Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 15

Caprioara spune:
Tema din aceasta saptamana: Marea sau ocean
peisaj marin
crab
EDIT 5 septembrie: asta e versiunea lui Matei, adaugata azi
peisaj marin Matei
Lucrarile sunt facute de mine (prima acum iar cea cu crabul anul trecut), pentru ca Matei a fost plecat la tara si a venit abia aseara acasa.
Explicatii, nu stiu ce sa spun... Fiecare dupa imaginatie. Eu am ales o imagine din interiorul oceanului cu pesti si alte animalute;daca insa vreti, puteti sa faceti un apus de soare cu pescarusi; sau altceva.
Materiale necesare:
-scoici, stele de mare, caluti de mare, nisip
-uleiuri pentru fundal
-acuarele pentru vopsit scoicile
-lipici
Puteti insa folosi doar acuarele sau creioane colorate sau puteti decupa pestii din hartie, sa-i colorati si sa-i lipiti apoi; sau alte idei.
Mod de lucru:
-se picteaza fundalul in albastru
-se pune lipici in partrea de jos si apoi se presara nisip si se preseaza ca sa se lipeasca
-se picteaza scoicile
-se lipesc scoicile in forma de pesti, meduze, etc. pe plansa, se lipesc calutii de mare si stelele de mare
Pe Matei o sa-l pun sa faca si el tema (edit : a facut-o deja, e link mai sus), dupa model, ca toti copiii. Cum nu am lipit piesele la "peisaj marin", cred ca o le scot de pe plansa si o sa-l las pe el sa le puna cum crede, deci varianta initiala va mai exista doar in poza ;-); sau o sa faca alta lucrare de la inceput -> cum va decide el.
Spor la treaba!
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Gabbriela spune:
Sorry pt intarzierea cu Albumul public... iacata album cu marea sau ocean
Am lucrat si cu Julian un calut de mare inconjurat de scoici, nu am avut de unde sa luam stelute de mare . eu numai am scos la imprimanta foaia si l-am ajutat cu lipiciu putin.. imn rest lucrarea e realizata de Julian
PS: dupa ce apar mai multe lucrari cu marea s-au ocean cele realizate de Caprioara le voi sterge, pt ca nu sunt lucrate absolut deloc de copilul ei... fara suparare DA?
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Caprioara spune:
Sigur Nicole,
Insa o vei pune pe a lui Matei in loc, da?
Eu am vrut sa-mi onorez angajamentul (pe care l-am luat cand credeam ca Matei va veni mai devreme acasa). Deci lucrarile sunt doar de model, de idee, opera lui Matei va urma.
Caprioara & Matei

Gabbriela spune:
Sigr ca DA, a lui Matei va fi in album si va fi si pe pagina cu jurnal pe DC unde sunt prezentate lucarile cu poze.
Adica AICI
... astept lucrarea
quote:
Originally posted by Caprioara
Sigur Nicole,
Insa o vei pune pe a lui Matei in loc, da?
Eu am vrut sa-mi onorez angajamentul (pe care l-am luat cand credeam ca Matei va veni mai devreme acasa). Deci lucrarile sunt doar de model, de idee, opera lui Matei va urma.
Caprioara &Matei
Va invit sa trimiteti o poza clara cu tortul de la aniversarea pitilor.
Poza de preferat sa fie clara, doar tortu sa apara in poza (daca apar si copii e ok cu conditia tortul sa se vada clar si in detalii).
Pozele se primesc la atelierul piticilor si se pun pe albumul Torturi de la aniversarile piticilor
Daca aveti poze cu torturile de la toate aniversarile copilului nu ezitati sa le trimiteti. Daca copilul a avut 2 sau 3 torturi diferite pe aceeas aniversare trimiteti toate pozele

O zi superba
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

- Plato

sinzi_ana spune:
Gabb, eu nu am poze de la nici o aniversare a lui david...hm....las ca recuperez la 4 ani!!!!!
Am gandit si eu o lucare...te rog sa imi rezervi un loc disponibil:
Pictura cu degetele!!! (am sa pun exemplu in saptamana in care trebuie sa o lucram, nu?)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

CristinaT spune:
Buna, am intrat sa va salut, si sa va felicit pentru lucrarile frumoase facute de maini micute ...
Eu am reusit sa plec in concediu, asta era supararea mea, avem totul aranjat si pe ultima suta de metri mi s-a dat ceva de facut care mi-ar fi luat o gramada, dar cu stat gramada la servicu, am reusit sa plec...
Sper sa recuperam, desi la mine la serviciu ritmul este infernal, iar Oana sta cu o bona, care nu cred ca se pricepe....
O zi buna, Cristina
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Anina_n spune:
Minunate lucrarile piticilor, dragi mamici !
Se raceste afara, verisoarele Cristinei au plecat, cred ca vom avea si noi mai mult timp pt. aceste lucrari.
Deocamdata, merg sa trimit pozele cu torturile Cristinei.
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Caprioara spune:
Buna fetele,
Iata cum a aranjat Matei lucrarea (cu aceleasi piese la dispozitie). Le-am scos pe toate de pe plansa si l-am pus sa le puna el la loc cum vrea.
peisaj marin Matei
Nicole, poate ar fi interesant sa lasi si lucrarea mea langa a lui, ca sa se vada diferenta, iar restul sa le scoti. Ce zici?
Caprioara & Matei

zana spune:
Am trimis si noi o lucrare, dar copacelul nostru are altfel de fructe .
fructe dansatoare nu pot sa spun de unde a prins ideea, in loc sa scrie literele imi deseneaza balerine toata ziua
si fluturasi, gata le-am facut , sa scap.
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, aparatul foto nu e foarte performant.
La pietricelele culese de la mare mai lucram ,sunt asa de mari! de fapt mai bine le spun "pietroaie".
desene @
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului

Gabbriela spune:
Nina, pozele cu torturi a lui Cristina sunt pe albume deja.
Sinzi, da in saptamana care iti vine randu prezinti lucrarea si trimiti poza sa o pun pe album, ma rog daca o ai gata cu cateva zile inainte e si mai bine... saptamana ta va fi prima saptamana libera pe lista.. verificca lista. nu ai nici o poza de la ziua lui David in care sa apara tortu si David?
Caprioara super lucrarea lui Matei, inca nu am dat drumu la lucrare pe album, vreau sa modific ceva si dupaia va dau link.
Zana, trebuie sa trimiti pozele la atelier, numai asa vor aparea pe album... e-mail-ul primit de la tine pe adresa atelierului continea numai explicati, nu erau pozele.
Cristina_T, bine ai revenit acasa si asteptam poze cu vacanta si cu lucrarile fetei.. sugereazai bonei in loc sa stea la tembelizor cu fata cand ploua si e urat afara sa lucreze cu ea.. doar tu o platesti nu?
Toate cele bune
gata am rezolvat si asta.... deci:
Lucrarea A este realizata in intregime de Matei, lucrarea B este realizata in intregime de mami lui Matei
Torturile lui Cristina, fata lui Anina_n:
1 year 2 years 3 years
Toate cele bune

- Plato