Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 16
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
[purple][b]gata am rezolvat si asta.... deci:
Lucrarea A este realizata in intregime de Matei, lucrarea B este realizata in intregime de mami lui Matei
Nicole,
lucrarea A este doar asamblata de Matei. Plansa am vopsit-o eu, scoicile la fel. El le-a aranjat in pagina. Vorbeam noi de Crocodile Hunter care a murit intepat de o pisica de mare si hop! i-a venit ideea sa faca una la el in lucrare. Nu a mai pus toate scoicile folosite de mine si a facut meduza cu 4 tentacule, insa cu melcisorii pe dos, ca asa ii place lui. Steaua de mare tot pe dos apus-o, bancul de pesti a ajuns o linie curgatoare (si nu un grup compact). I-am lasat in acest fel, daca asa zice artistu...
Incepem sa recuperam si noi lucrarile la care am lipsit. Am trimis deja fluturasul si sper sa facem diseara si masinuta.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
caprioara imi cer scuze de gresala o sa corectez acuma in album.
Lucrarile primite pe adresa atelierului sunt:
fluturas, lucrare realizata de Matei (4 ani si 8 luni) (baiatul lui caprioara) cu ajutorul lui mami
fluturas, lucrare realizata de Miruna (7 ani) (fata lui zana)
fluturas 2, lucrare realizata de Miruna (7 ani) (fata lui zana), mami a trasat conturu
floarea soarelui, lucrare realizata de Miruna (7 ani) (fata lui zana)
Pomi cu balerine , lucrare realizata de Miruna (7 ani) (fata lui zana)
7 years old, tortul lui Miruna (fata lui zana) cand a implinit 7 ani.
Toate cele bune si astept lucrari pe adresa atelierului
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Caprioara spune:
Iata si masinutele lui Matei, din piese magnetice colorate pe tablita:
masinuta
masina timpului
Insa prima pe care a facut-o este "masina timpului". Eu i-am spus sa faca o masinuta, iar el a facut aceasta "chestie". Cand l-am intrebat unde e masinuta pe care trebuia sa o faca mi-a raspuns ca asta este. Io ii zic ca nu seamana a masina deloc, cum sa trimitem asta... si el imi raspunde: " Pai mami, asta e masina timpului !!! ". Si nu m-a lasat sa o stric in ruptul capului.
La insistentele mele a facut si o masinuta mai "clasica" , nu pe tablita ca era ocupata cu "masina timpului", deh.
De unde i-o fi venit ideea asta, zau ca nu stiu .
Caprioara & Matei
Gabbriela spune:
pozelelui Matei sunt pe album.. caprioara si inca o rugaminte, daca tot postati link cu pozele de la lucrari va rog sa ascundeti link-ul sub un cuvant ... va arata mai bine pagina... eu nu mai postez atunci link cu lucrarile pt ca vad ca toate le postati din albume persoanele... si nu imi place repetitia pe forum... dar daca vreti sa le vizionati in album le gasiti la link-ul principal de la primul post al subiectului...
toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
si inca o rugaminte, daca tot postati link cu pozele de la lucrari va rog sa ascundeti link-ul sub un cuvant ... va arata mai bine pagina...
Nu stiu sa fac smecheria asta , asa ca te rog sa-mi explici si mie cum se face, ok? De cand vroiam sa aflu , si nu stiam pe cine sa intreb...
Caprioara & Matei
Caprioara spune:
Gata, am rezolvat, mi-a explicat April, careia ii multumesc mult .
Caprioara & Matei
sinzi_ana spune:
Am terminat si noi oceanul si l-am trimis!! De abia asteptam lucrarea de sapt viitoare!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
Gabbriela spune:
1 year old, tortul lui Carina, fata lui Nadina
oceanu, lucrare ansamblata de David, ... mami doar a decupat Sinzi_ana
- Plato
sinzi_ana spune:
Multumesc Gabb!!! Pupici!!!
Uite acum caut si poze cu torturi!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
sinzi_ana spune:
Gabb am trimis si pozele cu torutul!!!