mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetele am o propunere: facem fan club "fara chiloti"?
Ca vad ca suntem mai multe care adoptam "stilul" asta....fete nebune!

Katia, Laliq bafta multa la dr azi si sa veniti cu vesti bune!

Inni aici sunt draguto, ma pregatesc sa ma culc putin ca doarme si agitatul mic....

Vauva, Osna bine ati revenit!Imi era dor de voi!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mai, mai, mai...nu-i asa ca sunteti invidioase ??

Alessia ..nu era transparenta . Pe cuvant de onoare.

Martha...give me five ...e super bine fara chiloti....iar afara e...innebunitor de bine (daca bate vantu )

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Aha..pufy...somnic usor..amandurora..atat dormiti unele dintre voi ca de-aia noi, bufnitele, nu mai avem somn, il luati voi pe tot

Si tu tot fara chilotei ?...[:
D]

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

KATIA-Pezent pt sumo la cat 52 kg!

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Katia, Alessia, ma alatur si eu voua la categoria 51 kg

Dani25+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Mai fetelor, eu sunt la serviciu si m-am plictisit rauuuuuuuuu!!! Abia astept sa intru in concediu de odihna 2 sapt din august si pe urma in prenatal, cu toate ca eu cred ca ma voi plictisi si atunci, dar va am pe voi, nu?

Dani25+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ma bucur ca v-au placut pozele! E o zona intr-adevar minunata!
Pufy, n-am facut multe poze cu mine ca, in general, nu-mi place sa ma pozez iar acum cu atat mai putin...mi se pare ca arat mai mult decat hidos de cand cu sarcina . Cand ma uit in oglinda ma bufneste plansul instantaneu asa ca evit acel obiect cat pot...
Vad ca ai reusit cu contul comun, felicitari!
Flory, da, acum mi se vede burtica, a crescut enorm in ultimele 3 sapt.
Eu azi merg la control sa vedem ce mai face bebe, va rog tineti-ne pumnii. In rest sunt cam suparata ca azi trebuia sa mai ajung la 2 doctori, la cardiologie si la medicul de familie. La cardiologie insa am luat teapa ca trebuia sa-mi fac programare dinainte si n-am stiut iar la medicul de familie mi-a zis ca nu-mi poate de prenatal de acum pentru 1 august. Trebuie sa merg cu o zi inainte, adica pe 31 iulie Astia chiar au impresia ca eu am timp de stat pe drumuri?
Roxana, m-am bucurat mult cand am citit mesajul tau vesel. Sper ca asa vei fi de-acum incolo
Cri, asa care va sa zica? V-ati intalnit fara mine... Las' ca intru eu in concediu si vin si eu, daca ma primiti

30+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, ce cauti la cardiologie? Sper ca n-ai probleme d-astea... Bafta azi la dr si sa vii cu vesti bune!

Danip, si io la serviciu da' n-am timp nici sa respir, da' sa ma mai si plictisesc... Astia m-ar tine sa nasc la birou, numa sa nu ma duc acasa. Ca si daca ma duc stau calare cu telefoanele pe mine, asa ca ami bine aici, decat acasa unde nu apuc sa ma odihnesc.

In principiu cred ca ajung si eu maine la dr, sa vedem cum imi fac programul...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Mai fetelor da' ce sighinase sunteti..pai eu am 70 kile....voi chiar sunteti gravide ? Io zic sa va revizuiti atitudinea...

Chiar asa Lexi...ce sa faci pe la cardio ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Lexi, ce cauti la cardiologie? Sper ca n-ai probleme d-astea... Bafta azi la dr si sa vii cu vesti bune!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Eu am suflu sistolic, l-am facut in 2002 pe fond de stres si trebuie sa merg la control ca sa vedem cat mai e de grav, ca daca e prea grav s-ar putea sa fie nevoie de cezariana. Insa chiar nu stiu cand o sa ajung la cardiologie...

30+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput