40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 11
KUKI spune:
Neatza si eu
Primul week-end liber dupa multa vreme. Parca prea liber. Imi savurez cafeaua si ma gandesc cu ce sa-l umplu cat mai frumos.
Vio, unde sunteti si unde va mutati? Si spor la impachetat, eu tocmai am scapat de asta.
Craciunitza, plecati la Cluj? Drum bun, aveti ceva de mers.
Puiul meu vine maine seara si sambata viitoare pleaca in cantonament pentru o saptamana. In august incepe turneul si o sa plece in fiecare week-end si uite-asa isi ia zborul incet, incet...tare greu e sa inveti sa le dai drumul sa zboare singuri. Aici doar Nema si Adrienne ma inteleg ca ele au baieti mari.
Ma duc sa-mi savurez cafeaua in balcon, in locul special amenajat pentru lectura.
adrienne12 spune:
dragelor sint pe graba si am mers la internet cafe. am facut o criza debila cu dureri si febra etc... intr-adevar imi stroc creierii cum sa iau pisica egiptian mau din fata blocului alor mei si sa o duc la mine acasa in sua. E o superbitate de pisica. breattaking. O sa pun poze cu ea cind ma intorc. Miine plec la istanbul. va pup si va citesc cind ma intorc.
lu.more spune:
Buna ziua la dragele mele.
La multi ani cui a sarbatorit zilele acestea, sa va fie viata frumoasa si implinita!
Ziua Frantei n-am simtit-o anul asta. N-am urmarit nici defilarea de pe Champs Elysees, nici focurile de artificii seara. Daca nu e prea tarziu, ciocnim impreuna un pahar de ce vreti voi, si multumesc cu s-a gandit la frantuzoaice ieri...
Am fost cu inima stransa toata ziua, fiindca dimineata am dus-o pe Anca la aeroport, gata, a plecat! M-a strans asa de tare in brate la plecare... Am vorbit aseara cu ea, a ajuns cu bine, cam flamanda, ca nu au avut decat o gustare pipernicita in avion. Sper sa nu se plictiseasca in astea 5 saptamani, nu stiu daca tatal ei a planuit ceva special anul asta. Craciunita, asa e, am divortat pe tatal Ancai acum 6 ani. Cateva luni mai tarziu ma casatoream in Franta. Viata nu e niciodata asa cum ne-o planificam, am avut parte si eu de suprize imense, si prima persoana care m-a surprins am fost eu insami... Poveste lunga...
Nu stiu cine ma intreba daca Anca are tot timpul vacante asa de incarcate. Nu, e prima data cand sta asa putin pe acasa. Am zic ca a venit timpul s-o lasam sa se descurce putin si singura, de asta am trimis-o in taberele astea "de scurta durata". In orice caz joi seara cand s-a intors, aproape avea lacrimi in ochi, ca s-a terminat prea repede. Si-a facut prieteni, s-au distrat, cred si eu!
Pleaca din nou pe 21 august, pentru 5 zile. Abia asteapta.
Adrienne, drum bun si profita bine in Turcia!
Am sarbatorit-o si noi pe Olivia joi. A implinit si ea 12 ani, pe 11 iulie, dar am asteptat sa fie si Anca acasa ca sa sufle impreuna in lumanari.
Anca i-a cantat "Multi ani traiasca" la fluier, cam neconvingator, in fine, am petrecut frumos, doar noi, nimic special. Am facut si cateva poze, Olivia nu e prea incantata fiindca are aparat dentar, dar tot o sa pun cateva, sa le vedeti ca frumoase sunt mandrele noastre.
E o caldura la noi, ca nu mai stii unde sa te ascunzi.
Singura solutie e sa te bagi sub dus rece de 3 ori pe zi. Aseara la 5 am plecat la plaja, am stat pana la ora 8, in oras mori.
Daca n-ar fi copiii, am manca numai salata de rosii cu branza si salate de fructe... Am facut azi o mancare de praz cu masline, fiindca se poate manca rece. Sa vedem ce reactie o sa aiba mofturoasa aia mica... ca m-a bagat in sperieti, nimic nu mananca!
Gata, ca se invarte pe langa mine sa-mi ia locul!
Ve pup.
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Adrienne, sanatate si drum bun!!!
Lulu, la multi ani Oliviei! Ma bucur ca ai avut puterea sa divortezi si sa reiei de la inceput!
lu.more spune:
Gabi, la un moment dat am observat ca timpul trece din ce in ce mai repede. Riscam sa imbatranesc degeaba... Am invatat trei lucruri importante :
1. Ca n-o sa reusesc sa-i schimb pe cei din jurul meu (adica pe fostul meu sot, deci m-am schimbat eu)
2. Ca viata-i prea scurta ca sa-mi permit sa-mi pierd timpul sperand ca-ntr-o zi va fi mai bine
3. Ca daca nu misc sa fac ceva spre binele meu, nimeni n-o s-o faca.
Si-am luat decizia - nebuneasca - sa-mi las barbatul, sa-mi iau copilul si sa plec.
Si n-am regretat niciodata. Nici pentru mine, nici pentru copilul meu. Si stii ceva? Al meu era ingeras pe langa ce inteleg eu ca face sotul tau... (de fapt toti ziceau c-am innebunit, ca sot ca el nu mai gasesc eu). Te pup si curaj!
Iaca poze de la ziua Oliviei
Dragii de noi
Kyo
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Gabi, la un moment dat am observat ca timpul trece din ce in ce mai repede. Riscam sa imbatranesc degeaba... Am invatat trei lucruri importante :
1. Ca n-o sa reusesc sa-i schimb pe cei din jurul meu (adica pe fostul meu sot, deci m-am schimbat eu)
2. Ca viata-i prea scurta ca sa-mi permit sa-mi pierd timpul sperand ca-ntr-o zi va fi mai bine
3. Ca daca nu misc sa fac ceva spre binele meu, nimeni n-o s-o faca.
Si-am luat decizia - nebuneasca - sa-mi las barbatul, sa-mi iau copilul si sa plec.
Si n-am regretat niciodata. Nici pentru mine, nici pentru copilul meu. Si stii ceva? Al meu era ingeras pe langa ce inteleg eu ca face sotul tau... (de fapt toti ziceau c-am innebunit, ca sot ca el nu mai gasesc eu). Te pup si curaj!
Iaca poze de la ziua Oliviei
Dragii de noi
Kyo
Lulu, exact pentru aceeasi aspecte m-am gandit si eu sa divortez.
Omul nu prea intelege de ce vreau eu totusi, i-am explicat frumos, ca daca a spart o usa, si bea tot timpul, nu am nevoie de motive in mod special. La care el s-a mirat, si a spus ca de fapt de aceea a spart usa pentru ca l-am enervat. El acum tot spune ca o sa-mi nenorocesc psihic copiii cu tot divortul,insa Robert deja bate apropouri, ce bine ar fi sa divortez... (inca nu i-am spus).
Ti-am vazut fetele in poza, sunt tare dragute! Cum ati ramas cu Carla? Ea a vrut sa se mute la voi, asa-i?
Carmi spune:
Buna la toate fetele si multumesc pentru urari.
Aici e foarte cald, stam pititi in casa, ca nu e de iesit.
Vio, unde te muti, in ce oras?
Ne-am luat, in sfarsit, bilete de avion, pe 4 august plecam in Sicilia pt. 3 saptamani. Abia astept, chiar daca e ucigator de cald acolo, suntem la 5 minute de mare, se suporta altfel caldura. Mai nasol e ca tre´sa mergem la doua nunti, doua zile la rand, iar eu nu prea ma innebunesc dupa genul asta de distractie, mai ales ca la ei nuntile seamana ca doua picaturi de apa, dureaza putin, timp in care se mananca ingrozitor de mult. Da cam asa e in fiecare vara, m-am obisnuit deja...
Va pup, ma duc sa socializez cu infantul.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
ana_maria222 spune:
hello hello...ce mai fac fetele???? eu tocmai ce-am terminat de facut mancare, dat cu aspiratorul, spalat si intins rufe!!!! diseara ma duc la party desi nu am chef.....
plec sa cumpar niste flori....ce ma sfatuiti sa iau??? care-s florile sezonului? ca zau daca ma pricep!!!!
multe poze
cius22 spune:
Hip-Hip Uraaa! tocma' ce am aflat ca examneul nu e pe 17 iulie ci pe 19..deci mai am timp sa...invat!(hihihi-sunt ca un student care afla ca mai are ...timp)
Ana-Maria-cred ca daliile sunt niste flori care plac oricui,da' poti lua si trandafiri...Hai,ca o sa te distrezi!
Carmi-ce fain de voi sa va plimbariti asa...vreau si iooo,valuri,mare...mi-am pus pe desktop..macar asa sa le vaz si io.
Gabi-nimeni nu stie mai bine ce e in sufletul tau...daca tu ai luat o hotarare,apoi tu stii de ce...io-ti tin pumnii,sa fie bine pentru tine!
Adrienne-imi pare rau de criza...Bafta cu matza!(cred ca ii trebuie ceva vaccinuri si aprobari de la veterinar...sper sa-ti iasa figura)...si distractie faina in calatorie.
Lu-agreez intru totul punctele tale...asa am gandit si io si NU-MI pare rau deloc!Asa-i ca uneori viata ii recompenseaza pe...curajosi?
Kuki-hai ca nu mai ai mult si iti vine "cavalerul"...ce dulce a fost el sa iti poarte de grija...cati ani are?
Vio-te-ai tuns? sau astepti ziua de luni?.Sa iasa asa cum iti doresti!
Parpalak-lasa ca mai sunt(em)si altii(ele) care fac confuzii,da' inca nu a aruncat nime' cu rosii...nu-i bai,principalul este ca ne simtim bine unele cu altele.Si puiul tau cati ani are?
Kim222-gata bagajele?
Liliana-cum nu-ti place tie la shopping???...mey,io m-as fi dus nu o zi intreaga ci o saptamana...ca uneori si fara bani,ma duc numa sa dau o nara prin magazine..asa-mi place sa ma uit...nu misca nici o noutate fara stirea mea(tocma' din cauza asta,la noi in casa,tine banii omu' meu,ca altfel...ioi Doamnie-muream de foame tati!)
Craciunitza-drum bun!
Un we fain tare va doresc!
lu.more spune:
Gabi, asta cu "o sa sufere copilul" e santaj sentimental.
Adevarul e ca daca-i explici copilului cum trebuie, va trece foarte bine peste un divort al parintilor. Asta ca raspuns la replicile sotului tau, care - rusine sa-i fie - se foloseste de copii (ultima arma).
Nu stiu cum e la voi, dar ai grija cu ce le poate baga soacra-ta in cap! Anca, de exemplu, dupa fiecare vacanta petrecuta in Romania, venea cu tot felul de intrebari / idei, si dupa ce stateam cu ea de vorba imi marturisea ca "ideile" veneau de la "mamaia". Idei gen "sa ne mutam toti in Romania!!! Cand era mititica toate astea aveau o oarece influenta asupra ei, fiindca nu-i puteam explica chiar totul, acum insa a crescut, stie cam tot ce s-a intamplat si nu mai sunt probleme (in fine, sper!). Din fericire, avem copii inteligenti, dovada este ca deja baiatul tau aduce vorba despre asta. Cand vei simti ca a venit momentul, explica-le, fa-i partasi la durerea ta si veti lupta impreuna! Oricum ei cred ca si-au dat si singuri seama ca ceva nu-i in regula...vorbesc de cei mari, mai ales.
Carmi, curaj la chef (!) si succes in lupta cu canicula!
Noi am pus aerul conditionat, ca nu se mai poate...
Ana Maria, cata harnicie! Eram si eu asa la varsta ta, daca ai sti cum m-am potolit intre timp... Despre flori, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Trandafirii-s de sezon, dar mor repede. Mie-mi plac freziile. Depinde de persoana careia le oferi. Du-te la florarie si-ti faci tu o idee. Poate iei un ghiveci cu totul, mie, ca-mi plac florile "vii", mi-a placut intotdeauna sa primesc flori in ghiveci si sa la ingrijesc eu mai departe.
In orice caz, distractie placuta!
Gata, plecam la plaja! Pana diseara sa nu contati pe mine!
Dragii de noi
Kyo