40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_maria222 spune:
am luat 5 fire de dalii mov....sunt superbe florile astea..nu stiam de ele!!!!!!!!
KUKI spune:
Mey, Ana, obraznicatura mica! Pai ce faci???? Cand nu vorbesti de cartofi prajiti, ne pui poze cu prajituri?
Offf, ce te-as lua de urechi si te-as pune la colt pe coji de nuca sa te inveti minte sa respecti oamenii mai in varsta si mai cu greutate, tz, tz, tz...
Petrecere frumoasa, sa te distrezi si sa vii sa ne povestesti.
Superbe daliile si mie imi plac. Mi-am luat si eu astazi, asa pentru sufletelul meu. Portocalii, uite-asa !
Simona, hai ca nu mai e mult pana pe 19. Rezista !!! Tinem pumnii.
Si pentru ca m-ai intrebat, baiatul meu are 14 ani.
gabi, ce face Lili, mai ia antibiotice? Tu ce faci, esti bine?
Am bantuit azi, nici un magazin nu mi-a scapat. M-am premiat cu o fusta caramizie(-20% reducere) si o camasuta alba(fara reducere). Pentru ca merit !
Acum gatita de nu se poate ies la o inghetata (2.5 puncte/50g) cu fosti colegi de facultate veniti de peste mari si tari, ca tot romanul emigrant in vacanta acasa.
Pup, mai vin
ana_maria222 spune:
gata gata gata...nu stiu de ce uit mereu!! las ca o bucata din prajitura mea sau o inghetata tot aia e..
ma duc la dushen....machiaten....imbracaten...etc....ca la 21 plec....
va pup!!!!!!!
multe poze
polux spune:
Buna seara iubitelor.
Uite si eu abia am facut ochi la ora 11 dimineata. Dar nu se pune ca abia la 4 am mers in pat.Si sa fiu sincera m-am chinuit sa nu fac ochi la 7 ca deobicei.Adica ma trezeam, vedeam cat e ceasul si spuneam ,mai stau.
Lu, si toate fetele care ati avut curajul (pe care eu nu l-am avut- si uneori tare as fi vrut sa-l am) de a lua viata in piept singure, un buchet de flori virtual de la mine. Acum nu intelegeti ca am viata grea cu Mr Polux, nu,nici decum, doar ca avem asa multe divergente de opinie si este asa de incapatanat.
Simona ,hehehe la noi e un pic altfel....cred ca eu sunt barbatul in casa, caci eu aduc bani, eu ii contabilizez, al meu face mancare, spala...etc.
Hai ca am intrat in prea multe intimitati.
Ana petrecere frumoasa.
Iulia hai profita azi cat esti singura. Vad ca deja umbli la moral, fusta si bluza noua dintr-un foc.Si inghetata de 2.5 puncte.
Olivia spor la impachetat , cate bagaje au iesit pana la urma?
Adrienne, vezi daca te gandesti sa iei mata in usa, sa te interesezi de ce vaccinuri ii trebuie si de timpul de la ultimul vaccin, ca usu are reguli speciale in privinta asta.Iti trebuie carnet de sanatate ptr ea. Dai si tu ceva sa ti-l faca retroactiv, cu cel putin 6 luni inainte datat.Distractie placuta la turcaleti.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
gabibarta spune:
Kuki, da, Lili e tot pe Augmentin, pana se termina sticluta. Io-s bine. Ieri m-am aruncat si eu la reduceri, mi-am luat doua tricouri.
Lulu, nu stiu cat o fi santaj din partea lui, dar de cand copiii sunt la mama, nu prea s-a interesat de ei, cu o mica exceptie: intr-o dupa masa i-a scos la pizza, insa si acolo a baut bere, a aparut ma-sa si s-a certat cu ea in fata copiilor. Traiasca dragostea de tata.
Distractie placuta la plaja!
Am fost si eu azi la piscina, dar era frig...
Danna_36 spune:
Fetele, ma poate ajuta cineva cu nr de mobil al lui Adrienne, am mare nevoie sa vorbesc cu ea, daca se poate inainte de a pleca din tara, daca nu, macar sa ii trimit un mesaj. Mie mi-e capul numai la topoganul meu pe care nu il gasesc (stiti voi, si bun si potrivit ca dimensiuni si frumos si ieftin...) Mai am la firma niste jucarii de care sunt multumita, marca PILSEN, firma e din Istambul. Asa se face ca mi-a venit ideea sa o rog pe Adrienne, poate gaseste de cumparat acolo unul. Stiu ca sunt cam cu tupeu la faza asta, dar stiti voi, fiecare cu ce-l doare, iar pe mine acum ma doare raaaau de tot...topoganul...Please, imi da cineva nr de tel?
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
ana_maria222 spune:
e cineva pe aici? am si eu nevoie de un sfat!!!
la prietena mea e totul super naspa....cineva i-a pus ceva in bautura si acum se simte super naspa. din fericire au plecat cu totii....dar nu stim ce sa-i dam sa se simta mai bine..sa-si revina....
nu se poate tine pe picioare...nu isi poate ridica capul de pe perna...e ametita..palida...heeeelp!!!!!!!!!
multe poze
monagan spune:
buna dimineata. Mai apar si eu p-aici.
Da ce mult ati scris.!!!
ana maria,ce face prietena? Oare o cafea tare nu ar pune-o pe picioare? Habar n-am dau si eu cu presupusul.
Ptr. fetele care au avut si au curajul sa-si inceapa o noua viata le felicit si le admir in acelasi timp, ptr. ca....eu n-am acest curaj.la toate
KUKI spune:
Buna dimineata
Mona, ai uitat cat suntem de prolifice?
Ana, deja cred ca e prea tarziu pentru sfaturi, vad ca ai postat la 3 dimineata. Oricum te-as fi sfatuit sa chemi un medic, nu cred ca e de glumit cu chestiile astea.
Si mai, eu am glumit cu prajitura aia, de ce ai sters pozele ? Ca era chiar reusita.
Copilul meu m-a sunat azi noapte pe la 12.30 sa vada daca sunt bine Atunci si-a amintit el de mine, scumpul de el. Era la Lacul Rosu cu tatal lui si cu finii nostrii de la Iasi.
gabibarta spune:
Iulia, ce dragut! Sper ca s-a simtit bine acolo, zona e superba!!!!
Ana-maria, ce-ti face prietena?
Noi stam in casa ca e tare innorat afara si e cam frig...
Va pup!