40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 22
kim222 spune:
Liliana ba..m-ai prins! Sint acasa ..bagajele la usa..si asteptarea asta..mai avem 4 ore pina plecam la aeroport..si nu avem stare..sotu este ca un leu in cusca..iar eu m-am gindit ca tot pe net ..trece timpul cel mai repede!
Lu.more....ce frumos!
Eu..sint din categoria nebunilor..care cred ca inca se mai poate face cev ain Ro...asa ca noi am hotarit..in 8 luni..ne repatriem!!!! Sa nu ma faceti nebuna!...au facut-o deja altii ...
cicina spune:
Lu nu ma refeream la intoarcerea acasa, nici eu n-as mai putea trai acolo, ci "pribegia" simbolic vorbind prin Europa. Eu tare te-as insoti pri Africa, nu de boli, de insecte mi-e frica mie ci de parsivitatea oamenilor de care nu te poti apara mereu.
cicina
cicina spune:
Kim, eu sant prima care-ti spun ca esti, pt ca si eu m-am repatriat acum trei ani, n-am rezistat mai mult de 6 luni si iata-ma iar pe aici.
cicina
kim222 spune:
Asa o fi..dar trebuie sa incercam..noi deja sintem cetateni americani..ne putem intoarce oricind..daca ceva nu merge bine..Acasa este acolo unde iti este inima..nu vreau decit o viata decenta...alaturi de familie si prieteni 9si la acest capitol ma pot lauda ca-s tareeee bogata!). Vreau hrana pentru suflet si timp petrecut cu copilul meu..si refuz sa mai traiesc intr-o societate de robotei!Si nu pt ca vreau sa ma justific..dar sint deja in patura mijlocie dupa doar 6 ani..lucram in cercetare (microbiologie)..pt ca ne-au fost recunoscute diplomele din Ro!
Lulu..i-am citit mesajul tau sotului meu (care vrea sa ma convinga sa ne mutam la munte in Ro..intr-un loc..numit Rucar)..si ti-a transmis...sa lasi nr de telefon..in caz ca vom divorta!
Gizz..ce libarita am!
nematics spune:
Lu.more, eu te inteleg foarte bine si fiind in cunostinta de cauza!
Pot spune ca pe mine saptamina de stat pe Coasta de Azur, naveta Nisa-Sofia, aglomeratia urbana si de masini si multe altele m-au obosit mai rau decit o luna si jumatate de Bucuresti, fara nici o exagerare, si exact din motivele pe care le spui tu. Cred ca am facut un soc sa revad locurile in care am stat acum mai bine de zece ani cit de mult s-au schimbat.
Nu stiu daca Africa de Sud este o solutie. Mai sunt si alte locuri unde ai putea face acelasi lucru - Guatemala, Mexic de exemplu, cred ca ar fi mai putin riscant. Iti vei hrani sufletul ingrijind si luminind copii fara speranta dar nu stiu daca vei reusi sa-ti asiguri tie in primul rind mijloacele necesare de trai, o asistenta medicala de calitate, o educatie de calitate pentru fata ta - ar trebui in primul rind sa te gindesti la ea, nu cred ca scoala prin corespondenta este o solutie de calitate.
Eh, poate e si caldura de vina - asteapta sa se racoreasca si poate vei vedea lucrurile/locurile altfel.
Cit despre mine - spatele imi merge excelent si deja se vede o mare diferenta de la extensiile de coloana care mi-au decompresat nervul care durea. Si ma pot ridica de pe canapea fara sa ma mai sprijin cu mina, cum incepusem s-o fac din cauza durerii.
Asa ca inca odata va recomand calduros (cred ca o sa pun asta la semnatura!!!): - fetelor, nu neglijati gimnastica!!!!!!!!!!!!!!!!
nematics spune:
Kim,
eu zic sa te bagi undeva pina iti trece!!!!
sau sa cauti un loc mai linistit in State!
uuuufffff
uuufff
ai uitat ca pe-aici in afara de coruptie care macina totul mai e si o lege de aur: sa moara si capra vecinului?
Nema
kim222 spune:
Iulia..nu trece..ca tine de 6 ani! Noi nu am dorit niciodata sa emigram..am avut un impas....moartea mamei ..si din revolta am aplicat la loteria vizelor..si am cistigat..deci noi am stiut din prima zi ca este doar ceva temporar! Iar din California..eu nu plec!
nematics spune:
quote:
Originally posted by kim222
Iulia..nu trece..ca tine de 6 ani! Noi nu am dorit niciodata sa emigram..am avut un impas....moartea mamei ..si din revolta am aplicat la loteria vizelor..si am cistigat..deci noi am stiut din prima zi ca este doar ceva temporar! Iar din California..eu nu plec!
mey - io-s iuliana - cred ca cu mine vorbeai, da' nu-i bai, ca suntem pe-aici si iulii si iuliene si liliene, de aceea mai bien ma semnez Nema - si e drept ca am intrat mai rar in ultima vreme dar sper sa recuperez
pai io-ti vorbesc in maaare cunostinta de cauza - si sper sa ma intorc curind in US...
pe mine revenirile in tara m-au dezamagit si m-au intristat din ce in ce mai mult - si ma refer in primul rind la invatamintul care se duce de ripa...
asta e ceva ce nu se vede inca dar va afecta si se va vedea din ce in ce mai mult, din pacate
un exemplu - din ce am auzit, la Bucuresti se vor uni fac. de mate cu cea de fizica si cea de chimie sa faca una numita de Stiinte, din lipsa de studenti...
Nema - Iuliana
kim222 spune:
Scuze ..Iuliana...stiu ca ai dreptate..dar asa cum spuneam..acasa este unde iti este inima..
nematics spune:
quote:
Originally posted by kim222
Scuze ..Iuliana...stiu ca ai dreptate..dar asa cum spuneam..acasa este unde iti este inima..
ai mare drepatte - de aia si io-s (inca) la Obor si pe Lu o vom vizita in Africa!!