poate fi sarcina?
Raspunsuri - Pagina 2
malla spune:
quote:
Originally posted by ankalauraquote:
Originally posted by adinell
Am o cunostinta care aramas insarcinata facand dragoste folosind prezervativul. Pana sa il folosesca s-au atins si el avea storpi de sperma si uite asa, nu stiu cum dar a ramas!!! NU stiu sa va explic mai mult, dar ideea e ca se poate!!!
Nu vreau sa te sperii, dar oricum bine ca ai luat pastiluta:)
Andrei si Adriana
Ei, eu cred ca n-au stiut cum sa foloseasca prezervatizul :)) Cum sa aiba ma stropi de sperma pana sa il foloseasca?? Pai daca avea deja stropi de sperma, nu mai aveau de ce sa il foloseasca!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Au stiut sa il foloseasca dar nu l-au pus decat in momentul cand a avut loc contactul sexual direct, pana atunci s-au "jucat" asa ... Si chiar avea sotul ei in varful penisului sperma (un pic), si tot jucandu-se...uite ca a ramas insarcinata. Asa stiu eu de la ei ca asa mi-au povestit, acum nu stiu ca nu am fost de fata:) Eu ce-am auzit, am spus:)
Andrei si Adriana
misticgirl spune:
LOL Vrei sa spui ca avea lichid seminal,nu sperma! Nu sunt una si aceeasi.Lichidul seminal poate contine si el spermatozoizi,asa ca sunt sanse sa ramai insarcinata la contactul vaginului cu lichidul seminal.
Doresc sanatate si fericire tuturor!
Claudia si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Tania_01 spune:
Sa-ma ajute si pe mine cineva!! Timp de un an de zile m-am protejat cu contraceptiva dar luna trecut am decis sa fac o pauza, de frica sa nu devin sterila ( nu radeti! n-am avut parte de educatie sexuala, asa am considerat eu ca e mai bine). Si a trecut luna de pauza dar menstruatia nu mi-a venit. Trebuie sa recunosc ca m-am juca cu focul si am facut dragoste fara prezervativ (i`m so stupid!).
Este posibil sa-mi intarzie din cauza k am renuntat la pastile si s-a dereglat?? Sau din cauza ca luna trecuta am folosit pt prima oara tampoane interne si mi s-a oprit menstruatia mai devreme? Am o intarziere de vreo 15 zile dar nu e prezent nici un semn cum ca as fi `kinder cu surprize`.. Nu mi-am facut test inca fiindca am tot asteptat sa-mi vina.. Poimaine o sa-mi fac k stau non-stop in stres. Dar pana atunci va rog din suflet sa-mi ziceti ca se poate sa-mi fi intarziat din cauza ca am facut pauza de la pastile!!! De exemplu, cand mi-am inceput viata sexuala mi-a intarziat o luna..HELP!![]()
ina_nz spune:
Mie mi-a placut mult de tot faza cu "a introdus accidental mana"
Mor de ras!!!
Al dracu accident ![]()
Ina
laura72 spune:
TANIA 01 sigur ca oti ramane insarcinata daca ai facut amor fara pastile si prezervativ,numai un test te va elucida.se face de obicei cu prima urina de dimineata,si daca ies 2 liniute e cam putin probabil sa fie gresit.
dar anticonceptionalele nu ti le-a prescris un medic?de ce nu intrebi de sterilitate si tot ce te mai intereseaza?
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
oanabbb spune:
TANIA poti sa fii f bine si insarcinata,dar eu dupa ce am intrerupt anticonceptionalele...am avut cateva luni de lipsa....se cheama amenoree.
Tania_01 spune:
Ms pt sfaturi!! Am facut testul si a iesit negativ!!!!!!!!
Ce fericita sunt!! De acum nu o sa mai fie probleme pt ca m-am despartit de prietenul meu!! Nu ma iubea iar eu eram disperata dupa el si dependenta de el!! Vreau sa invat sa traiesc din nou si sa ma distrez! Nu am nici 19 ani si ma simt batrana! Sper sa reusesc sa o iau de la capat fara el cu toate ca uneori sunt in stare sa-mi pun capat zilelor! PUP si multumesc pt sfaturi!!
Tania_01 spune:
Da bine ca nu a fost bb acum! Dar stii ce e ciudat? Ca prin aceasta intamplare si multe altele pe care de curand le-am aflat( cum ca si-a dat drumul in mine de mai multe ori la inceputul relatiei noastre sexuale)nu am ramas gravida. El mi-a spus ca nu poate face copii dar nu l-am luat niciodata in serios... Uite ca avea dreptate.. Tu ai sta langa un barbat cu care nu ar putea face copii? Mai ales dak l-ai iubi, si nu ti-ai putea inchipui viata fara el?