mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Katia, Laliq sa veniti superincantate de la eco...si poate cu pozici noi.

Pufy..tu ce mai faci ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna sa va fie inima BURTICOASELOR
am intrat si eu sa va salut; nu am reusit sa citesc decat mesajul lui inni cu patania ei: mai Inni cum umbli tu asa pe strada fara chiloti???!!! Lasa bine ca a adiat vantul, ma gandesc ca i-a placut la "pasarica" adierea vantului . Doamne scumpa esti...
fug la bucatarie sa pun fasolea verde la foc, apoi o sa mai intru sa va citesc. va pupic pe toate si o zi faina sa aveti!

29

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia am vazut dupa aceea ca nu era linistitor linkul. Dar asta e doar teoretic, ca in practica...cum iti spuneam in mesajul anterior. Si citatul dat in mesj precedent e mai linistitor. Las ca n-o sa uite Katia sa intrebe medicul... o intreb si io pe-a mea data viitoare, intrebi si tu...

Eloise 26 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LALIQ- succes si bb sanatos!
INNI- pai bine mai INNI chiar asa... am inteles ca aveai rochita lunga dar nu cumva era si transparenta?

MIRABELAC- sunt f uimita de ce mi-ai spus- nu are nici un fel de simptome? Si va sta asa pana cand va naste? Mi se pare ciudat, dar asa o fi...

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Inni, esti de belea... simpatica foc...

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

"neata Burticutze...
Sunt super fericita ca a nascut o prietena buna de a mea care e in Canada alaltaieri un baietel in 40 min...super sanatosi si voinici iar ieri le-a dat drumul acasa deja...Travaliul a durat doar 30 min a nascut super usor si fara epidurala al doilea baietel...Si tot zilele astea o alta prietena din Brasov a nascut in 40 min de cand a ajuns la maternitate un al doilea baietel super bine si sanatosi....bafta fetele care sunt la al doile copil..Noi care suntem la primul....vom vedea....
Roxana01 ma bucur ca esti mai bine cu moralul ca numai asa ii faci bine si lui BB...I-mi pare rau ca a trebuit sa treci print-o experienta atat de nasola dar timpul le rezolva pe toate si e un sfetnic bun, ca si noaptea de altfel......(oops ce filozoafa am devenit...eu cea cu capul in nori mai tot timpul)
Vauva sper sa treaca caldurile la voi sa poti respira in liniste...la Brasov ploua bine de tot si tare fain e...nu s-au mai umflat nici gleznele foarte tare...
Osna bine ai revenit pe forum..si felicitari pt BB grasunel...si al meu cred ca a ajuns la 2 kg ca nu mai incape in pielea de pe burtica(si are materie prima slava domnului hihihi)
Alessia bafta cu placenta si poate e mai bine sa-i dai doar un telefon dr-ului si sa-i comuinici gradul de maturare al placentei iar apoi vezi ce zice el...decat sa stai stresata pana pe 26(sigur o sa stai).
Inni..pupici pt activitatea pe care o depui pt listuta , esti o dulce...iar [blue/]pufy poate sa se odihneasca si ea in voie..
Itzy-Bitzy cand mai intri vezi ca ti-am scris nr telefon si adresa la Babycomfort la capitolul trecut parca...
Cri19...ce fain ca v-ati vazut iar si eu vreau la intalniri...sa tinem piept gravidutelor de categorie musca(no ofence Tasia, eu l-asi lua ca si compliment ca tare frumusica si subtirica esti..pozele. super)...dar daca sunt asa departe de voi....
Doar cu [blue]Ignatica am reusit sa ma cunosc personal ca de..suntem amandoua si singurele din BV ...dar eu cand vin la Bucuresti suntem tot cu treaba si pe fuga si de obicei nu stam peste noapte..asa ca slabe sanse...plus aiureala care e pe capul nostru cand trebuie sa gasim cate un loc ne invartim prin trafic ca mustele...
BB Lukas al meu are miscari de trupe in fiecare zi nu stiu ce face el pe acolo..probabil ca muta cordonul dintr-o parte in alta si zambeste si el cand rad eu la serialul "Friends" la care ma uit de la cap la coada ca sunt "fun"...l-am simtit si cum sughite dragutul de el si abea astept sa-i vad mutricica lui scumpa dar mai am rabdare pana la termen(sper)....Va pup si sanatate maxima la toate...suntem un grup fain de gravidute...

Silvia30+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE- Multumesc mult pt grija.

Eu stateam foarte linistita pt ca-mi spusese ca bb e bine dezv, mai mare cu o sapt, ca am col inchis ... Noroc cu voi ca m-ati bagat la ganduri cu placenta asta...

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Inni si eu ma simt mai bine fara chiloti si tot asa umblu..prin casa asa ca nu esti singura
Laliq, succes la eco azi!

Martha 32 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

alessia Si mie mi se pare ciudat, precum am si scris... eu stiu de la dr. mea ca-s mai periculoase infectiile decit tratamentul in sine. Eu doar ti-am scris doar ce a patit ea...

M-am uitam pe zilele de nastere si vad ca suntem cele mai multe dintre noi leoiace: 9 la nr.

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ramomar, eu cred ca daca Inni ar intra intr-o zi si ne-ar povesti ca a uitat sa-si puna fusta pe ea cand a iesit din casa......tot nu m-as mira....Eu cred ca asa e facuta ea, dintr-un aluat care nu sta locului niciodata
Laliq, vesti bune asteptam si de la tine!
Alessia, cred ca ar iesi un summo mishto....si ne si potrivim la categoria de grautate cred

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput