40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor....40 cu - inseamna ca ma pot baga si eu in seama nu??? ca tot va citesc...

un suc racoritor de la mine!!!!!!! si snitzel cu cartofi prajiti!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna fetele,

Gabi- si io-s aici daca ai nevoie,da' vaz ca esti tare pe pozitie...Am trecut si io printr-un divort si acu' po'sa spun cu mana pe inima ca a fost cea mai inspirata miscare din viata mea...Multe si bune s-au intamplat de atunci.Tine-te tare!(si sa fie un divort civilizat iti doresc)

Roxane- si daca ajungi sa le reduci drastic,sa fumezi macar ca Lu si tot e mai bine decat un pachet.Succes! Tin pumnii.

Noa, io am inceput sa intru in criza de timp cu invatatu'...ma plaaang,da' nu fac nika constructiv...oi vedea io ce si cum

Vaz ca bate un "vanticel" de cure de slabire...apoiu,io-s experta...ca deja de fo 6 ani sunt intr-o cura continua...ca slabesc si ma ingras,asta-i altceva...da' recordu'ramane 30 kile date jos in 8 luni...apoi a venit BB si am pus o parte la loc...acu' am dat jos 12 si mai am fo 8-10(cu daneza,n-am dat decat vreo 2 juma in 2 sapt).Da's mandra tare ca am inceput sa incap din nou in unele haine,da' mai am...

Frumos din partea Ioanei ca a pus-o pe mama sa ne scrie...fata de gashca!(si ea si mama!)

Noa,pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

inca odata va multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Daaaa, frumos din partea Ioanei sa ne anunte si mai ales a mamei ei.

Eu am bantuit prin oras pana acum dupa cadou pentru prietena mea. Si acum am ajuns rupta de foame. Azi n-am papat decat vreo 6 puncte dimineata si acum ierburi de tot felul care au 0 puncte. Oare sa bag o ciocolata ca sa stau linistita ca am consumat toate punctele pe ziua de azi? Zic si eu...

Gabita, draga, io-s pretutindeni, asa ca unde ma prinzi, sunt numa buna de oferit un umar pe care sa plangi. Da' dupa cum "te simt" eu, esti tare, nu genul plangacios, ca mine. Eu am plans luni in sir de nu mai aveam nici lacrimi, zombie eram, ma mir ca nu m-au dat afara si de la serviciu in perioada aia. Acum stand si privind in urma...la cum eram atunci si cat de calma si linistita si impacata sunt acum, stau si ma intreb de ce naiba n-am facut-o mai devreme? Am pierdut cativa ani din viata intr-un compromis.

Si dupa cum vad, mai sunt printre noi fete cu capitole inchise in viata. Nu e nici o tragedie, dimpotriva.
Chiar si ana_maria222 cea mica care trage cu ochiu' la oamenii mari, a avut povestea ei incheiata cu succes, dupa cum reiese din semnatura.

Ma duc sa calc. Da' mai vin, ca tare-mi place de voi toate.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iulia, felicitari! Pt. mine ar fi mai mortal sa calc rufe decat sa divortez:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare..asa repejor..ca ma treaba..sa va multumesc pt gindurile bune...
Craciunitza..cum mi-a venit ideea cu cancerul? Eu o data pe an ma duc la ex din cap pin'n picioare..cu analize cu tot. Apoi merg si la gineco pt Papa Nicolau si restul. la fiecare examen medical aici este obligatoriu ..controlul sinului..si uite asa..mi-au descoperit acest nodul...nedureros...
Mik ..La citi mai multi ani!!!...si aia fericiti!
Nomei...nasoala faza cu leucemia..acum 3 ani...in concediul din Ro...pe baza analizelor..undr mi-a spus simplu..ai leucemie sau HIV!!! Evident ca nu am avut nici una nici alta..dar ne-a stricat vacanta!
Cius bafta la slabit! Eu am reusit!
Carmi...bafta si tie sa te lasi de fumat..Cind ma intorc din Ro..si eu si sotu' din dotare ne lasam de acest sport..Am zis!
Gabi..imi pare rau ...putere sa trece cit mai usor prin aceasta experiente nedorita...
Lu.more....si restul ..ma grabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetele.
La multi ani si din partea mea Mik, si tot ce-ti doresti. Un pic mai tarziu, ca de vine urarea de peste ocean, dar din toata inima.
Gabita imi pare rau ca treci prin asta acum, dar din cate inteleg e mai bine linistita si singura decat cu barbat si stresata. Hai capul sus, si nu uita ca suntem aici.Si in ce priveste soacra...nu ma provocati ca scot niste perle . Eu am avut cea mai mare cearta cu ea in ziua in care ne-am intors din Romania, si de atunci, nu mai vreau sa aud de ea.Si nu am sa mai calc la ea in casa niciodata.
Hehehe Porumbel voiajor, uite asa afla omul cum te cheama.De la mama ta. Ma ce mi-ar place sa am si eu o mama care stie sa umble pe calculator.
Nomi asa deci fomista de mica si cu plamani buni. De asta ii afumi acum?
Ana Maria si daca ne citesti de ce nu scri si matale din cand in cand, ca nu mancam pe nimeni, suntem fete de gasca.Bine ai venit.
Iulia, hai ca dau eu o cicalata, sa sa stai linistita cu punctele. Si vorba lui Gabita ce este acela calcat?Hai la america, caci astea habar nu au de asa ceva.
Olivia am vazut ce ai scris. Am sa-ti reamintesc...ca sa nu uiti, ca te lasi de fumat cand va intoarceti din Romania.
Asa a spus si al meu sot, ca atunci cand o aduce pe a mica se lasa de fumat, acum ca se apropie momentul spune, ca a spus "poate se lasa".
Fetele ce se mai aude cu escapada la Chicago, caci sotul imi face capul calendar, cand vin fetele.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da,da..sa-mi aduci aminte Liliana! Hi,hi..si eu de cite ori aud de calcat..ma gindesc..ce-i aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Craciunitza, ERA supa de peste, iar mie, una, mi se pare delicioasa.
Pestele este pasat in supa, de aceea are un aspect mai gros si culoarea aia de care zici.
Bucatele de paine de care spui sunt crutoane (cu usturoi de obicei), pe care trebuie sa le ungi cu "rouille" (trebuie sa fi primit si din aceeea, in alt bol). Rouille: un sos - maioneza cu usturoi si alte condimente. Crutoanele de paine unse se pun in supa fierbinte (se inmoaie in ceteva minute).
Branza rasa (gruyère de obicei) se pune in farfurie. Se topeste in supa fierbinte.

Ouch!
Poate data viitoare... bine c-am aflat ca era consumabila, eram sigura c-au facut-o special, sa rada de mine

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Vin fetele, vin...uite io de-aia m-am apucat de calcat sa nu vin cu tricourile asa mototolite la Chicago, ca nu se cuvine.

Cu punctele am rezolvat-o. M-am infipt intr-o cutie de inghetata si cu asta basta ! Offf

Mergi la inceput