40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxane spune:
aaa...am uitat sa spun..azi pana la ora asta am "tras" doua tigaruse . Ce ma fac, cum sa reusesc sa NU deloc?
craciunitza spune:
Ce copil posesiv ai :)
Ai mei nu au niciodata semnal la telefon, cand pleaca. Si daca-i prind, din greseala, vorbesc cu multe pauze. Cred ca abia asteapta sa scape de mine :)))
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele
gabibarta spune:
Roxane, daca nu ai tigari la indemana, nu incerci sa te convingi singura ca ti-e lene sa mergi sa cumperi???
ana_maria222 spune:
roxane..si eu incerc sa ma las...de alalteri seara nu am fumat deloc....cel mai greu imi e seara ...atunci am un chef de mor....dar rezist ....
p.s. si nu tin tigari la indemana...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
lu.more spune:
Bine ai venit, copilu’, ia si invata de la noi!
Bine ati venit, mama Colombinei! Sa mai veniti, face placere!
KUKI, eu zic ca e bine ca se gandeste la tine baiatul tau si ca-ti poarte de grija, doar sa nu dea in „patima exagerarii”, ca devine posesiv, cum spune Craciunita. Si nu e bine (am cunoscut eu din astia...)
A mea se gandeste la mine... cand ii aduc eu aminte...
Bubulina mea pleaca in Romania maine. Mi-e dor de ea, de luni n-am mai vazut-o si parca a trecut o luna.
Acum a sosit deja acasa, m-a sunat sa-mi spuna ca a fost bine si ca ar mai fi vrut sa stea... Ea acasa, eu aici. O sa ne vedem diseara 2-3 ore. Pleaca la tatal ei (+ la bunica din partea tatalui) si se intoarce pe 19 august. Iar pe 21 pleaca din nou pentru o saptamana, in alta tabara. Calculati voi cate zile stam impreuna in vacanta asta...
Craciunita, n-am timp sa continui jurnalul... nu e suficient sa am ceva de spus, imi mai trebuie timp ca sa astern pe hartie. Timp, nu cate 10 minute furate pe ici-pe colo. Timp si stare de spirit. Dar promit sa continui in curand (multumesc).
Nu mai stiu.
Mik, vacanta placuta, odihneste-te mult si bine!
Gata, ma-ntorc la situatiile mele (saptamana viitoare seful meu e in concediu, si sa vedeti voi ce-o sa mai trag chiulul!)
Pe mai incolo
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
Ana-Maria,stai pe-aproape c-aci ii distractie nu gluma!Si bine-ai venit!
Fetelor,am avut o zi infernala! Mi s-a stricat imprimanta la lucru si mai aveam de listat un halom de documente!Am simtit cum imi fuge pamintul de sub picioare.Intr-un final am rezolvit-o,cu mari emotii insa.
Craciunitza,n-avem copii,dar lucram la pb,in sensul ca vrem sa adoptam.De-aia tot santierim si mesterim in casa asta a noastra.Poti sa ma intrebi linistita pe tema asta tot ce doresti ca nu ma supar.Cit despre umor....Daca nu-l aveam sa stii,o spun cu mina pe inima,eu nu as fi supravietuit.La ce necazuri am avut noi cred c-o luam razna fara drept de apel.M-a scapat risul meu.Si al lui.
Kuki,ai un prunc pe cinste!Sa-ti creasca mare si bun in continuare.Si zic si io ca Mik:citeste.Imi lipseste citeodata asa de tare incit ma iau si-mi bag nasul intre carti macar mirosul sa-l simt.
Kim,ai dreptate, a fost cumplita faza.Asta in conditiile in care el si-a pus diagnosticul citind o carte!I-a trecut de diagnosticari dupa ce una din nepotelele noastre a avut cancer.Si merge de-atunci si la medic fara sa cricneasca.I-au trecut ipohondriile sotiorului meu.N-am muscat-o insa, niciodata, cu un dr.Mie mi s-a spus,dupa ce-am avut hepatita B asa:'Acum esti bine,dar sa stii ca era sa mori.Sa stii ca esti bine.'Doamne ajuta!
Liliana,ce se-afuma nu se strica!
Gabi,io zic asa:bine ca scapi!Ai niste copii super faini care merita o atmosfera frumoasa.Si tu ai nevoie de liniste sa-ti vezi de viata ta.Iti urez sa ai parte de ea!Si de multe bucurii.
Carmi e primul concediu cu BB?Sau n-am retiunut eu bine?Va fi fain!Abia astept sa ne povestesti.
Fetelor cu fumatul.Rezistati!Io va tin pumnii sa reusiti cit mai repede si fara pb.
Ma duc sa pap,ca sint lihnita!Daca mai apuc mai vin.Nomi
Danna_36 spune:
Mik, LA MULTI ANI! si concediu placut! Vii si pe la Iasi?
Ieri am scris iar pe aici si mi s-a blocat computatoru', ocazie cu care am pierdut iar mesajul. Poate pt ca ii spuneam Anei (Ana-maria222) ca pt a citi topicul nostru la varsta ei are nevoie de acordul parintilor (stiti voi, AP, ca la televizor)...
Sau pentru ca ii faceam declaratii de dragoste lui Nomi, pentru ca scrie asa de frumos, spontan si vesel, de-ti vine sa o iei in brate si s-o tzuci?
Sau pentru ca am recunoscut cu nesimtire ca eu nu pot face cura de slabire in grup...nu reusesc decat sa ma fac de ras in public. Asa ca mai bine tac si fac. Sau nu fac, dar macar stiu numai eu. Stiu cum fubctioneaza terapiile de grup, dar mie nu imi iese. Am incercat odata la un subiect de la "femina" si degeaba...mai bine nu mai intram...
kim, tare mi-e frica si mie de boala aia, am eu niste motive, false sper, dar nici la doctor nu ma duc. Nu ma intrebati de ce.
Gabi, esti cu siguranta pe drumul cel bun, emani incredere si siguranta...
Lu, asa e vacanta Ancai in fiecare an, sau tura asta e mai "bogata"?
Roxane, daca ti-e asa de greu sa renunti cu totul, ia-o mai moale. Fa-ti si tu un "punctaj" cum au fetele cu dieta. Imagineaza-ti ca ai voie sa fumezi 10 puncte/zi si o tigara are 5 puncte...Cum zicea si Kuki (sau Craciunitza??), e mai usor cand dispare interdictia totala. Deci ai voie sa fumezi, dar ai grija sa nu depasesti cele 10 puncte...
Carmi, in Sicilia? Trebuie sa fie asa de frumos...
Kuki, se pare ca ati inversat rolurile, el e parintele, tu copilul...Oricum, eu zic ca esti norocoasa, norocoasa rau (adica bine)...Si zici ca vine la Iasi? Vom fi concitadini o vreme va sa zica... Prin ce zona a Iasului va locui? A
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
Carmi spune:
Noemi, nu e primul concediu cu bb, de Paste am fost in Romania, da e prima data la mare cu el. Abia astept !
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
viorela hoff spune:
fetele va pup chiar daca vin mai rar pe aici!
noi ne mutam acum si saptamanile astea cred ca voi veni pe apucate!
mi s-a facut dor de voi, brusc si dintr-odata, poate ca imi doresc si eu ceva ce nu pot avea, sau poate ca pur si simplu e varsta.
va pupicesc
Vio
polux spune:
Buna sa va fie inima fetele mele dragi.
Iulia dar matinala ai fost azi. Stiu ca ai dus una bucata copil di dotare la gara, dar eu m-as fi bagat repede din nou in pat. La multi ani pentru prietena ta.
Si la multi ani copilei mele Adeluta, care azi face doi anisori si e departe tare de mami, si inca refuza sa vorbeasca cu ea,mama, niu,niu.Am lacrimi in ochi cand scriu randurile acestea, dar trec eu si peste departarea sata cat de curand.
Am uitat sa va spun ca trebuie sa dau sampanie si din motive de luat interviurile (mama cate au mai fost) pentru o pozitie mai buna.Din pacate numai cu mai multi bani, nu si mai putina munca.lol, ce pretentii am.
Gabita asta e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci, sa te gandesti la avantajele de a fi singura, si sunt destule.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi