poate fi sarcina?

poate fi sarcina? | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

Poate sa apara o sarcina daca am folosit prezervativul si accidental el a introdus mana dupa ce s a atins pe penis?

Mai general intrebarea este: poate aparea o sarcinad Daca el nu a ejaculat in mine? Singurul contact posibil dintre sperma lui si vaginul meu fiind posibil doar prin intermediul mainilor lui?

Imi cer scuze pentru formularea poate bizara dar sunt un pic stressata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Poate fi...dar sansele sunt mici. Sper sa n-ai tu ghinionul asta, ca presupun ca nu vrei acum o sarcina.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Poate fi...dar sansele sunt mici. Sper sa n-ai tu ghinionul asta, ca presupun ca nu vrei acum o sarcina.

Ioana

E OK CA SUNT SANSELE MICI, e problema mea intr adevar ...DAR cred ca o sa iau pastila de dupa. mai e pana se fac 72 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Danna cred ca sunt sanse foarte mici sa fii insarcinata!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...din pacate imposibil nu e!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Putin probabil sa fie, zic eu, dar n-are rost sa te stresezi asa ca te-ai gandit bine sa iei pastila de dupa.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de danna2002
accidental el a introdus mana dupa ce s a atins pe penis?

"accidental", hm?... mda, tot accidental se poate sa apara bb...dak nu esti pregatita pt el, fuga la farmacie pt pilula de urgenta!

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

Luat pastila, prima, am mers intr o vizita si m am relaxat, acum nu ma mai doare asa de tare nici burtica, nu mi se mai pare nici ca mi e greatza nici nimic :)

merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pdelia spune:

Eu cred ca ai luat-o degeaba !Ai grija ca nu ai voie sa iei pastile din astea decat de cateva ori in viata ...!Intreaba un doctor ...!
Apoi greturile de sarcina nu apar a doua zi de la contact !!!
Bafta si alta data fii mai atenta ...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Am o cunostinta care aramas insarcinata facand dragoste folosind prezervativul. Pana sa il folosesca s-au atins si el avea storpi de sperma si uite asa, nu stiu cum dar a ramas!!! NU stiu sa va explic mai mult, dar ideea e ca se poate!!!
Nu vreau sa te sperii, dar oricum bine ca ai luat pastiluta:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by adinell

Am o cunostinta care aramas insarcinata facand dragoste folosind prezervativul. Pana sa il folosesca s-au atins si el avea storpi de sperma si uite asa, nu stiu cum dar a ramas!!! NU stiu sa va explic mai mult, dar ideea e ca se poate!!!
Nu vreau sa te sperii, dar oricum bine ca ai luat pastiluta:)

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

Ei, eu cred ca n-au stiut cum sa foloseasca prezervatizul :)) Cum sa aiba ma stropi de sperma pana sa il foloseasca?? Pai daca avea deja stropi de sperma, nu mai aveau de ce sa il foloseasca!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput