40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 8
polux spune:
Eu raspund pe masura ce citesc, ca sa nu uit tot. Asa ca acum revin.
Iulia, mai ce cavaler grijuliu ai.Vezi nu dezamagi copilul si nu face aia, nu face cealalta....
Nomi un gand bun de la mine, caci ai atata dragoste de viata in mesaje, incat omul uita de toate supararile.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
La multi ani Adeluta !!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa si cat mai repede langa mami.
Eu am venit sa va confirm ca sunt cuminte foc si devreme acasa, din lipsa de oportunitati, nu de alta. Vaiii, ce neserioasa sunt!
Am fost la prietena mea, am inghitit puncte fara numar si acu' am un sentiment de vinovatie si-mi promit mie insami ca nu mai fac. Mi-am facut un ceai anti-adipos "sa ma dreg".
Dana, nu prea stiu unde locuieste tatal ratacitor acum. Undeva intre mall si hala centrala, asa mi-a zis copilul. Ce arie restransa!
Am locuit cu totii la Iasi, in Nicolina II o perioada din motive de serviciu si ne-am intors in Galati din motive de divort. Long story !
Oricum, Iasiul ramane orasul meu adoptiv de suflet si cred ca nu e zi in care sa nu simt ca mi-e dor de Iasi, apropo de discutia aia de acu' cateva pagini cu locul caruia simti ca-i apartii...
Pup fetele, fug sa fac o baie si poate mai vin
ana_maria222 spune:
multumesc ca m-ati primit pe la voi....
si-mi cer scuze pt gafa!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
KUKI spune:
Buna dimineataaaaa....trezireaaaa.....
Nu va miroase a cafea proaspata ?
Nu stiu ce am, dar sunt in forma azi. Am dormit bine azi noapte, cu geamul deschis(ssssht...sa nu am ziceti). La un moment dat m-am trezit si mi s-a parut ca e cutremur. Si cum mie nu mi-e teama de cutremure mi-am zis "ei, a fost unul mic" si m-am culcat la loc. Da' de fapt cred ca n-a fost nici unul ca n-am auzit nimic la stiri.
Azi se profileaza o zi grea la birou, dar inca ne savuram cafeaua de dimineata si admiram pestii din acvariu. Asta e singurul moment care-mi place la serviciu. Mai tarziu incepe haosul.
Danna_36 spune:
Hai sa fiu si eu prima odata (chiar daca nu extra-matinala) si sa va fac cafeaua.Eu nu beau, dar o fac pt voi
Kuki, cred ti-e dor de Iasi. Si mie imi e dor de Brasov, unde am facut facultatea si de Bucuresti, unde am lucrat si implicit locuit cativa ani, iar cand eram la Bucuresti imi era dor de Iasi, de imi venea sa pup si asfaltul din gara Nicolina cand coboram din tren, in rarele vizite pe acasa...Chiar ieri, o forumista din Bucuresti a intrat pe topicul Iasului si a cerut informatii turistice, pt ca urmeaza sa vina pe aici. I-au raspuns fetele si am facut-o si eu, dar simteam ca nu ma mai pot opri, am scris un mesaj de cativa km si as mai fi scris...Ma intreb cum percepe Iasul o persoana care nu a locuit aici, un turist...Bine, stiu ca nu poate simti ce simtim noi, cei care il percepem cu sufletul...Cand eram studenta, din cei 70 de colegi de an doar 2 persoane mai erau din Moldova, o tipa din bacau si un baiat din Suceava si inafara de o alta colega ce avea bunicii in Vatra Dornei si o matusa in Iasi, nici unul nu vizitase Iasul si nici nu avea de gand,...parerea lor despre moldova in general era tare proasta. Am avut de infruntat o perioada grea la inceput, presarata cu rautati de tot felul si glume proaste despre moldoveni...In timp ne-am cunoscut si am aflat de ce vad ei lucrurile asa. La randul lor au priceput ca nu toti suntem la fel. Si ce i-am mai indoctrinat vorbindu-le despre Iasi! La sfarsitul anului 3 a trebuit sa ne alegem singuri locul de practica de vara, adica sa mergem care pe unde putem si sa aducem hartie cum ca am efectuat practica, ca facultatea nu avea bani sa ne tina pe toti o luna sa o facem impreuna. Am convins atunci cativa colegi sa vina la Iasi. Dupa o luna petrecuta aici isi schimbasera radical parerea, de fapt si-o formasera pe cea reala si scapasera de prejudecati...
Na, iar am scris mult si aiurea
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
craciunitza spune:
La multi ani, goodmomy24!
La multi ani, Adeluta! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai noroc.
VIVE LA FRANCE!
Dana, eu am avut 140kg dupa ce am nascut si incet-incet le-am dat jos, nu te stresa, nu trebuie sa poti ce pot ceilalti, mergi in ritmul tau si va fi bine.
Viorela, aceeasi senzatie am si eu in dimineata asta, ca vreau ceva ce nu am si simt niste goluri prin stomac, sper sa-mi treaca, si mie si tie :)
lu, si tu esti divortata?
KUKI, n-a fost cutremur, da' tare mi-e ca vine unul marisor, ca iar ma bantuie undele.
Maine ducem copiii la Cluj, la tatal lor. Si ne revedem in septembrie
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele
craciunitza spune:
Da, am avut probleme mari cu a doua sarcina, incepand cu luna a 3-a m-am ingrasat cate 8-10 kg/luna, am avut niste dereglari neasteptate. Bine ca a trecut!
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele
cius22 spune:
Fetele,
am intrat scurt de tot,sa va spun ca ma gandesc la voi si in fiecare dimineata,inainte sa ma apuc de invatat,imi iau "cafeaua virtuala" cu voi,citesc tot,dar mi-e greu sa raspund...Acum urez LA MULTI ANI,SARBATORITELOR!(Adelutza,Goodmommy...mai sunt si altii?) si tin pumnii celor care se lasa de fumat si celor care slabesc!
Va pupicesc pe toate!
nematics spune:
Adeluta, goodmomy24, la multi ani si din partea mea!
Lu, Chatonel si celelalte frantuzoaice - vive la France! Si week-end placut la toata lumea!
Si eu m-am lasat de fumat acum 2 saptamini - da' e drept ca ma apucasem in decembrie si tot atit de drept e ca ajunsesem la un pachet/zi!