40 cu + sau - (cap.13!!!)
Raspunsuri - Pagina 13

goodmomy24 spune:
buna fetelor!
am aparut si eu pe mapamond, da vad ca ati prestat nu gluma
o sa-mi fie greu,dar o sa incerc sa citesc tot ce ati scris. o parte am citit am vazut ca avem "adolescente" noi.
Bine ati venit printre noi
am inceput lucru si ajung destul de tarziu acasa si nu mai am chef de pc.
va multzumesc pentru urari tare as fi vrut sa fiti cu mine,ieri am tinut un chef mic,am mai sarbatorit si ce 17 ani de casnicie,dar pe la 11 s-a spart cheful au plecat toti si m-au lasat singura .cu sotzul binenteles.
acuma va las ma duc sa recuperez cititul
trebuie sa vad ce ati mai facut.
v-am pupilit

lu.more spune:
Buna seara sau ziua, dupa cum e cazul
Vad ca Porumbel a scris niste mesaje la discutii generale.
Sper ca e bine si ca o sa ne dea o veste cand va avea timp.
Pana atunci, ma duc sa vad ce se mai intampla in Orientul mijlociu.
Doamne-ajuta!
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

KUKI spune:
Slabut, slabut, doamnelor
Eu plec sa-mi iau odorul de la gara si incerc sa uit ca maine e luni...
Cam laconica si eu, nush ce am. Unde-i Nomi sa ne inveseleasca?
Pup si noapte buna

ana_maria222 spune:
ce fac fetele???
aseara s-a terminat oarecum bine....spital...analize...dar acum e ok prietena asta a mea...am scris mai multe la subiectul "help" de la generale...nu prea imi vine sa reiau...sunt si foarte obosita!!!!!!!!!! (cred ca sub va ajunge la container..am rugat moderatorii sa il inchida)..ma duc sa ma culc ca nu mai pot!!!
multe poze

micutza spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafea!
Scuze ca nu am mai scris demult.. in weekend nu prea apuc la calculator acasa avand 1 bucata sotz+1 bucata copil va dati seama ce lupte se duc . Ce mai faceti? Cum ati petrecut sfarsitul de saptamana? La mine e ultima saptamana de lucru..yupppi... vine concediul.. abia astept. Mergem una saptamana pe litoralul bulgaresc.. a fost cineva acolo? Pe urma daca toate merg mine merg in Moldova sa vizitez manastiri (inca nu stiu care.. asa ca nu nominalizez.
Ma intorc sa citesc ce ati mai scris
pupici, micutza

Porumbel30 spune:
Buna dimineata tuturor !
Micutza , multumesc pt. cafea !
Ma bucur pt. tine ca te duci si in Moldova...daca poti , fa te rog niste fotografii si arata-ne si noua , celor de departe , cum mai e pe acolo... Concediu placut !
Kuki ,Lu ,va multumesc pt. grija !
Intr-adevar situatia e f. aiurea pe aici , dar ii multumesc lui Dumnezeu ca noi locuim intr-un oras mic , departe de zonele afectate...cel putin deocamdata ! Spun asta pt. ca ieri am auzit la radio un discurs al nu-stiu-cui din conducerea Hezbollah cum ca nu vor da inapoi si au si alte "surprize" pregatite...Asa ca ...
Goodmomy , felicitari pt. aniversare ! Va doresc multi , multi ani fericiti impreuna !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

KUKI spune:
Hop si eu !
Nici n-am intrat bine in birou si m-au asaltat probleme fel de fel. Dar mi-am luat un time out, nu concep sa incep saptamana decat cu o pauza de cafea.
Ana, totul e bine cand se termina cu bine. Se putea si mai rau, bine ca a fost doar atat. Pacat insa ca toata nebunia asta ti-a stricat petrecerea. Doar ziceai tu ca n-ai chef sa te duci. Vezi, intuitia feminina...
Plec la munte la sfarsitul saptamanii, probabil de joi pana duminica. Abia astept un strop de liniste si de verdeata. Eu cu marea nu prea sunt prietena. Doar cu marea in zone virgine, cum ar fi la Gura Portitei, desi a ajuns civilizatia termopanelor si pe acolo, din cate am auzit.
Hai c-am aberat destul, ma intorc in campul muncii.
O zi buna tuturor

craciunitza spune:
Buna ziua la doamne,
Ne-am hotarat sa adoptam un copil si o sa incepem procedura curand, am discutat tot drumul Cluj-Bucuresti, noi doi in masina, azi-noapte, asa de frumoasa a fost discutia sub cerul negru instelat! Am plecat sambata dimineatala Cluj, am stabilit traseul din mers astfel ca am ajuns pe Transfagarasan, in Bucuresti lasasem +34C si la Bilea erau doar +10C, ne-am batut cu zapada, ne-am racorit. Pana la Cluj temperatura nu a mai crescut peste +18C, am tras un frig de zile mari, aveam un hanorac dar eram in tenisi fara sosete si pantaloni de in. Abia acum am reusit sa ma reincalzesc, tot Ardealul traia ieri intr-o falie tomnatica rece.
As avea mult de scris dar le aveti si voi pe ale voastre, mai mult voiam sa va spun ca de azi ma mut la adoptii, nu de tot dar ca subiect principal. Subiectul de suflet tot voi ramaneti
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele

nematics spune:
Craciunita, sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti dorinta!
Cit despre subiectul principal, io-s sigura ca vei ramine si la noi - conform principiului pilniei al lui Porumbel, daca nu gresesc - daca da, imi cer scuze si va rog sa ma corectati!
Sa-mi tineti si mie pumnii azi, am o zi grea...
va sarut si zi buna
Iuliana