poate fi sarcina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Tania_01
El mi-a spus ca nu poate face copii dar nu l-am luat niciodata in serios... Uite ca avea dreptate..

dragutza mea, sunt sanse cam 90% ca asta sa fie o gogoritza.
bine ca esti ok si de acum te rog sa ai mai multa grija. ar trebui sa mergi la un medic ginecolog, sa iti dea reteta pentru anticonceptionale si sa iti faca un control. fara frica, e normal....doar esti femeie deja! si stai linistita...nu poti ramane sterila de la anticonceptionale.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

mesajul asta pt tania 01
ma intristez cand aud ca ai numai 19 ani si ca ti se pare ca esti batrina.Fata astia sunt cei mai frumos ani din viatza ta! distreazate la maxim si uita dragostea ce a fost! dece sa-ti pui tu capat zilelor pt un baiat mi se pare asa de stupid.
Esti tinara ,frumoasa si sunt sigura ca meriti mai bun si mai bine,sa fi iubita si rasfatata, cu putina rabdare "the one" apare.
vitza e asa de scurta ,niciodata sa nu regreti ce ai facut, ci sa regreti ce nu ai facut!
ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania_01 spune:

Iti multumesc pt incurajari, Lemoni! Nimeni nu mi-a mai vorbit asa de multa vreme.. As vrea sa ma distrez dar nu am cu cine.. nu am prieteni adevarati, iar dak vreau sa ies in oras trebuie sa scot din buzunar si pt "prietenii" mei din cartier. Inainte eram o fata atat de zbenguita si zglobie, rar ma gasea cineva pe acasa! Eram la scoala, aveam gasca mea, mergeam ca nebunii in fiecare sambata in disco, in baruri, la baieramuri... Acum ca am terminat scoala fiecare s-a dus pe drumul lui, doar ce mai vb cand ne intalnim intamplator pe strada.. Cand ma gandesc la cate faceam cand aveam prieteni nici mie nu-mi vine sa cred ca eu eram asa.. Acum sunt o fata singura ( de singuratate mi-a fost cel mai tare frica si de asta n-am scapat) care nu mai stie decat servici- casa. As vrea sa fiu iubita, rasfatata dar.. de cine?? As vrea sa invat sa ma distrez din nou!! Cine ma invata si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

acum parca ma gasesc pe mine in situatia ta,am terminat scoala si m-am trezit singura ,dar sti ce nici atunci nu m-am simtit rau am mers la piatza am cumparat un catel o frumusete(sa nu cumperi decit daca ai mult timp sau pe cineva care sa aiba grija de el ,eu am avut grija putin,apoi noroc cu ai mei)... si sa vezi cum am inceput sa cunosc pe toti baietii din cartier si sa-mi fac si o gramada de prietene,sa nu uit pe fostul stapin al catelului care cica venea sa vada catelul ca ii era dor,.......
dar toate astea sunt amintiri frumoase, asa si tu o sa fi peste cativa ani cand o sa te uiti inapoi razind , sunt probleme mici ce ai tu acum iesi afara si traieste-ti viatza.sutn aici daca ai nevoie sa vorbim

Mergi la inceput