Atelierul Piticilor

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

lucrarea saptamani este Campi cu flori, cine are numele pe lista sa prezinte lucrarea.. eu am dat albumul public deja... daca in 24 de ore nimeni nu prezinta lucrarrea voi prezenta eu

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Gabb, multumesc ca ai pus si propunerea mea, dar link intr-un cuvant eu nu stiu sa postez, asa ca te voi ruga tot pe tine, la momentul potrivit sa ma inveti.
O sa incerc sa facem si noi camp cu flori, desi cred ca nici peste 10 ani nu vom reusi ce ati pictat voi.
Felicitari!
Nadina

Mergi la inceput

Campi cu flori ce am prezentat link-ul mai sus e lucrare efectuata de fata lui Alina... vad ca ea nu a venit sa prezinte lucrarrea asa ca:
Prezentarea lucrari Campi cu Flori:
Materiale necesare:
- coala de desen
- creioane, carioci sau acoarele si pensula

Mod de lucru:
- se deseneaza, sau picteaza campi cu floricele
- se poate si decupa si lipi, sau din plastelina... fiecare efectueaza lucrarreA CUM DORESTE.

Campi cu flori, lucrarrea pictata de julian (3 anis i 9 luni) in intregime, eu doar am scos la imprimanta desenul

Nadina cand vine saptamana ta o sa iti xplic ce ai de facut ... link-ul il voi face atunci public... iar formula pt ascunderea link-ului sub un cuvant este [ url = "aici e link-ul care trebe sa inceapa cu http:// " ] Familia mea [ / url ] totul trebuie sa fie fara spati ca sa iasa cuvantul bine.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato

Mergi la inceput

Gabb multumesc mult.
Am sa incerc.
Pupici.
Nadina

Mergi la inceput

Am reusit.
Gabb.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna la toata lumea!
M-am intors si eu de la tara, dar fara Andrei, pe care l-am lasat acolo. Doua saptamani nu voi putea sa trimit lucrari de-ale lui, dar vom recupera dupa! Intre timp o sa pregatesc lucrarea cu Mashti haioase (dar tot in lipsa lui), cu explicatii cu tot!
Am vazut in schimb lucrarile copilasilor vostri, foarte frumoase!
Nicole, am constatat ceva, poate ma ajuti. Cand deschid un link dat de tine (ex. ocean al lui xx)) vad poza, dar dupa aia daca vreau sa vad orice alta poza din albumul piticilor (din alt director) nu mai pot!
Chiar si acum am intrat pe Albumul Piticilor - Albume (link-ul de pe prima pagina, vede poza de pe coperta fiecarui director, dar daca intru pe ele nu mai vad nimic altceva).
Sper ca am explicat bine!!!
Mai are cineva aceasta problema?

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Am trimis lucrarile din urma, gata!
-coniferele si marea, de doua ori ca sa ajunga odata.
Off... am numai nisip in casa, margele si frunze.
Da' e distractiv sa te joci cu piticii.

desene @

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului

Mergi la inceput

Nadina ma bucur ca ai reusit...
katty habar nu am de ce nu le poti vedea, al mine se vad toate perfect cand nu sunt logata in atelierul piticilor.. mai sterge cookie de la IE si dupaia incearca sa vezi, dupa ce faci restart poate asta e baiu.
zana citeste e-mail de la mine .... imediat apar si pozele fetitei tale..s unt frumoase.. felicitari..
PS: la fel si la noi, multa mizerie cand terminat dar distractie mare mare si merita deranju .

Conifere, lucrare realizata de Miruna (7 ani) - "fata lui Zana"
Marea, lucrare realizata de Miruna (7 ani)- "fata lui zana" cu putin ajutor de la mami

Torturile lui David (baiatul lui sinzi-ana)
1 year old
2 years old
3 years old....

v-am pupat pe toti si toate si mai astept lucrari, chiar de sunt ocupata .. de atelier tot imi fac timp .

- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Am ajuns in sfarsit la zi. Am trimis lucrarile care ne lipseau din urma : floarea soarelui si pomi fructiferi. Nu le pun link, ca le pune Gabb.
Pomul nostru fructifer este facut din plastilina si este un banan. Asta pentru ca fructele preferate ale lui Matei (4 ani si 8 luni) sunt bananele.

Sper ca deseara sa facem si campul cu flori.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Floarea Soarelui, lucrare realizata de Matei (4 ani si 8 luni), baiatul lui Caprioara
bananier, lucrare realizata de Matei (4 ani si 8 luni), baiatul lui Caprioara

pt Matei, super lucrari ...

- Plato

Mergi la inceput