mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
katia spune:
Lexi, ti-am vazut si eu pozicile....super! Si sa stii ca esti tare frumusica! Nu te mai stresa degeaba! Bafta la doctori si sa vii cu vesti bune!
Alessia, Danip, eu va intrec putin dar cred ca tot la aceasta cat ma incadrez. Eu am slabit putin ultima saptamana si acum sunt pe la 58 de kile, da' am o burta de zici ca nu e adevarat! Au dreptate fetele, dupa 30 de saptamani nu te mai recunosti! Eu deja incep.....
Pufy, odihna placuta!
30s cu bb Katia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
adameasca spune:
Lexi, n-am retinut ca ai probleme cu inima, dar sper sa fie totul bine pana la sfarsit! 
Inni, da' io ce sa mai zic ca am acuma 88 de kg? Ca am inceput sarcina cu 70.
Inainte sa-l nasc pe Luk aveam 100 de kg, pe cuvant.
Bine, n-am fost niciodata vreo slabanoaga, de regula aveam 65 de kg.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
katia spune:
Ma inscriu in clubul "fara chiloti" ![]()
![]()
30s cu bb Katia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
adameasca spune:
ha, m-am inscrie si io in clubul "fara", da' pe acasa ma tot cauta fi-miu pe sub tricou, s-o vada pe Ilinca.
Da' la prima sarcina tot in clubul asta eram.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Ignatica spune:
Lexi multa bafta la eco, sa vii cu vesti, sa nu faci ca mine si sa tii oamenii in suspans. ![]()
Mie mi s-a recomandat de 3 saptamani sa iau si fier pe langa Materna care contine fier si nu mai gasesc metode naturale de combatere a constipatiei. Ma simt tare rau din cauza asta, am ajuns chiar si la supozitoare cu glicerina. Am mai pus una bucata hemoroid la fund, ma simt tot timpul ca un balon care explodeaza. De-abia mai pot respira, ce sa mai zic, total inconfortabila starea.
Mai stiti remedii contra constipatiei? In afara de fructe, miere, lapte batut, cafea ( numai ca nu prea imi place sa beau acum ca energizez baiatul rau de tot).
Apropo de col, placente etc. la ultima eco aveam colul de 24 mm, cam scurt, nu ? Doctorul nu a spus nimic in legatura cu asta.
Ignatica
33+
MamiLili spune:
Somatie pentru Katia, Tasia, Nokia, Danip si celelalte gravidute din categoria "fulg de nea": nu ne mai spuneti ca greutatea voastra incepe cu 5... vreti sa ne luam campii ca noi am schimbat prefixul in 6..., 7... etc??? Ia alimentati-va mai cu spor si poate-poate ne ajungeti din urma!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
26 sapt cu 
danip spune:
MamiLili, vreau si eu o burta mai maaareeeeee, dar ce sa fac daca nu am pofta de mancare??? Pap multe fructe, mancare mai putina ca nu intra mai multa. Oricum cine ma vede nu-mi da 6 luni de sarcina si eu ma oftic la maxim, dar bebe sa fie sanatos, sa ia el in greutate cat trebuie.
Dani
25+
Ovidiu
Burtica
inni spune:
adameasca m-ai distrat...cu Luca al tau.
De acord cu mamilili...
Ignatica da-i cu porumb fiert si apoi cu toate enumerate de tine...poate din amalgamul asta iese ceva...kk ![]()
Spune-i medicului tau sa-ti prescrie medicam. de constipatie daca nu se mai rezolva cu nimic nimic...exista un sirop pt. asa ceva..dar mai bine intreaba-l pe el.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
ramomar spune:
ma alatur si eu clubului "jos chilotii"![]()
ralu ma bucur ca totul e bine cu tine si cu bebeblina!
angel_lexi tare frumoase peisaje si tare frumoasa burtica
am tras si eu cu ochiul la pozicile tale.
gripo, cri si tasia
pentru ca nu ati facut poze.
lullabay frumos cadoul pentru parintii tai! sa le poarte sanatosi si fericiti.
Carmen sa-ti fie de bine pepenii; si eu de cateva zile numai pepene, porumb si piersici pap, mancare mai putin.
eli
ma bucur ca esti bine.
roxana01 sa te tina aceasta buna dispozitie cat mai mult timp 
katia sa ne aduci vesti bune de la eco; la fel si celelalte fete, care au zis ca merg!
va pupic pe toate!
29 
mai avem un pic...
inni spune:
Nu stiu cum de nu intra la voi mancarea ca la mine e esofagul cam larg..noroc ca la un mom dat nu mai pot respira si am opresc de bunavoie..ca altfel...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....