40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 9
KUKI spune:
La multi ani fericiti, goodmomy24 !!!
Simona, aminteste-mi ce inveti ca zau ca mi se invart toate-n cap, nu mai stiu care si cum. Oricum, spor la invatat, sa scapi repede si cu succes de examen sau ce-o fi ala.
Craciunitzo, cum stai tu fara baieti atata vreme? Mie aseara mi se parea casa pustie. L-as fi sunat, dar m-am gandit sa-mi mai pun o frana sentimentelor, sa-l las sa se bucure de clipele cu tatal lui, si asa destul de rare.
Nu stiu cine intreba de planuri de vacanta. Cred ca saptamana viitoare am sa plec cateva zile la munte. Inca mai fac planuri, sper sa-mi iasa.
Ana_maria, despre ce gafa vorbesti ? Gata, esti de-a noastra, ce e aia gafa?
Nomi, nu ne-ai mai spus ce face...cum il cheama...ceva cu C...motanul "scarpinici".
Si apropo de motani, Craciunitza, tu chiar te induri sa dai minunile alea de pisoi mititei ? E drept ca si cu 4 pisici n-o fi usor, dar tare-s dragalasi, nu m-as indura sa-i dau.
Roxane spune:
La multi ani! sarbatoritelor si un weekend minunat va doresc la toate fetele tinerelele
Craciunitzo, vb serios..simti tu ca ar venii oarece cutremur?
Pana la ora asta am fumat o tigare jumate...cred ca in wk o sa ma destrabalez..daca o fac sa ma certati luni si sa ma trageti de urechi.
Porumbel30 spune:
functioneaza PC-ul ! Sotiorul meu " s-a indurat de mine " si a "luat culcutorul la intrebari " ca sa afle de ce nu ma asculta si...gata !
Ma duc sa citesc ce s-a mai intamplat pana acum si revin !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
ana_maria222 spune:
Kuki...gafa mare....am pomenit de "cartofi feirti fara sare" in clubul celor care s-au hotarat sa tina cura!!!
La multi ani sarbatoritelor!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
gabibarta spune:
Porumbel, welcome back!
Cum e pe la voi situatia, tot tensionata?
Unde stai in Israel?
Roxane spune:
aaa...Nematics..te rooog..da la fata instructiuni cum sa reusesc sa ma las..cum ai facut tu..te rooooog.
nematics spune:
quote:
Originally posted by Roxane
aaa...Nematics..te rooog..da la fata instructiuni cum sa reusesc sa ma las..cum ai facut tu..te rooooog.
mamica Roxana cu Carla capritza
Roxa, pai mi-am zis gata! de atunci doar una am mai pipat cu Lu pe plaja aku o saptamina sa vad cum is alea frantuzesti. Cred ca si din respect pentru fimiu, care a fost dezamagit sa ma vada ca m-am luat de fumat...
noemi marian spune:
Dragelor,bine v-am gasit!Din nou.
Liliana,sa-ti traiasca odorul!Si La Multi Ani!Felicitari pt job.Bine-am tinut minte,nu?
La fel si tie Goodmomy..
Sint,in continuare rupta de oboseala,dar sper sa recuperez somnul lipsa.
Ieri,cind a venit al meu acasa,m-a intrebat ce fac.Stateam nemiscata in pat si priveam in gol.A fost picatura care a facut sa se reverse paharul.Am inceput sa pling ca un copil,disperata si nenorocita.Drept pt care m-a lasat sa dorm o jumatate de ora.Daca n-o facea cred ca spargeam ceva!Stie el ca n-are cu cine cind sint obosita.Nu sint eu tot timpul vesela,dar si daca-s nervoasa sau trista imi trece repede.Nu suport starile astea si-atunci fac tot posibilul sa le'salt'.
Danna,am aflat de la un colaborator ca exista un producator de tobogane gonflabile in Oradea.Mi-a spus si de un site:gonflabile.ro,unde intri si afli tot felul de detalii.El a cumparat unul mare pe care l-a instalat la un strand.L-a costat 8000eu.Zicea ca sint tot felul de modele.Poate ca-ti foloseste informatia.Si multumesc de aprecieri.Ma laudati cam mult si mi se urca la cap. Si-atunci ce-o sa faceti? Ha?
Kuki,spune-ne tu noua,pe bune,pe cite zile inainte ti-ai papat punctele? Lasa ca recuperezi tu tot ce-ai 'pierdut'.
Ghiompirica e bine acum.In schimb e cocosul curtii si se incaiera cu toti.In consecinta e plin de rani si zgirieturi pe tot corpul.Cred ca mai degraba ia bataie decit da.Il cheama cum il cheama,nu?Reprezentativ pt el.
Craciunitza,m-ai lasat muta.(la faza cu kg)Chiar nu stiu ce sa spun.Numai atit:
Iuliana,cred ca ne vom ocoli.......... ala nu zice altceva decit data de 20.Sper ca se vor revolta si ceilalti colegi si vom cistiga ceva zile.
Simona,spor la studiu.Cit mai tre' sa tragi?Ca ,mie una, mi se pare ca tragi demult.
Porumbel,cum e situatia la voi?Recunosc ca eu m-am cam speriat aseara cind am vazut stirile.Voi sinteti intr-o zona sigura?
Ana-Maria,nu s-a suparat nimeni pe tine.Stai linistita,umorul nostru ,cred ca e mai altfel.De aia sintem o gasca asa faina.
Kim,cum stai cu AMR-ul?Mai ai putin si gata!
Viorela,greu te mai citeste omu'.Ce bine ca n-ai plecat de tot.Iti urez spor la treaba si mai da o geana pe la noi.
Despre Iasi,numai cu dragoste.Am stat acolo o luna in adolescenta si m-am indragostit iremediabil.Mi-a placut ca este un oras in care poti respira,nu te-apasa nik.E asa de aerisit si calm.E unul din putinele orase in care m-as muta....IERI.Sau poate acum nu mai seamana deloc cu orasul adolescentei mele.
Va tzuc si va doresc we cit mai placut,Nomi
Carmi spune:
Buna la fete si multi ani sarbatoritelor de astazi !
Liliana, felicitari pt. job !
Noi azi implinim 3 ani de casatorie si sarbatorim acasa, in familie.
N-am chef de iesit cu bb asa de mic prin carciumi. E si vremea capricioasa, cu mult vant.
Va doresc la toate un weekend frumos !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video