40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micutza spune:

Buna dimineata fetelor!
Gabi..imi pare rau si mie prin ce treci.. bine ccc ca copiii sunt linistiti si nu trebuie sa-ti faci griji si din cauza lor. Lasa-l sa se duca la muma-sa..daca nu poate fara ea...
Sunt alaturi de toate fetele care vor sa se lase de fumat.. stiu ca e greu si ca ispita e mare.. dupa 2 ani si mai bine inca tot mai am momente cand as trage o tigara dar mi-e teama ca dupa una vine inca una si asa mai departe.
Unde mergeti in concedii anul acesta??

pupici, micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Va spun si eu buna dimineata !
Micutza, stai cuminte si nu ´trage´ nici o tigara, ca va urma si a doua, si a treia, s.a.m.d...
In concediu? Noi mergem in Sicilia, la mare, ca in fiecare an. Cred ca de data asta va fi si mai distractiv, ca mergem cu bb, iar acolo mai sunt vreo 4 de varste apropiate...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by Mik

Poissons et fruits de mer Birgorneaux g 140 2,5
Poissons et fruits de mer Coques g 200 1
Poissons et fruits de mer Coquilles Saint Jacques u 3 à 4 1
Poissons et fruits de mer Crabe g 120 2
Poissons et fruits de mer Crevettes (toutes sortes) g 250 2
Poissons et fruits de mer Gambas g 120 2
Poissons et fruits de mer Grenouilles (cuisses de) g 120 1,5
Poissons et fruits de mer Homard g 120 2
Poissons et fruits de mer Huîtres u 6 1
(punctele sunt calculate in functie de grame sau de unitati/bucati).

UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuups! Care va sa zica, cockteil din ala amestecatu' face toate punctele mele dintr-o zi.

Buna-dimineata si de la mine.
KUKI, cat sta copilu' plecat si cum rezisti? Si ai mei pleaca

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

poate zic o prostie, dar poisson nu e otrava??? Stiam io ca ceva nu-i in regula cu fructele de mare...
Viitorul ex mi-a cerut de cateva ori sa-i gatesc asa ceva, bleah... bine ca scap si de asta, si de facut ciorba de burta!!!!
Deja ma gandesc la avantajele vietii de single:))) si visez:)))
In rest io-s bine, nu ma mai doare pielea unde m-am prajit, ci ma mananca ingrozitor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Gabi, poisson in franceza inseamna peste, in engleza poison inseamna otrava :)
Da' ce sot pretentios ai avut, mama-sa nu stie sa gateasca fructe de mare si ciorba de burta?

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

nu gateste nimic dragul de el...de aia s-a insurat:)
Deci stiam io bine de poison, doar ca am incurcat dictionarele:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

any hardfeelings here???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunito, copilul meu se intoarce duminica si deja ne-am sunat de 6-7 ori de azi dimineata. Mie deja mi-e dor, el isi mai aduce aminte sa-mi mai dea niste sfaturi si ma mai suna...ca sa incui usa de doua ori si sus si jos, sa nu las geamurile deschise cand plec de acasa, sa nu dorm cu geamurile deschise ca sa nu intre cineva (stam la etajul 1, nu e nici un pericol, dar...) si tot asa. Si seara cand ajung acasa cica sa-l sun sa stea si el linistit.
Nu mai zic ca n-am voie sa umblu pe strazi de nebuna dupa ce se intuneca. Nici cand eram la mama fata (mare) nu eram pazita asa cu strasnicie. Da' pe mine ma maguleste grija asta a lui, dragul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

He, he..Kuki..zici ca n-are cine sa aiba grija de tine? hm! uite ca ai baiat mare care-ti duce grija..fericit-o
Chiar asa...sa ai grija..sa nu...sa nu...sa nu..si mai ales sa nu aduci persoane straine in casa

Mergi la inceput

Kuki, asta mai zic si eu bodyguard!!!!!

Mergi la inceput