Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ce rele sunteti unele..

da ce are frate daca omu´are bani de diamant? uite si eu am de o casa cu jacuzi.. inseamna ca n-am voie sa ma laud ca vecinu n-are bani nici de avans cand eu am muncit si 50-60 de ore pe saptamana sa-mi permit?

cat despre fata cu semnatura de mai sus.. v-ati gandit ca ea poate nu si-a dat seama de ce gafa face? semnatura apare automat la fiecare raspuns
mai bine o faceati atenta pe ea si atata.. repede sa criticam si sa aratam cu degetu´

edit ca uitai sa zic pe pe mine ma enerveaza persoanele care scriu 2-3 mesaje unde dupa altu, de parca e asa greu sa dai EDIT

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by louisea

pe pe mine ma enerveaza persoanele care scriu 2-3 mesaje unele dupa altu, de parca e asa greu sa dai EDIT [/font=Comic Sans MS]

------------------------

Subscriu. E prima oara cind fac si eu uz de bietul cuvintel abuzat pe DC.
Louisea, si pe mine ma enerveaza sa vad asa ceva, dar cred ca unii tin la estetica si nu vor sa vada propriile mesaje "reparate".
Asta in caz ca nu fac parte din actiunea "goana dupa puncte".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ma bag si eu in seama ... cu sau fara folos.

PAREREA MEA este ca atata timp cat butonul CAUTARE nu functioneaza in perioada cea mai fierbinte a zilei ... nu se vor stopa genul de subiecte INDIGO.

Au fost multe valuri pe forum in ultimul timp ... dar multe nu s-au rezolvat, nici kilometrii de semnatura, nici postarea la infinit a mesajelor scurte ... nici raspunsul pentru mai multi utilizatori in acelasi mesaj (ca de ... nu da bine) ci mai bine la fiecare separat, in cate un mesaj ... si nici macar STERGEREA EFECTIVA a mesajelor ne la locul lor. Domle' dupa ce-ti sterge moderatorul unul doua trei mesaje aiurea ... te gandesti de trei ori inainte de a mai scrie bazaconii.

Teodora D. daca tii neaparat - iti pot vinde un PONT de-al unei foste asa zise prietene - la "un citat pe zi" se faceau frate la puncte ... de s-a ales fata cu peste 300 de mesaje intr-un w/e pana sa atraga atentia vre-unui moderator ... cred ca s-a si scos sistemul de punctare acolo ... sau mai rau ... imi povestea cum statea noptiile cu cartea de bucate in fata si copia la retete pe forum. Mi-e rau, nu alta.

Deci - in concluzie - alte valuri ... probabil aceleasi rezolvari.

P.S. sustin si eu ideea "ca nuca in perete".

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

si ce-a facut colega ta cu punctele?
si-a cumparat vreo masina ,ceva?
in afara de faptul, ca iti poti pune titulatura si glow ce mai
poti face cu punctele?iti cumperi casa,teren,avion?
mare isterie cu punctele astea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Deci eu am inceput sa castig pariul. Asta e, sunteti invidioase ca ele are!

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

si ce-a facut colega ta cu punctele?

CIORBA -
ca altceva nu ai ce face.

NU ... era doar un fix al ei sa ajunga la stelele galbene.
Avea ea impresia vaga - ca daca va avea galbene nu o vor mai luat unele peste picior. Iaca i le-au luat ... se trezi fata cu rosii inapoi. of of .... măi măi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am deschis un subiect in care vorbeam de lipsa de bun simt a unora dintre forumiste si s-a ajuns la problemele tehnice ale forumului :) Acum, daca tot ati deschis discutia, daca al meu pui face febra si vreau sa va intreb ce sa-i dau si cautarea nu merge, cum sa nu scriu alt subiect, chit ca mai sint o suta pe aceeasi tema???? Sa astept seara sa mearga motorul de cautare, ca ziua il doare capul sau sa intru pe alt forum unde nu se supara nimeni sa mai raspunda o data la intrebari banale? Intreb si eu, nu dau cu parul!
CIt despre puncte, luminati-ma si pe mine, ce se face cu ele, de ce se zbate lumea sa le obtina???

Si acum, revenind la subiectul meu, Louisea, nu vad unde e rautatea fetelor cind sint indignate de cei care se lauda cu banii lor. Cind un om iti spune ca nu are bani de intretinere, rochie de mireasa, de medicamente sau de un carucior pentru copil si altul vine si ii spune (ca raspuns la problemele expuse!!!) ca i s-a stricat sistemul de incalzire al piscinei sau ca tu, draga, nu a mai gasit rochia de 7000 de euro pe care o vazuse pe Calea Victoriei, asta cum se cheama? Mirlanie, nesimtire, grobianism, rautate si prostie. A, plus refularea unor frustrari din copilarie (gen romanul ala care isi cumparase Audi in Spania). Tine de o minima educatie sa nu scoti capul pe geam sa urli la vecini citi bani ai-furati sau munciti. Cel putin eu una, asa sint, dar tie ti se pare rautate ca a fost taxata cea care spunea ca si-a luat rochie de mii de euro ca raspuns la "n-am avut bani de nunta si de rochie, mi-am pus doar un voal". La fel de bine cred ca esti de acordsi cu cele care spun ca pe ele nu le bate barbatul si sint niste fericite, ce, n-au dreptul sa se dea mari, doar au muncit pentru el! (sa ne intelegm, in contextul in care o fata se plinge de violenta din familia ei)

Mergi la inceput

Natasa - baga in google ceea ce cauti si specifica la cautare avansata ca vrei sa caute doar pe DC ... introduci site la una din casute.

Sanatate puiului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Nu, Natasa, este vorba de intrebarile gen "Cat costa o nastere la Polizu", "Cat mai costa o cezariana", "Copilul meu de 2 ani nu vorbeste", etc, care nu reprezinta nici o urgenta si nu cred, ca spagile la Polizu se schimba de la o zi la alta :) :) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

aha, Field_mouse, m-am lamurit. Mirona, mersi de pont, il mai auziem cindva, dar uitasem :)

Mergi la inceput