se potriveste absolut deloc, decat in acea perioada zic eu...
Acuma voi decideti.. o sa pun poza sa o vedeti.. voi decideti
iepuras...... explicatia ce am primit pe e-mail o data cu poza: "Gabriela ne-a dat adresa unui site cu alfabet in
engleza, imagini, sunete, cantecele, jocuri pentru
invatarea alfabetului.
Liviu fiind foarte incantat, a vrut sa deseneze ce
vazuse la litera E, adica un cos cu oua, si o gaina
langa si litera E de la Eggs.
A facut cosul cu oua, a facut litera E, dar in final a
realizat ca in loc de gaina i-a iesit un iepuras...:))"
Total iepurasul... pt Liviu scump (baiatul lui lucia_mirela)
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
katty spune:
Nicole, ti-am trimis azi explicatiile, precum si cateva sabloane ptr. executat mastile.
Explicatiile le pot pune si eu aici, dar mai bine le pui tu cu tot cu sabloane si cu lucrarile finale!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Caprioara spune:
Fetele,
Pentru iarna, va propun o tema : "Sa confectionam jucarii de pom". Dar ar trebui sa o facem inainte de Craciun, ca sa le si folosim .
Si ma mai gandeam sa facem si pentru toamna un peisaj, ceva cu frunze uscate si frumos colorate, pe care sa le lipim pe o plansa: "Copaci toamna".Si eu o sa fac cu Matei si arici din coji de castane (stiti voi, alea cu tepi asa ), ca tot e timpul lor.
Eu sunt dispusa sa-mi mut tema cu pictatul pe obiecte din gips, pentru una din aceste teme.
Ce ziceti?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
katty spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Fetele,
Pentru iarna, va propun o tema : "Sa confectionam jucarii de pom". Dar ar trebui sa o facem inainte de Craciun, ca sa le si folosim .
Si ma mai gandeam sa facem si pentru toamna un peisaj, ceva cu frunze uscate si frumos colorate, pe care sa le lipim pe o plansa: "Copaci toamna".Si eu o sa fac cu Matei si arici din coji de castane (stiti voi, alea cu tepi asa ), ca tot e timpul lor.
Eu sunt dispusa sa-mi mut tema cu pictatul pe obiecte din gips, pentru una din aceste teme.
Ce ziceti?
Caprioara & Matei
Subscriu acestor idei, ultima cu aricii e minunata, dar si celelalte. Sigur gaseste Gabbriela niste saptamani in care sa se faca!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
Mashti haioase (tema propusa, realizata si explicata de katty) :
Materiale :
- Hartie tip carton care poate fi imprimat (ev. colorat, iese mai frumos).
- Acuarele
- Elastic sau panglici
- O sa pun niste sabloane de masti care se printeaza si se decupeaza dupa contur (cele alb-negru).
- Abtibilduri sau imagini haioase (catelusi, zane, pisicute, copilasi, stelute etc.) care se decupeaza si se lipesc de masti
Se picteaza mastile cu acuarele dupa inspiratie.Se decupeaza!
Se taie locul unde se baga elasticul, se baga elasticul, se innoada si se finiseaza masca !
Albumul cu masti si sabloane
Cand revin de la gradinita o sa ma ocup si de lista si de propuneri.
nu am avtu timp astazi sa organizez lista, dar pomit ca o voi face foarte curand... pregatit lucrari,.... este oficial toamna, ar trebui sa lucram de doamna ceva...
ultimile achiziti in domeniu lego a lui julian:
7890
7902
8670
8668
Sanatate si numai bine
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Laura B spune:
Ce frumos subiect, fetelor! Gabbriela, iti multumesc pentru link-ul la Lego! Ai facut aici fericiti doi copii: pe Diana si pe tatal ei, un pitic mai mare
Tu le-ai comandat de pe site, sau le-ai gasit in magazine?
Ambulanta din prima imagine o avem si noi
Laura
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Laura B
Ce frumos subiect, fetelor! Gabbriela, iti multumesc pentru link-ul la Lego! Ai facut aici fericiti doi copii: pe Diana si pe tatal ei, un pitic mai mare
Tu le-ai comandat de pe site, sau le-ai gasit in magazine?
Ambulanta din prima imagine o avem si noi
Laura
pe pagina 13 a subiectului vei gasi mai mult lego, care il am si care mil doresc...
tot ce am lego e cumparat din magazin...
poate pozezi si tu ceva figurine si trimiti pe adresa atelierului
gata am modificat lista, ia vedeti va convine organizarea pe saptamani.. la arici am pus pe Caprioara la ornamente de iarna am pus pe caprioara la peisaj de toaman nu am pus pe nimeni, cine se ofera?
Sanatate si numai bine
Caprioara spune:
Nicole,
Cred ca acum e timpul castanelor, nu stiu daca atunci va mai fi. Poate e bine sa schimbam peisajul de toamna cu aricii ca ordine in timp, ca sa fim siguri ca gasim materia prima. Ce zici?
Am trimis si noi o masca si am refacut tema cu coniferele. De data asta am folosit si noi conuri de brad.
Si am mai facut un "Cerc cromatic", adica am incercat sa-l invat pe Matei cum poate obtine amestecand trei culori (rosu, galben si albastru) multe alte culori; deci am facut o lectie de desen in toata regula; la tema "Camp cu flori" i-am explicat cum e cu perspectiva in desen, adica cu planul 1 (aproape) si planul 2 (departe). nu stiu daca chiar a inteles, dar ceva tot s-o fi prins de el.
Caprioara & Matei