40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

drum bun Kim!!!!

fetelor, ne apucam de ?????

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Acasa e locul unde te intorci cu drag, unde ai multe amintiri, dar nu este locul unde poti trai atunci cand te-ai obisnuit cu binele.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by cicina

Acasa e locul unde te intorci cu drag, unde ai multe amintiri, dar nu este locul unde poti trai atunci cand te-ai obisnuit cu binele.

cicina

cicina,

aku cinstit - unde o fi locul ala in care te-ai obisnuit cu binele?

oare asa ceva exista?

Afara de bratele mamei cind erai mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna-dimineata,
Va pregatesc cafeaua pentru cand va treziti, nu se supara nici frumoasa KUKI, are parte de o surpriza, doar e sarbatoare azi :)
Am scris pana acum, e asa de liniste, doar pe mita cea mica o aud cum rontaie sandalele mele noi, ma duc sa vad un film, mi-am luat azi memoriile unei gheise, filmul.
Noapte buna pana maine dimineata :)

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

sunt cu sora mea si luiza..prietena mea..si am pus o muzica latino de exterminam suncile!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunitza,

doar o miros, cafeaua, acum, ca vreau sa si dorm un pic! Uite, moshu Ene mi-a adus un vis frumos pentru noaptea asta - vine si rindul tau, acush!

Aia mica, pai da muzica bre, mai incet, sa putem trage si noi un pui de somn! Asha ceva...

Sarbatoare adica Sf. Ilie?

Pai e si sf. Iulia?? Eu nu cred, fiindca exista Sf. Iulia/Iulian/Iuliana separat prin calendar...

Nema - Iuliana

Mergi la inceput

nema..special pentru tineeeee

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatzaaaaa
Craciunitzo, asta da surpriza de proportii Ce cafea buna faci !

Am citit tot-tot, dar scriu pe fuga. Ma duc sa duc copilul la antrenament, sa vorbesc cu antrenorul ca maine pleaca si el in cantonament, pe urma o fuga la serviciu si dupa pranz imbarcarea si GO.
Ma simt super.

Doar o vorba sa mai zic: fiecare cu ce n-are Eu sunt de-aia care inca mai visez sa plec din tara. Macar in vizita. Si sa ma intorc?? Hmm...nu stiu, acum as zice ca nu...

Pup, ma mai strecor de la birou un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nematics, e bine acolo unde ti-ai facut cuibusorul si nu-ti lipseste nimic. Oricum ma refeream la faptul ca aici sant niste legi si sant respectate iar in Ro doar de unii. Aici prestari servicii in toate domeniile functioneaza, in Ro e deviza "las-o ba ca merge-asa", corectitudinea in trafic este numai a unora, si sant multe care m-au determint sa fug din nou afara. In Ro e bine cand vii in vacanta.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Noemi, ciocanul lui Thor nu era un traznet? Deci ai un sicriu traznit pe (post de) tavan? Sau n-am inteles eu bine?

lu.more si kim, ca bine ziceti! Doar ca la mine nici Africa nici repatrierea n-au primit parafa de "solutie", pe care inca o caut (solutia, nu parafa). Acu studiez cum sa-i explic lu fi-miu cind o fi mai mare conceptu' de "pina-n adincime, spinteca-n turcime", ca pina una alta e Phoenixu preferat, ca poate sa cinte si el (versul care zice "hei" ). Nu numa intreaga societate pare sa fie pe calmante, da' pina si io! Pai ieri mi se sparge unu in figuri in fata, reusesc sa-l evit si sa nu-l pocnesc, asa ca la semafor trage paralel, da geamu jos si-mi zice citeva. Si era si cu fomeie in dreapta si copila in spate. Si-n loc sa-i explic ca-i atit sofer prost cit si grobian, am ramas cu gura cascata, la propriu!)

Asa ca pina una alta las damigeana de cafea la o parte ca poate o folosi si somnul ala la ceva..

Si io n-am vazut discoteca-n Dobrogeanu (s-o fi desfiintat in '90) da' nici n-am calcat prea des p-acolo.. Iar la Portita (multe auto-suturi in fund) n-am ajuns. Da' nu-i nimic, am zis ca dupa 50 m-apuc de rezolvat... restantele..

gabibarta, sporuri si succese la divortul ala odata! Mi-au amortit pumnii de cind ti-i tin. Sa nu uiti, te rog, sa zici cind sa-i descleztez.

craciunita, recomanzi filmu' si la altii?

Mergi la inceput