40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ca la scoala, citesc, inchid ochii si repet numele fiecareia si ce trebuie sa raspund, daca uit pe careva reiau cititul, ia sa vedem ce-am retinut, extemporal:
Noemi, tu si cand povestesti faze urate ai umor Acum vine una din intrebarile pentru care mi-am cerut scuze de cand am intrat in grup: ai copii? Uite-asa, ma gandesc ca e o atmosfera tare faina la voi acasa si ce bine s-ar simti un copilut acolo. Daca ai, sa-ti traiasca! Daca nu, sa va dea Dumnezeu macar unul.
Gabi, ce trebuia sa-i raspund lui Gabi? Sigur era ceva important, ca era a doua in ganduri. Asa, de viitorul fost sot, da-l incolo, decat sa-ti stea ca un ghimpe in ochi mai bine ca s-a dus la maica-sa, daca ati ajuns aici ce mai conteaza ca nu sta seara acasa? Cred c-a facut el altele si mai grave, nu te mai supara pentru ceva ce nu va mai face parte din viata ta.
Kim22, ce constiincioasa esti! Nu mi-am mai facut analizele de vreo 5 ani. De ce le faci asa des, de curiozitate sau de teama?
cius22, ce inseamna 22 de la numele tau/vostru? Episoadele astea de slabit/ingrasat slabesc inima, ai grija.
polux, toate soacrele-s la fel, relax.
Mik, ma bucur ca ai avut o zi frumoasa!
lu, fa cumva si scrie, in jurnal, scrie, pls!
KUKI, si eu tot cu inghetata am comis-o da' nu-mi pare rau. Cate puncte au fructele de mare, fierte si goale?
ana-maria222, ce sa zic? Nu-i frumos sa ne vanturi cartofi prajiti pe la nas cand discutam de cure de slabire, cred c-ai gresit grupul.

Gata, ce nota primesc?

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

craciunitza imi cer scuze...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Craciunitza..noi facem aceste controale anuale..pt ca asa este normal..si ..deformare profesioanala...de absolventi de medicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitzo, draga...m-ai prins cu lectia neinvatata. Iaca, nu stiu cate puncte au fructele de mare. Da' promit sa aflu.

Gata, plec la nani, maine ma scol cu noaptea-n cap sa duc copilu' la gara. Pleaca la Iasi la tatal ratacitor. Deci raman singura acasa. Organizez concurs de idei de dezmat si destrabalare, sau macar rasfat, ca pe mine nu ma duce capul la nimic. Ia sa vedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Craciunitzo, draga...m-ai prins cu lectia neinvatata. Iaca, nu stiu cate puncte au fructele de mare. Da' promit sa aflu.

Gata, plec la nani, maine ma scol cu noaptea-n cap sa duc copilu' la gara. Pleaca la Iasi la tatal ratacitor. Deci raman singura acasa. Organizez concurs de idei de dezmat si destrabalare, sau macar rasfat, ca pe mine nu ma duce capul la nimic. Ia sa vedem !

Iulia

eu m-as rasfatza/destrabala cu niste cartofi prajiiiiitttiiii cine mai aduce vorba de ei pe-aici are de furca cu mine!!!

Mergi la inceput

nematics..

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna seara, lume-lume.

Cum am promis, am revenit.

Craciunitza, uite iti raspund in locul lui Kuki, depinde de fructele de mare :
Poissons et fruits de mer Birgorneaux g 140 2,5
Poissons et fruits de mer Coques g 200 1
Poissons et fruits de mer Coquilles Saint Jacques u 3 à 4 1
Poissons et fruits de mer Crabe g 120 2
Poissons et fruits de mer Crevettes (toutes sortes) g 250 2
Poissons et fruits de mer Gambas g 120 2
Poissons et fruits de mer Grenouilles (cuisses de) g 120 1,5
Poissons et fruits de mer Homard g 120 2
Poissons et fruits de mer Huîtres u 6 1
(punctele sunt calculate in functie de grame sau de unitati/bucati).

Kuki, eu m-as dezmata stind in casa si citind. (asta imi lipseste mie cel mai mult).

Ana-Maria, esti tu tinara si slaba, da' nu minca mama bazaconii cu suc racoritor dulce. Te ingrasi la sigur.

Va pup pe toate toate si va urez saptamini usoare si fara incidente.
Eu dispar din circulatie cam 3 saptamini, plec vineri, stam ceva mai mult de 2 sapatmini si apoi vine mama la noi.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Staaai! Nu pleca inca, Mik!! Vreau sa-ti spun si eu "La multi ani!", fericire, bucurii si tot ce-ti doresti!

Ufff.. Abia ce mi-a plecat sefa in concediu pentru cateva zile, sefu' al mare tocmai a iesit si el pe usa, asa ca azi imi fac de cap
Si am inceput prin a citi din urma ce ati mai scris de cand nu am mai reusit sa mai vin si eu la povesti. Tare mi-e drag de voi ca scrieti cu "pofta", insa acum am mult de recuperat, asa ca nu o sa apuc decat sa ma bag si eu putin in seama.

Kim, ma bucur sincer ca e totul bine! Si crede-ma ca stiu, am trecut si eu la un moment dat prin ceva oarecum similar, cand un doctor renumit mi-a recomandat sa ma astept la ce poate si mai rau. Brrr, bine ca a trecut totul!

Fac si eu galerie la fetele hotarate sa se lase de fumat! Va tine pumnii o fosta fumatoare serioasa- 2 pachete/zi- care de 4 ani se considera "nefumatoare" (o tigara/an nu se pune, nu-i asa? ).

ca am treaba la citit

Laura

Mergi la inceput

Mik...nu mi-ai vazut pozele??? Tanara da dar slaba bai!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata

Va rog sa remarcati ora matinala la care am facut cafeaua/ceaiul de tei si sa notati ca pana la aceasta ora deja am fost si la gara, am plimbat si cainele si am consumat si vreo 8-9 puncte din necesarul zilnic (paine cu salam) Si nu de alta, dar azi e ziua prietenei mele si sigur ma scap la tort+sampania aferenta.
Offf, puneti-ma la colt pe coji de nuca, luati-ma de urechi, pedepsiti-ma, faceti-mi orice, dar nu ma mai lasati sa pacatuiesc !!!

Acum plec la serviciu, unde e un dilaila de ti-e mai mare dragul sa muncesti. Sefa e in concediu

Mergi la inceput